Annem ilişkimi onaylamıyor

Umarımm bızde ysamayız

Okumuş çiftler de sorun yaşayabiliyor sonuçta ben böyle dusunuyorum

Okumuş çiftler de sorun yaşayabiliyor sonuçta ben böyle dusunuyorum
Diyorum ya, genelleme. Yaşamadan göremeyeceksiniz. Umarım mutlu olursunuz.
Anneniz de kendi içinde haklı. Hiç sıkıntı yaşamayın istiyor.
Sebepsiz yere karşı çıkmıyor.
Siz de vazgeçecek gibi değilsiniz. Bu durumda umarım annenizi ikna edersiniz.

Annenin başta yakıştırmaması normal aslinda. Ben de kızım olsa başta yakıştırmam ve egitim yönünden de denk biri olsun isterim. Ama hayat acımasız, lise mezunu olup da lisans mezunundan çok daha akıllı kültürlü insanlar da var fakat insan ister istemez ön yargı ile yaklaşıp üniversite okumamış deyip kestirebiliyor. Bu durumda sevgilini annenle ayni ortama sokman gerek hal ve hareketlerini görsün biraz fikir sahibi olsun. Annen kötülüğünü istemez ama sen de o istemiyor diye de silemezsin. İnşallah tatlıya bağlanır. Çokça dua et. Annene açıkla. Anne ben çok seviyorum ama senin iznin olmayınca çok canım sıkılıyor. Bir görüş bak hareketleri hoşuna gitmezse o zaman yorum yaparsın bana de.

Hayırlısı olur inşallah. Arada kalmak çok kötü bir durum...

Anneler hisseder,.. Benimde üniversite yıllarimda vardı erkek arkadaşım annem konusmayi birak çocuğu bir kere karşıdan gördü asla olmaz ayrilcaksin dedi, oturup ağlamıştım evlendikten sonra aglayacagina oturda şimdi agla dedi, ve sonuç aldatildim.. Anneler hissedeeerr ne derse doğru cikar, şükür iyiki ayrilmisim iyiki karsi cikmis annem ozamanda suanki esimle tanismisim evlenmisim sukurler olsun

Annem tanısın içine sınmesın ayrılırım da. Suanda tanımadan boyle yapması benı bunalıma soktu yani. Vazgecmem su durumda. Insallahhh sonumuz guzel olur Ben gercekten cok mutluyum

İyide zaten 2,5 yıldır konu sahibi sevgilisiyle anlaşıyormuş. Demekki lise mezunu olması anlaşmalarını etkilememiş. Adam kendini geliştirmiştir. Şimdi sorsan herkes uni mezunu. Ama boş. Annenizin böyle kusura bakmayın ama sebep söylemeden istemiyorum demesi bana şımarıkça geldi. Anne diye ulvi melekeler yüklenmiyor. Herkes önce insan hata yapabilir. Size gerçekten neden böyle düşündüğünü söyleşin, açık açık konuşsun.

Aynen oyle. Dua ediyorum tabii geceleri uyuyamıyorum. Psıkologa gitme boyutuna geldim. Yasımda küçük değil . Sizde dua edin Konusucam snra aynı ortama sokucam ınsallah guzel olur

Aynennn sebebı olsa anneme hak vericem ama suan cok sacma geliyoo bunlar. Benım teyzemın kocası mühendisti 40 yıl sonra aldattı teyzemi yani bumudur?

Ben hep oyle dua edıyorum. Allahım olmayacaksa bı sebep goster diye. Boyle bı anda sılemem cocugu bana hıc bı zararı dokunmamısken. Ki onun sülalesi cok seviyo benı, onlara karsı da zor durumda kalmasını ıstemem sebepsız

Aynen oyle. Dua ediyorum tabii geceleri uyuyamıyorum. Psıkologa gitme boyutuna geldim. Yasımda küçük değil . Sizde dua edin Konusucam snra aynı ortama sokucam ınsallah guzel olur
En doğrusu aynı ortama sokmak. O zaman sevgilinin konuşmalarına falan da bakar hareketlerini de görür. İnşallah hayırlısı olur. Bunaltma kendini düzelir her şey iyi düşün iyi olsun.

En doğrusu aynı ortama sokmak. O zaman sevgilinin konuşmalarına falan da bakar hareketlerini de görür. İnşallah hayırlısı olur. Bunalıma kendini düzelir her şey iyi düşün iyi olsun.
Aynen dogru soyluyorsun. İnşallah iyi olur sonumuz

Ben anneniz hissediyordur belki kötü bi yönünü farketmiştir falan dicektim ama pek de sezemiyormuş baksanıza. Siz eminseniz siz annenizi ikna etmeye çalışın bakalım. Bi de hep hayırlısı diye dua edin. Hayırlısı olur inşallah :)

İkna etmeye çalışıcam aynen hayırlısı olsun ınsallah Dua edinnnn banaa

Ya hiç tanısmadı ki sadece ayak üstü konustu, ve bulundugum il küçük bi yer herkes bırbırını tanır hıc kötü bısı duymadım duymamıstır annem de, konusup bakıcaz

Belki önyargılıdır. Onu bilemiyorum ama bence annenle konuşup direkt sor, ben annemle konuştuğumda içinin ısınmadığını, sinsi bakışlı bulduğunu falan söylemişti ehehe. Ben baya bağırdım çağırdım da kadın haklıymış meğerse. Yani annenle aran iyiyse sanmıyorum senin mutsuzluğunu istesin, vardır bir düşündüğü.

Benim de çok güzel bir ilişkim vardı.
Çevremdeki herkes tarafından tanınan efendiliğiyle bilinen, onaylanan,eğitimi,mesleği benimle ilişkisi neredeyse dört dörtlük olan erkek arkadaşımı bir tek annem onaylamadı.
Anneannemi,dayımı dahi araya soktum.
Annem yine onaylamadı.

Dinlemedim annemi.
Ama annem yüzünden de ayrılmadım.
Bambaşka sebeple ayrıldım.
Annemin nedenini paylaşamıcam ama haklıydı kendince.

Anneni dinlemelisin.
Ama sana mantıklı bir sebep söylesin,konuş,gönlünü al.
Vardır bir düşüncesi.
Abilerin filan onaylıyorsa o da şans versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…