- 1 Mart 2018
- 45
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi oyleboyle77
-
Umarımm bızde ysamayızO yüzden istemiyordur, sizi layık görmüyordur. Bu şekilde evlenen çok akrabam var ama aileleri hep başta sorun çıkardı. Dediğim kişilerin 2 tanesi öğretmen, biri işletme mezunu, eşleri lise mezunu başka işler yapiyor, ama çok çalışkan insanlar. 3ü de evliliklerinde hiç sorun yasamadilar.
Çalışkann ekmeğini taştan çıkarabilcek birisi ve onluk sorun yok. Benlikte yok acıkcası hersey okumusluk degıl benceÇalışkan ve bu farkı kompleks yapmayacak biriyse, bence hiç sorun değil.
Okumuş çiftler de sorun yaşayabiliyor sonuçta ben böyle dusunuyorumTanımıyorum erkek arkadaşınızı. Her diplomalıya da kefil olamam tabi ki. Genelleme yapıyorum, eğitim eşitsizliği olan çiftler (kadın okumuş-erkek okumamış) genelde sorun yaşıyor.
Belki çok mutlu olacaksınız bilemeyiz. Anneniz haliyle sizi korumak istiyor.
Diyorum ya, genelleme. Yaşamadan göremeyeceksiniz. Umarım mutlu olursunuz.Okumuş çiftler de sorun yaşayabiliyor sonuçta ben böyle dusunuyorum
Annenin başta yakıştırmaması normal aslinda. Ben de kızım olsa başta yakıştırmam ve egitim yönünden de denk biri olsun isterim. Ama hayat acımasız, lise mezunu olup da lisans mezunundan çok daha akıllı kültürlü insanlar da var fakat insan ister istemez ön yargı ile yaklaşıp üniversite okumamış deyip kestirebiliyor. Bu durumda sevgilini annenle ayni ortama sokman gerek hal ve hareketlerini görsün biraz fikir sahibi olsun. Annen kötülüğünü istemez ama sen de o istemiyor diye de silemezsin. İnşallah tatlıya bağlanır. Çokça dua et. Annene açıkla. Anne ben çok seviyorum ama senin iznin olmayınca çok canım sıkılıyor. Bir görüş bak hareketleri hoşuna gitmezse o zaman yorum yaparsın bana de.Bi ortama girdiğimizde eğitimden yana cahilliği yok. Futbolcu kendısı her sene farklı il de klupte falan kalıyor farklı ortamlar görüyor farklı eğitimlerden gecıyor sonucta. Diplomamı onemlı. Eski erkek arkadaslarımı sectim okumuslardan ama yuzum gulmedı
Annem tanısın içine sınmesın ayrılırım da. Suanda tanımadan boyle yapması benı bunalıma soktu yani. Vazgecmem su durumda. Insallahhh sonumuz guzel olur Ben gercekten cok mutluyumDiyorum ya, genelleme. Yaşamadan göremeyeceksiniz. Umarım mutlu olursunuz.
Anneniz de kendi içinde haklı. Hiç sıkıntı yaşamayın istiyor.
Sebepsiz yere karşı çıkmıyor.
Siz de vazgeçecek gibi değilsiniz. Bu durumda umarım annenizi ikna edersiniz.
Annenin istememe sebebi tam olarak ne2.5 yıllık ilişkim var yavas yavas evlenme kararı alıyoruz. Cevremdeki herkes akrabalarım abim arkadaslarım yakıştırıyor ama annem istemiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Aynen oyle. Dua ediyorum tabii geceleri uyuyamıyorum. Psıkologa gitme boyutuna geldim. Yasımda küçük değil . Sizde dua edin Konusucam snra aynı ortama sokucam ınsallah guzel olurAnnenin başta yakıştırmaması normal aslinda. Ben de kızım olsa başta yakıştırmam ve egitim yönünden de denk biri olsun isterim. Ama hayat acımasız, lise mezunu olup da lisans mezunundan çok daha akıllı kültürlü insanlar da var fakat insan ister istemez ön yargı ile yaklaşıp üniversite okumamış deyip kestirebiliyor. Bu durumda sevgilini annenle ayni ortama sokman gerek hal ve hareketlerini görsün biraz fikir sahibi olsun. Annen kötülüğünü istemez ama sen de o istemiyor diye de silemezsin. İnşallah tatlıya bağlanır. Çokça dua et. Annene açıkla. Anne ben çok seviyorum ama senin iznin olmayınca çok canım sıkılıyor. Bir görüş bak hareketleri hoşuna gitmezse o zaman yorum yaparsın bana de.
Hayırlısı olur inşallah. Arada kalmak çok kötü bir durum...
Aynennn sebebı olsa anneme hak vericem ama suan cok sacma geliyoo bunlar. Benım teyzemın kocası mühendisti 40 yıl sonra aldattı teyzemi yani bumudur?İyide zaten 2,5 yıldır konu sahibi sevgilisiyle anlaşıyormuş. Demekki lise mezunu olması anlaşmalarını etkilememiş. Adam kendini geliştirmiştir. Şimdi sorsan herkes uni mezunu. Ama boş. Annenizin böyle kusura bakmayın ama sebep söylemeden istemiyorum demesi bana şımarıkça geldi. Anne diye ulvi melekeler yüklenmiyor. Herkes önce insan hata yapabilir. Size gerçekten neden böyle düşündüğünü söyleşin, açık açık konuşsun.
Ben hep oyle dua edıyorum. Allahım olmayacaksa bı sebep goster diye. Boyle bı anda sılemem cocugu bana hıc bı zararı dokunmamısken. Ki onun sülalesi cok seviyo benı, onlara karsı da zor durumda kalmasını ıstemem sebepsızAnneler hisseder,.. Benimde üniversite yıllarimda vardı erkek arkadaşım annem konusmayi birak çocuğu bir kere karşıdan gördü asla olmaz ayrilcaksin dedi, oturup ağlamıştım evlendikten sonra aglayacagina oturda şimdi agla dedi, ve sonuç aldatildim.. Anneler hissedeeerr ne derse doğru cikar, şükür iyiki ayrilmisim iyiki karsi cikmis annem ozamanda suanki esimle tanismisim evlenmisim sukurler olsun
En doğrusu aynı ortama sokmak. O zaman sevgilinin konuşmalarına falan da bakar hareketlerini de görür. İnşallah hayırlısı olur. Bunaltma kendini düzelir her şey iyi düşün iyi olsun.Aynen oyle. Dua ediyorum tabii geceleri uyuyamıyorum. Psıkologa gitme boyutuna geldim. Yasımda küçük değil . Sizde dua edin Konusucam snra aynı ortama sokucam ınsallah guzel olur
Bilmiyorum içime sinmiyor diyor sadece. Bugun konusucamAnnenin istememe sebebi tam olarak ne
Aynen dogru soyluyorsun. İnşallah iyi olur sonumuzEn doğrusu aynı ortama sokmak. O zaman sevgilinin konuşmalarına falan da bakar hareketlerini de görür. İnşallah hayırlısı olur. Bunalıma kendini düzelir her şey iyi düşün iyi olsun.
Ben anneniz hissediyordur belki kötü bi yönünü farketmiştir falan dicektim ama pek de sezemiyormuş baksanıza. Siz eminseniz siz annenizi ikna etmeye çalışın bakalım. Bi de hep hayırlısı diye dua edin. Hayırlısı olur inşallah :)Allah mutlulugunuzu daim etsin, darısı basımıza ınsallah annem eski erkek arkadasımı cok sevıyodu ama o bana cok cektırdı aldattı vs vs snra annesi vefat edınce annem anac davranmaya basladı ona. Gecenlerde de gorustu ama ben kesınlıkle gormek bıle ıstemıyorum onu
İkna etmeye çalışıcam aynen hayırlısı olsun ınsallah Dua edinnnn banaaBen anneniz hissediyordur belki kötü bi yönünü farketmiştir falan dicektim ama pek de sezemiyormuş baksanıza. Siz eminseniz siz annenizi ikna etmeye çalışın bakalım. Bi de hep hayırlısı diye dua edin. Hayırlısı olur inşallah :)
Yüzyüze geldiler mi hiçBilmiyorum içime sinmiyor diyor sadece. Bugun konusucam
Ya hiç tanısmadı ki sadece ayak üstü konustu, ve bulundugum il küçük bi yer herkes bırbırını tanır hıc kötü bısı duymadım duymamıstır annem de, konusup bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?