- 1 Mart 2018
- 45
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi oyleboyle77
-
Öyle yapmayaa çalışıcam dua edin Cidden cok sevıyorum ve kendımı gectm onun uzulmesını hıc ıstemıyorum. Ben aılemle sorun yasadıgımda bıle onlar senın aılen sakın agresıf olma saygılı ol dıyooo ama içten içe ağlıyo yaniSeviyorsan önünüze bakın. Sevdiğin adam da seni seviyorsa gerisi hal olur . Anneni ikna etmeye çalış.
Mantıklı bı sebep olsa annemı dınlerım ama suan su durumda annemı karsıma alcakmısım gıbı duruyor. Allah sonumuzu hayırlı etsın, babam hıc tanısmadı daha ama bılıyorAynı benim annem anlattığına göre kolay gelsin işin zor. Bence annenle arana mesafe koy ve nekadar ciddi olduğunu anlasin. Dikkat et babani doldurmasin.
Konusacagım bakalım, Allah yardımcımız olsunYani canım konuş bak derdi ne benim de öyle bir annem var cnm allah yardımcın olsun
Ben okudum işsizim 2 yıldır cocuk okumamıs ama meslegı elınde cok ıyı gelırı de var yani. Okumamıslıga takılıyor olabılr ama sonucta parasını kaxanabılıyor yaniAnneler bilir, anneler anlar...Sanki her anne mübarek zat, iç sezgisi tavan yapmış derece de kalp gözü bile açık...
Tanışmamışki bile, ayak üstü görmüş adamı. Acaba size mi yakıştırmadı? Yanınızda çirkin, ya da sizden yaşlı göründüğünü mü düşünüyor?
Siz üniversite o lise mezunu mu? Sizin mesleğiniz ne?Ben okudum işsizim 2 yıldır cocuk okumamıs ama meslegı elınde cok ıyı gelırı de var yani. Okumamıslıga takılıyor olabılr ama sonucta parasını kaxanabılıyor yani
Abimin eşi kısa boyluymus yaşı büyük görünüyomus dıye basta ıstemedı ama rest cekmemıstı. Sımdı bır yıllık evlıler ve annem kıza düşkün yaniAnneler hisseder denmiş de net bir sebep yok ortada neden istemiyor belli değil.
aksi örnekler de çok anne babanın önce sevmeyip sonra sevdiği kişiler de epey fazla.
Ben üni mezunuyum kimyagerim o lise mezunuSiz üniversite o lise mezunu mu? Sizin mesleğiniz ne?
Tam da bunu soracaktım ki yazmışsınız. Muhtemelen takılma sebebi bu. Ben olsam ben de takılırdım. Eğitim farkı yüzünden ileride sorun yaşamanız olası. Para her şey değil malesef.Ben okudum işsizim 2 yıldır cocuk okumamıs ama meslegı elınde cok ıyı gelırı de var yani. Okumamıslıga takılıyor olabılr ama sonucta parasını kaxanabılıyor yani
Şuan bildiğim bir nedeni yok. Aksam konusmaya çalışacağım. Sizin mutlulugunuzu allah daim etsinBenim annem de istemedi, hala istemiyor. Boşansam gitsem mutlu olacak. Sebepleri vardı. Tek cocugum, sağlık sorunlarım var, eşimin de öyle, yurtdışında tek başına ne yaparsın, daha kötü olursanız size kim bakar dedi. Hakli mi haklı. Dinlemedim gittim evlendim.Simdilik iyiyim. Inşallah ilerde mutsuz olmam. Annenizin de mutlaka nedenleri vardır.
Çalışkan ve bu farkı kompleks yapmayacak biriyse, bence hiç sorun değil.Ben üni mezunuyum kimyagerim o lise mezunu
Ben okudum işsizim 2 yıldır cocuk okumamıs ama meslegı elınde cok ıyı gelırı de var yani. Okumamıslıga takılıyor olabılr ama sonucta parasını kaxanabılıyor yani
Bi ortama girdiğimizde eğitimden yana cahilliği yok. Futbolcu kendısı her sene farklı il de klupte falan kalıyor farklı ortamlar görüyor farklı eğitimlerden gecıyor sonucta. Diplomamı onemlı. Eski erkek arkadaslarımı sectim okumuslardan ama yuzum gulmedıTam da bunu soracaktım ki yazmışsınız. Muhtemelen takılma sebebi bu. Ben olsam ben de takılırdım. Eğitim farkı yüzünden ileride sorun yaşamanız olası. Para her şey değil malesef.
2.5 yıldır farklı ortamlara girdik yani bununla ilgili sıkıntımız olmadı. Yaşamlarımız standart yanimesele sadece gelir değil ki.
aranızda sosyal farklar olacak. eğitim değil mesele senin alıştığın yaşam modeliyle onunki bir olmayacak.
ileride sıkıntı yaşayabilirsin bunları açıkca konuş sevgilinle.
O yüzden istemiyordur, sizi layık görmüyordur. Bu şekilde evlenen çok akrabam var ama aileleri hep başta sorun çıkardı. Dediğim kişilerin 2 tanesi öğretmen, biri işletme mezunu, eşleri lise mezunu başka işler yapiyor, ama çok çalışkan insanlar. 3ü de evliliklerinde hiç sorun yasamadilar.Ben üni mezunuyum kimyagerim o lise mezunu
Tanımıyorum erkek arkadaşınızı. Her diplomalıya da kefil olamam tabi ki. Genelleme yapıyorum, eğitim eşitsizliği olan çiftler (kadın okumuş-erkek okumamış) genelde sorun yaşıyor.Bi ortama girdiğimizde eğitimden yana cahilliği yok. Futbolcu kendısı her sene farklı il de klupte falan kalıyor farklı ortamlar görüyor farklı eğitimlerden gecıyor sonucta. Diplomamı onemlı. Eski erkek arkadaslarımı sectim okumuslardan ama yuzum gulmedı
Ben de böyle düşünüyorum. Annelerde yanlıs hıssedebılır sonucta inanın hiç kötü bişi yaşanmadı abım falanda duymamıstır. Cocukla abimin arkadas ortamı aynıanneler bilir demişsiniz de burda bi ton konu var kızının hayatını mahveden annelerle ilgili. bi insan anne olunca birden ulvi bir melek filan olmuyor. kötüyse kötü yine. konu sahibi 27 yaşında. 20 yaşında olsa dur deriz ama koskoca kadın. heralde bilir ne doğru ne yanlış. eli ekmek tutuyorsa bence kimse bişey diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?