Annem ilişkimi onaylamıyor

benim annem de istemiyordu hem de 9 yıllık sevgilimdi, mesleğime uygun bir eşim olsun istiyordu, dinlemedim evlendim, seviyor muyum evet, mutlu muyum evet, annem damadını seviyor mu evet, eşimin işi olmamasına rağmen çocuk yaptım mı evet, bazen keşke annemi dinleseydim diyor muyum evet :)

annenızı ıkna etmeye calısın. sevılıgnızle ve annenızle bırlıkte bır bulusma ayarlayın daha cok tanısın sevgılınızı

herseyeee evet kısacaası yaşayıp görün diyosunuz

Anneler bos konusmaz. Istemiyorsa vardir bir bildigi. Seneler sonra cikar kokusu. Annenizi dinleyin

eldeki diplomalar insani insan yapmaya yetmiyor.anneler kizlarini kimseye yakistiramaz dogru ama ne hissedebilir ki tanimadan gormeden bilmeden evet kizini dusunuyor peki bu durumda orta yolu bulmak ve tanimak icin neden ugras icinde degil.bizim hislerimiz de var elbette disardan bakilan gozde onemli ama hayatimizda hicbir seyin garantisi yokken belki annenizin begendigi biriyle evlendiginizde ilerde mutlu olucaginizin garantisi var mi yada sizin sevdiginizle bu bi kader bence bu konuda annelerin hakli ciktigi kadar yanildigi da oluyo siz de bir bireysiniz mutlulugunuzu geleceginizi kendi aile yapinizi dusunmelisiniz zaten evladini seven her sekilde onun yaninda olur diye dusunuyorum

Bu kadar özet olur. Kesinlikle katılıyorum. Onlarda yanılabılıyorlar. Diplomanın ne önemi var tanımaya çalışmalı

Yaşayan daha iyi anlar tabiki, sizin ilişkiniz ne durumda suan
beklemede onlar diretiyo ben diretiyorum ama bizim ki baya yogun bi konu daha agirini yasiyorum diyebilirim bizimkiler birwz ucuk dusunuyor memur olmayana insan demem bile diyorlar garip olaylar pes pese yasandi ama arayip sormadilar baya bi vazgecirmek icin ama sen sevgilinden eminsen her daim yaninda olucana inaniyorsan kararliliginla annenede kabul ettirirsin diye dusunuyorum

Allah yardımcımız olsun 3 5 günlük dünyaaaa işte sevdiğimizle olmayıp kimle olucaz anlamadım. Tanısa sevmese okeyde tanımıyo bıle

Allah yardımcımız olsun 3 5 günlük dünyaaaa işte sevdiğimizle olmayıp kimle olucaz anlamadım. Tanısa sevmese okeyde tanımıyo bıle

Belki sizi kaybetmekten korkuyordur, kimi götürseniz aynı şeyi söyleyecekti. Babanızla arası limoni olduğu için siz gidince iyice yalnız kalacağını düşünüyordur. Bir yandan da mutluluğunuzu istediği için çeyizinizi hazırlıyordur.

sagol canim insallah senin de en az hasarla cozulur ama kararli olursaniz ikinizde elbet kabul eder sen biraz akisina birak bence.bazen aileler kendi kafalarindaki profilleri de gormek istiyor damatim sole olsun bole olsun gibisinden bu tur seylere takilan biri miydi benimkiler ole mesela hayatimda biri oldugunu bildikleri halde su cocuk seni istemeye geldi bi konus dedikleri de oluyor buda hos bisey degil ceyiz hazirlanir illaki o ceyizler istedigi kisiye hazirlanir genelde

Anlamıyorum suan sorunluyuz mesela benımle konusmaya bıle calısmıyor sankı hıc bısı yokmus gıbı davranıyor anlamıyorum

Oyle seylerde oluyor tabıkı. Soyle bırı varmıss senı soruyorlar vs vs dıye ben hep reddedıyorum tabıkı. Ama onunla mutlu oldugumuzu da goruyor snucta bısı alırken onuda dusunerek alıyoruz mısal bornoz alıncaksa boyuna olurmu vs gibi. Tutarsızlıklar var psıkolojm ıyı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…