Annem ile Babam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bizimkinde şiddet de vardı fazlasıyla. İnsan bir yerden sonra taşa dönüyor. Hani böyle bir yanlışında hiç acımadan ezebilirim, annemin çektiklerini ben bilirim çünkü ve vicdanı olmayana vicdanımı harcayamam.
Sayesinde kaya gibi bir kadın oldum. Canımı yakanı canından bezdiririm.

Çok haklisiniz bir kez cikti mi geri dönüşü olmayacak. İyice dusunmem lazim.. Keske annemin dededen kalan ya da bir maaşı olsaydı iş buralara varmazdi. Konuyu okuyan genç kizlar lütfen kendinize maddi olarak yetmeden evlenmeyim

Fiziksel şiddet yok çok şükür olsaydi ne ben kardeşlerim musade etmezlerdi eminim. Helal olsun size de annelerimiz basimizin tacı. Burda ezilen esinden siddet goren kadinlar da evliliklerini çocukları icin devam ettirmesinler

Çok güzel dusunmussunuz maddi durumumuz müsait ise hiç beklemeyin. Yalnız babanız da gelmeye kalmaz umarım. Ya da anneniz evi ayırınca o bir süre sonra boşanmaya kalkabilir belki bakacak kimsesi olmayinca yeniden evlenmek ister falan.

Annemin gidecek hiçbir yeri yoktu. Bu cibilliyetsiz adamlar da zaten bundan cesaret alıp yapıyorlar. Çaresizi ezmek erkeklik egolarını tatmin ediyor sanırım, öyle aşağılık kompleksleri var galiba.
Sana kesinlikle katılıyorum, çocuklar için evlilik devam ettirilmez, aksine çocukların ruh sağlığı için bitirilmeli o evlilik.

maddi manevi gucunuz var ise kesinlikle yapin derim cidden tabiki cok guzel bir fjkir..
lakin anneniz boyle birseyi istermi? bilemedim cok kotu bile olsa alistigi bir evi,duzeni,komsusu, bir kocasi yatagi ,ocagi vs..var.
ilk once bu durumu esinizle muhasebesini yapmaniz gerekiyor sonucta sizinde ayri bir yuvaniz ortak bir sorumluluklariniz var.. getirisi goturusunu hesap edip sizleride sikintiya sokmadan bu isi yapmalisiniz..
umarim hersey gonlunuzce olur

Gayet mantıklı bı an önce kurtarın annenizi hem cocuklariza bakar hem mutlu olur artık

Ben şeyi anlamadım, anneniz babanızdan ayrı eve yerleşecek ama bu anlattığınız türden bir adam, ayrı eve çıkan karısına maddi yardımda mı bulunacak sırf kağıt üzerinde evliler diye. Hiç sanmıyorum ablacım. O adam senin kredi çekip aldığın eve yerleşir, anana da eziyet etmeye devam eder. Boşansın annen, bu daha mantıklı. Üç kardeş bir annenize rahatlıkla bakarsınız. O biyolojik baba da ne hali varsa görsün.

Para kısmına gelince bosansin ne varsa yarısını alir,o parayı bankaya yatirirsiniz kadına iyi kötü gelir olur birde nafaka alır ,önce kardeşlerle konuşun sonra toplanın annenizle konuşun.

Çok haklısın. Aynı evin içindeyken sanırsın nefret ediyor, istemiyor, göresi gelmiyor. Deli cesareti edinip kapıyı vurup çıktığında '' Tülay geri dön yalvarırım nolur seni çok seviyom Tülayyyyyy! '' diye tepiniyorlar. Hizmetçileri kaçıyor çünkü. Başkası öyle katlanamaz çünkü.

Öncelikle eşinizle konuşun ... Geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Annemin hakkini odeyemem. Okumamda meslek sahibi olmam da hep annemin hakki var her seyde. Babam sadece eve para getieen biri
Babanızın parası olmasa sadece anneninizin ilgisiyle okuyamazdınız ama dimi? Benimde sizin gibi babama çok kızdığım oluyor ama bir yerde baba olduğunu hatırlamak gerekiyor. Annenize evi alın yanınıza alın tabiki ama babanızı kırmamaya çalışın derim hayatta kimin önce öleceği kim kimin eline bakacağı hiç belli olmaz öperim anneciğinizin ellerinden

Annenizi yakınınızda bir eve alın, kadın bari bu yaştan sonra rahat etsin biraz. Babanız da ne hali varsa görsün, ilgilenmeyin. Ben ne olursa olsun ne yaparsa yapsın o benim babam kafasında bir insan değilim. Acımayın, o size çocukken bile acımamış...

Babam maddi destek olmaz anneme. Babam aslında özünde iyidir ama bütün kahrını anneme çektirir. Annemi ayirsam kesinlikle gelmez gururludur da.. babama da kiyamiyorum sonuçta babam ... Temmuzda dugunumuz var o zamana kadar iyice düşünüp anneme acacagim bu konuyu. Düğünden once evimizde ekstra bir huzursuzluk istemiyorum

Para kısmına gelince bosansin ne varsa yarısını alir,o parayı bankaya yatirirsiniz kadına iyi kötü gelir olur birde nafaka alır ,önce kardeşlerle konuşun sonra toplanın annenizle konuşun.
Babamin emekli maasindan ve biraz borcundan başka bir de oturduğu evi var baska da bir seyi yok. Ev annemin de evi onun icin gerekeni yaparim satmasinj engelleriz babamin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…