Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizimkinde şiddet de vardı fazlasıyla. İnsan bir yerden sonra taşa dönüyor. Hani böyle bir yanlışında hiç acımadan ezebilirim, annemin çektiklerini ben bilirim çünkü ve vicdanı olmayana vicdanımı harcayamam.Yok babam öyle yapmas gitsin diye yolunu gozluyor
2500 emekli maasindan baska bir seyi yok. Düğün için kredi de çekti. Maddi bir şey beklemiyor annem. En azından babamdan sonra annem onun emekli maasini alir diye düşündüm.
Malesef öyle bir yapim yok babama da içten içe acıyorum. Sevgim benim de kalmadi. Ozellikle esimin kizima olan davranislarini gördükçe diyorum olmasi gereken bu. Eskiden tum babalar oyle sanardim.
Annemin hic bir geliri yok. Kısa sureli çalıştı ama sigortasiz. Evet o kismi cok iyi dusunup hesaplamaliyim. Annemi yol ortasında birakmak istemem ince eleyip sık dokumam lazim.
Anneniz boşanıp nafaka alsın. Boşanmasınlar diye düsünmeyin bence.Annemin hic bir geliri yok. Kısa sureli çalıştı ama sigortasiz. Evet o kismi cok iyi dusunup hesaplamaliyim. Annemi yol ortasında birakmak istemem ince eleyip sık dokumam lazim.
Çok haklisiniz bir kez cikti mi geri dönüşü olmayacak. İyice dusunmem lazim.. Keske annemin dededen kalan ya da bir maaşı olsaydı iş buralara varmazdi. Konuyu okuyan genç kizlar lütfen kendinize maddi olarak yetmeden evlenmeyimEvet, ev kredisi çekecekseniz çok kötü bir evde oturtmak olmaz, peşinatınızın olduğunu düşünsek 2500 civarı bir kredi olsa 2000 de annenize el harçlığı, faturalar ve mutfak masrafı desek kafadan 4500 olur. Kendi maaşınızdan 4500ün hiç gelmediğini düşünseniz, masraflara yetişebilir misiniz? Bu süreç uzadıkça eşiniz de kendi ailesine bir şeyler yapmak ister mi, yaparsa geçinebilir misiniz? Çocuklarınız, sizin ve annenizin beklenmedik masrafları için kenarda bir paranız var mı? Bunların hepsini çok iyi hesaplayın. Annenizi 1 kez o evden çıkarırsanız, geri dönmek zorunda bırakmamalısınız.
Fiziksel şiddet yok çok şükür olsaydi ne ben kardeşlerim musade etmezlerdi eminim. Helal olsun size de annelerimiz basimizin tacı. Burda ezilen esinden siddet goren kadinlar da evliliklerini çocukları icin devam ettirmesinlerValla bizimkinde şiddet de vardı fazlasıyla. İnsan bir yerden sonra taşa dönüyor. Hani böyle bir yanlışında hiç acımadan ezebilirim, annemin çektiklerini ben bilirim çünkü ve vicdanı olmayana vicdanımı harcayamam.
Sayesinde kaya gibi bir kadın oldum. Canımı yakanı canından bezdiririm.
Annemin gidecek hiçbir yeri yoktu. Bu cibilliyetsiz adamlar da zaten bundan cesaret alıp yapıyorlar. Çaresizi ezmek erkeklik egolarını tatmin ediyor sanırım, öyle aşağılık kompleksleri var galiba.Fiziksel şiddet yok çok şükür olsaydi ne ben kardeşlerim musade etmezlerdi eminim. Helal olsun size de annelerimiz basimizin tacı. Burda ezilen esinden siddet goren kadinlar da evliliklerini çocukları icin devam ettirmesinler
Gayet mantıklı bı an önce kurtarın annenizi hem cocuklariza bakar hem mutlu olur artıkMerhabalar herkese iyi bayramlar...
Aslında bu dert yılların derdi. Annem ile babam hiç anlasamazlar... Annem 15 yaşında istemeden babamla evlendirmisler. 17 yaşında anne olmuş. Kv kp görümce dertleri yiyici olmalari ve babamin alkol sorunları, maddi sorumsuzluklari sonunda iyi kotu bir ev aldilar. Tabi sonrasinda maddi sıkıntılar ve sırt ceviren eş ailesi. Neyse yillardir süren haksizliklar var kisacasi. Geçmişe dair hatırladığım babamin her kahvalti sofrasinda burnumuzdan getirmesi, hakaretleri vs. Her kavga sonunda evden kovmalari ( tabi gidecek yeri olmadigini bildigi icin) .. Canim annem hep bizim için katlanmış. Dedem ben küçükken vefat etmiş annemin erkek kardesleri küçük yani sahip çıkanı da yok. 35 yildir çektiği bitmiyor yani. Şimdi ise babam her gün hakaret ediyor anneme küfürler falan. Yani değişen bir şey yok. Annemle her konuşmamızda ağlıyor dayanamıyorum artık bu hallere. Ben evliyim. Erkek kardesim de evlenecek yazin. Küçük kardesim ise o da ayrı yaşıyor bir arkadaşıyla.
Şöyle bir düşüncem var. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Çalışıyorum. İki de çocuğum var kv bakiyor. Yakinimdan yürüme mesafesinde bir ev alıp annemi oraya yerlestirmek.. Çocuklarıma da bakar. Daha once de bakıyordu ara ara. Bu konuda sıkıntı yok. Kendi de bakmayi ister. Ev alma konusunda sıkıntım yok kredi cekip alabilirim. Anneme de masraflar konusunda yardimci olurum. Evime getiremem çünkü annemin kedileri var esim kedileri istemez.Annem de kedilerini asla birakmaz. Kendine ozel alani da olsun isterim. Babam destek olmaz anneme pek ayrilirlarsa.. Boşanmalarinj da istemem . Kagit üstünde evli kalsınlar...
Ya da küçük kardeşim yanına alacak en azindan evlenene kadar. Ben de destek olacagim ona. Açıkçası annemle pek anlasamazlar. Ters biridir kardeşim. Annem çok yüz verdi ona ondan bu tavırları.
Mutlu olmak annemin de hakkı diye düşünüyorum. Babama üzülmüyorum çünkü çok hatalari var. Babama dair güzel bir anim yok. Huzursuz bir ortamda büyüdük. Sorumlusunun babam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bizi küçükken sevme, yol gosterme ilgilenme durumları hiç olmadi. İse gitti geldi. Gece gec gelirdi. Biz sobalı odada yatardik.Basimizda sigara içer ve yüksek sesle bütün spor programlarını izlerdi saatlerce. Sabah da ise gitmeden iki saat önce kalkıp sabah kavgasini yapar ve kahvaltısını yapıp işe giderdi.
Çok haklısın. Aynı evin içindeyken sanırsın nefret ediyor, istemiyor, göresi gelmiyor. Deli cesareti edinip kapıyı vurup çıktığında '' Tülay geri dön yalvarırım nolur seni çok seviyom Tülayyyyyy! '' diye tepiniyorlar. Hizmetçileri kaçıyor çünkü. Başkası öyle katlanamaz çünkü.Annemin gidecek hiçbir yeri yoktu. Bu cibilliyetsiz adamlar da zaten bundan cesaret alıp yapıyorlar. Çaresizi ezmek erkeklik egolarını tatmin ediyor sanırım, öyle aşağılık kompleksleri var galiba.
Sana kesinlikle katılıyorum, çocuklar için evlilik devam ettirilmez, aksine çocukların ruh sağlığı için bitirilmeli o evlilik.
Babanızın parası olmasa sadece anneninizin ilgisiyle okuyamazdınız ama dimi? Benimde sizin gibi babama çok kızdığım oluyor ama bir yerde baba olduğunu hatırlamak gerekiyor. Annenize evi alın yanınıza alın tabiki ama babanızı kırmamaya çalışın derim hayatta kimin önce öleceği kim kimin eline bakacağı hiç belli olmaz öperim anneciğinizin ellerindenTeşekkür ederim. Annemin hakkini odeyemem. Okumamda meslek sahibi olmam da hep annemin hakki var her seyde. Babam sadece eve para getieen biri
Babam maddi destek olmaz anneme. Babam aslında özünde iyidir ama bütün kahrını anneme çektirir. Annemi ayirsam kesinlikle gelmez gururludur da.. babama da kiyamiyorum sonuçta babam ... Temmuzda dugunumuz var o zamana kadar iyice düşünüp anneme acacagim bu konuyu. Düğünden once evimizde ekstra bir huzursuzluk istemiyorumBen şeyi anlamadım, anneniz babanızdan ayrı eve yerleşecek ama bu anlattığınız türden bir adam, ayrı eve çıkan karısına maddi yardımda mı bulunacak sırf kağıt üzerinde evliler diye. Hiç sanmıyorum ablacım. O adam senin kredi çekip aldığın eve yerleşir, anana da eziyet etmeye devam eder. Boşansın annen, bu daha mantıklı. Üç kardeş bir annenize rahatlıkla bakarsınız. O biyolojik baba da ne hali varsa görsün.
Babamin emekli maasindan ve biraz borcundan başka bir de oturduğu evi var baska da bir seyi yok. Ev annemin de evi onun icin gerekeni yaparim satmasinj engelleriz babaminPara kısmına gelince bosansin ne varsa yarısını alir,o parayı bankaya yatirirsiniz kadına iyi kötü gelir olur birde nafaka alır ,önce kardeşlerle konuşun sonra toplanın annenizle konuşun.