Şöyle bir düşüncem var. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Çalışıyorum. İki de çocuğum var kv bakiyor. Yakinimdan yürüme mesafesinde bir ev alıp annemi oraya yerlestirmek.. Çocuklarıma da bakar. Daha once de bakıyordu ara ara. Bu konuda sıkıntı yok. Kendi de bakmayi ister. Ev alma konusunda sıkıntım yok kredi cekip alabilirim. Anneme de masraflar konusunda yardimci olurum.
gayet mantıklı. hatta boşansın bence. rahat bırakmaz kadını gelir kalır hatta yerleşir bile.
Yoo niye boşanmasın ki , boşansın nafaka versin. Bu görüşlerinizi eşinizle paylaşın ama .
Aynı karakterde babalara sahipmisiz, kendisine gram saygım yok şu anda, sevgi zaten hiç oluşmamıştı. Lafımı esirgemem bilir, anneme de ters bir kelime dahi söyleyemez artık. Kendisini korkuttum bir ara, çocukken bir şey yapamıyordum ama artık anneme yapacağı bir yanlışta onu parcalayacagimi düşünmesini sağladım şükür.
Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim. Annemin hakkini odeyemem. Okumamda meslek sahibi olmam da hep annemin hakki var her seyde. Babam sadece eve para getieen biriHayırlı bi evlatsınız.
Ne kadar güzel annenizi düşünmeniz.
Ancak ben ebeveynlere de kiziyorum bir anne olarak asla evlatlarıma böyle şeylerı yansitmazdim sanırım. Mesela imkanlarınız olmasa çok çok yipranirdiniz nasıl yapsam etsem anneme yardimci olsam diye ..
Ayrıca dediğinizde çok haklısınız herkesin kendine özel alani olmalı hem sizin için ,hemde anneniz için.
Yok babam öyle yapmas gitsin diye yolunu gozluyor
Annemin hic bir geliri yok. Kısa sureli çalıştı ama sigortasiz. Evet o kismi cok iyi dusunup hesaplamaliyim. Annemi yol ortasında birakmak istemem ince eleyip sık dokumam lazim.Annenizin maaşı yok sanırım. Siz hem ev alıp hem o evi geçindirip, hem de kendi evinize/ihtiyaçlarınıza yetişebilecek misiniz? Çok büyük bir adım bu, iyi düşünün. Eşinizin de onayını almanız lazım. Annenize ömür boyu bakmaktan bahsediyorsunuz, 3-5 yıllık bir plan değil bu.
Kardeslerim pek yardim edemezler şimdilik. Ama en azindan bir faturasını oderler sanıyorum. Aynen ya huzur insana yaslilikta lazim. Ki annem 50 yasinda genç olmasi lazim ama huzur olmayinca 10 yas daha ekleniyorAyrı ev mantıklı. Yazık 1 dk sonra ne olacağımız belli değilken herkes hayatını kurmuş annen neden hala eziyet çeksin. 3 kardeş artık ne kadar destek olabilecekseniz kendi evi olsun. Kapatsın kapısını kedileriyle oh mis. Bu yaştan sonra neden kahır çekiyor. Çok güzel düşünmüşsün
Bosanmak isterse saygi duyarim.. annemle hic konusmadim bu meseleyi. Umutlandırmak istemedim. Aynen gecinemiyorlarsa niye ceksin inşallah güzel temenniniz için çok teşekkür ederimNeden annenizin yerine karar verip bosanmasinlar diyorsunuz? Belki kadin boşanmak istiyor, en azindan nafaka alır. Düşünceniz güzel, artık abi abla yerine çocukları var. Büyüyüp kendi hayatinizi kurmuşsunuz. Annenizide kurtarin bu hayattan. Insallah bu yaştan sonra cok mutlu olur anneciğiniz
Evet, ev kredisi çekecekseniz çok kötü bir evde oturtmak olmaz, peşinatınızın olduğunu düşünsek 2500 civarı bir kredi olsa 2000 de annenize el harçlığı, faturalar ve mutfak masrafı desek kafadan 4500 olur. Kendi maaşınızdan 4500ün hiç gelmediğini düşünseniz, masraflara yetişebilir misiniz? Bu süreç uzadıkça eşiniz de kendi ailesine bir şeyler yapmak ister mi, yaparsa geçinebilir misiniz? Çocuklarınız, sizin ve annenizin beklenmedik masrafları için kenarda bir paranız var mı? Bunların hepsini çok iyi hesaplayın. Annenizi 1 kez o evden çıkarırsanız, geri dönmek zorunda bırakmamalısınız.Annemin hic bir geliri yok. Kısa sureli çalıştı ama sigortasiz. Evet o kismi cok iyi dusunup hesaplamaliyim. Annemi yol ortasında birakmak istemem ince eleyip sık dokumam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?