Öyle mi dersin ablacım istersen açayım başlarız bir an önce ablamTamam canım tefriciye için ayrı bir dua topigi açalım annenin ameliyatından önce.... 4444 sayıdan düşerek okuruz bir günde ALLAH'ın izni ile İNŞAALLAH
Sen şimdi biraz dinlen kafanı toparla daha var ameliyat gününe o güne kadar okuruz İNŞAALLAH
Benim güzel kalpli TinnoşumDünyanın en güzel kalplileri burda mı ki acabaaaa ne güzel destek olmuşsunuzpenyez83 @MssPARE Rabbim inşallah bu karanlık günlerin aydınlığını da nasip edecek hepsi gelip geçecek Linoşummm Lna16 elimizden geldiğince dualarımızla inşAllah yanında olacağız
Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin genişletsin sakın kendini bırakma çiçeğimm olur mu
Şükürler olsun diyeceğimiz günlerde gelecek
Ben okumaya başladım kuzum benimÖyle mi dersin ablacım istersen açayım başlarız bir an önce ablam
Bilemedim bizler varızHALLEYS yimmm de okurum dedi ablam
Belki bitmez bişi olur tamamlarız dedim ablam gün öncesi
Kişiler toplansın ilk kim okur kim okumaz acaba ?
Tamam ablam başlatalım o vakitÖyle mi dersin ablacım istersen açayım başlarız bir an önce ablam
Doğru söylüyorsun ancak biter ablamÖyle mi dersin ablacım istersen açayım başlarız bir an önce ablam
Allah razı olsun TuğbammmBen okumaya başladım kuzum benim
1.000 tanesini ben okuyacağım. Alan kişiler alsın, gerekirse geriye kalan olursa onları da okurum.
Hiç dert etme sen bunları, okurum Allahın izniyle
Tamam ablam başlatalım o vakit
Tamam ablacımDoğru söylüyorsun ancak biter ablam
Ablammmm tarih olarak ne zamana okunacak diyelimDoğru söylüyorsun ancak biter ablam
Sağ olasın canımın içi, çok sağ olAllah razı olsun Tuğbammm
Cansın sen
Rabbim seninde sıkıntın varsa gidersin kuzum benim
Sevdiklerine bağışlasın seniiii hep mutlu olun inşallah
7 gün içinde bitmesi gerekir Selinim. Bugün 12'den sonra başladık yani pazartesi gece 12 olmadan bitirmemiz gerekir diye biliyorumAblammmm tarih olarak ne zamana okunacak diyelim
Aminnnn birtanem, TuğbammmSağ olasın canımın içi, çok sağ ol
Rabbim o güzel gönlüne göre versin, anneciğini sağlığına kavuştursun
Sizi uzun yıllar sağlıkla bir arada eylesin, siz hep sağlıklı ve yan yana olun güzel Selinimmm
Tamam çiçeğim o zaman ben pazar gününe kadar diyim mı Tuğbammm7 gün içinde bitmesi gerekir Selinim. Bugün 12'den sonra başladık yani pazartesi gece 12 olmadan bitirmemiz gerekir diye biliyorum
Olur canım benim öyle söyle sen. Dediğim gibi hiç dert etme okuyup birtireceğiz inşallahTamam çiçeğim o zaman ben pazar gününe kadar diyim mı Tuğbammm
Tamam Tuğbammm canımın içiOlur canım benim öyle söyle sen. Dediğim gibi hiç dert etme okuyup birtireceğiz inşallah