Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah benim güzel kuzum Allah razı olsun lalemmmDualarım sizinle inşallah teyzem toparlar çabucak senin güçlü durman çok önemli lenosum gerisi gelecek inşallah sen güçlü kal ki teyzemde güçlü kalsın rabbim tez zamanda şifalar ihsan etsin inşallah teyzemin ismi neydi kuzum bi yasin okuyayım onun için
Amin inşallah canım, Allah razı olsunBen de almak için girdim ama bitmiş Allah kabul etsin inşallah.
Allah şifa versin hayırla sonuçlandırsın
Ah kıyamam üzülme Ceren'immmBildirimi yeni gördüm Allah kısa zamanda şifalar versin inşallah
Sendende Allah razı olsun lenosumAh benim güzel kuzum Allah razı olsun lalemmm
Aynen kuzum güçlü olmaya çalış inan bana rabbim bolca sana o gücü verecektirNe güzel destek oluyorsun cansın
İnşallah güçlü olacağım lalem, elimden geldiğince zor ama bunu başarmak zorundayım dediğin gibi ..
Sende iyiki varsın canım benimMotive çok önemli bu dönemde ..
İyi ki varsın dua arkadaşım
Annemin ismi Sevgi kuzum
Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Sıkıntın varsa gidersin Rabbim Aminnnn
Allah razı olsun lalemmmSendende Allah razı olsun lenosum
Aynen kuzum güçlü olmaya çalış inan bana rabbim bolca sana o gücü verecektir
Sende iyiki varsın canım benim
Sevgi teyzem için okudum rabbim şifalar versin inşallah
Amin kuzum rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah, Allah razı olsun MeralcimLna16 kuzum yaa bitmiş ama ben yinede okuyacağım rabbim Şafi adı ile şifalar versin tez vakitte annene inşallah
Şifa olsun inşallah kuzum okuduğumuz dualar hayırlı haberler olarak dönsün canım benimAmin inşallah, Allah razı olsun Meralcim
Duan yeter çiçeğim
Amin inşallah MeralcimŞifa olsun inşallah kuzum okuduğumuz dualar hayırlı haberler olarak dönsün canım benim
Ben iyi olmaya çalışıyorum ablacım, güçlü olmaya çalışıyorumLna16 selinim sen nasılsın annen sevgi teyzemiz nasıl RABBİM güç kuvvet versin size dualarımdasınız
Canım RABBİM yar ve yardımcınız olsun ne yazacağımı bulamadımpenyez83
MssPARE
Meral01
Kızlar haberiniz olsun diye yazıyorum
Çok üzgünüm annemden az önce haber aldım ve annem beyin kanseri ve zaman geçtikçe hücreler yenilenip kanını emiyor ve daha da fazla büyüyormuş
Beyin damarına yapışık olduğu için konuşma, algılama vs onlarda zorluk çekiyormuş
14 Eylül de ameliyatı var ..
4 gün hastane de kalacak ve sonrasında ışın tedavisi ve kemoterapi görecek
%90 tümör ameliyatla temizleniyormuş ama %10 u temizlenmediği için ışın ve kemaoterapi alacakmış
Çok üzgünüm, kalbim sıkışıyor, nefes alamıyorum sanki ..
Hayırlısı ile iyi olsun anneciğim
Kurban olurum ona
Lenam bitanem rabbimin mucizeleri bitmez kuzum inşallah bir mucize yaratsın ve anneciğin iyi olsun sağlığına kavuşsunpenyez83
MssPARE
Meral01
Kızlar haberiniz olsun diye yazıyorum
Çok üzgünüm annemden az önce haber aldım ve annem beyin kanseri ve zaman geçtikçe hücreler yenilenip kanını emiyor ve daha da fazla büyüyormuş
Beyin damarına yapışık olduğu için konuşma, algılama vs onlarda zorluk çekiyormuş
14 Eylül de ameliyatı var ..
4 gün hastane de kalacak ve sonrasında ışın tedavisi ve kemoterapi görecek
%90 tümör ameliyatla temizleniyormuş ama %10 u temizlenmediği için ışın ve kemaoterapi alacakmış
Çok üzgünüm, kalbim sıkışıyor, nefes alamıyorum sanki ..
Hayırlısı ile iyi olsun anneciğim
Kurban olurum ona
Ah benim güzel ablamCanım RABBİM yar ve yardımcınız olsun ne yazacağımı bulamadım
şuan yanında olup sıkı sıkı sarılmak isterdim
tedaviler sonuç verir ve kalıcı şifa bulur ALLAH'ın izni ile anneciğin
Derdi veren RABBİM dermanını da versin tez günde İNŞAALLAH
Her zaman yanındayım selinim dua ile sana güç olmaya her daim hazırım bitanem
Ah benim güzel paremmmLenam bitanem rabbimin mucizeleri bitmez kuzum inşallah bir mucize yaratsın ve anneciğin iyi olsun sağlığına kavuşsun
Rabbim sana ferahlık versin üzülme desem biliyorum zor ama.kendini yıpratma anneciğinin morale ihtiyacı var senin de öyle
Uzaksın hasretlik var seni anlıyorum bebeğim keşke yanın da oLsam da ellerini tutup yüzüne karşı konuşsam bitanem
Ne zaman duaya ne zaman konuşmaya ihtiyacım olursa ben burdayım canımsın sen
Bol bol inşirah oku bol bol
Rabbi yassir vela tasir rabbi temmil bi hayr oku
Rabbim zotlastirma kolaylaştır hayra sonuçlandır de
Lailahe illallah ente subhaneke inni küntümin minez zalimin ..oku inşallah dualar serinlik verir sana
rabbim 99 ismi hürmetine o isimlerdeki mucizeler hürmetine şifalar versin kuzum ❣❤
penyez83 ablacım tinnoşum mesajlarını iletti Allah razı olsun
Dua grubuna giremem ablam şuan okurum okuyamam kimsenin hakkına girmek istemem
Kafam darma dağın 10 gün sonra Tr ye gidicem nasipse
Ama Tefriciye çekelim ablam nasıl olur nasıl yapalım
Umarım okumak isteyen olur