1500 aldımRABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin ablacımmm
500 aldım
KALAN 13.500
Rabbim anneciğine tez zamanda şifa versiinnn Linoşummm.Rabbim yokluklarını vermesin.Dualarımızla inşAllah çok iyi olacakkSelam kızlar
Biliyorsunuz ki geçen hafta annemin sağlık problemleri vardı ve sonuçları için Ya Şafi çekmiştik..
Allah razı olsun hepinizden
Ve sonuçlar çıktı..
Çok üzgünüm
Beyninde küçük tümör vardı iyi huylu ve önemsizdi..
Şuan 7 cm ve ödem yapmış halde ve kötü huylu dedi Prof.
Sol tarafta çok kritik yerde tümör ve motor becerilerine engel oluyor
Kortizon tedavisine başlandı ödem atılsın diye..
Pazartesi günü genel cerrahi Prof. sonuçları görüp karar vericek ne olup ne olmayacağına..
Bende 16.641 Ya Latif esması çekelim dedim..
Allah razı olsun şimdiden
Hakkınızı helal edin
Kimin duası kabul olur bilinmez..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Hepimize sağlık, sıhhat versin
Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın
Sevdiklerimizin acısını bize göstermesin
Aminnnnnnn
Annemin ismi Sevgi
Niyet; Tez zamanda eski sağlığına kavuşması ve güzel haberler almak niyetiyle
Şifa için okumak isteyen Fetih süresi de okuyabilir
Amin inşallah, Allah razı olsun çiçeğimRabbim şifa versin inşallah canım benim 2000 tane alıyorum
Amin inşallah, Allah razı olsun ablacımRABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin ablacımmm
500 aldım
KALAN 13.500
Cümlemizden razı olsun canımın içi içini ferah tut iyileşcek Allah'ın izniyle annecinAllah razı olsun çiçeğim
Amin inşallah Tinnoşum, Allah razı olsun çiçeğimRabbim anneciğine tez zamanda şifa versiinnn Linoşummm.Rabbim yokluklarını vermesin.Dualarımızla inşAllah çok iyi olacakk
Aminnn, Allah razı olsun
Aminnnnn çokça Aminnnnnn inşallah çiçeğimCümlemizden razı olsun canımın içi içini ferah tut iyileşcek Allah'ın izniyle annecin
seni en iyi ben anlarım balım. Babam karaciğer kanseri 4 evre doktorlar ömür biçmisti 6 ay yaşar diye Allah'a şükür bir sene oldu ilaclari ise yarıyor rabbimden ümit kesilmez içinin daralmasini okdr iyi anlıyorum ki rabbim tez zamanda ferahlatsin inşallahAminnnnn çokça Aminnnnnn inşallah çiçeğim
Rabbim iyi haberlerle müjdelesin
Rabbim gelecek olan hayra, müjdeye o kadar muhtacım ki...
Rabbim kimseyi sevdiklerinim acısı ile sınamasın
İçim daralıyor, nefes alamıyorum sanki an geliyor..
Rabbim yüreklerimize inşirah ferahlığı versin Aminnnnnn Allah'ım
Cümlemizden inşallah.Canım benim Rabbim size bağışlasın inşallah anneciğiniAminnn, Allah razı olsun
Ah benim kuzumseni en iyi ben anlarım balım. Babam karaciğer kanseri 4 evre doktorlar ömür biçmisti 6 ay yaşar diye Allah'a şükür bir sene oldu ilaclari ise yarıyor rabbimden ümit kesilmez içinin daralmasini okdr iyi anlıyorum ki rabbim tez zamanda ferahlatsin inşallah
Aminnnnn inşallah kuzummmmCümlemizden inşallah.Canım benim Rabbim size bağışlasın inşallah anneciğini
1000 aldım canım rabbim şifa versin inşallah tekrar eski sağlığıma kavuşsun inşallahSelam kızlar
Biliyorsunuz ki geçen hafta annemin sağlık problemleri vardı ve sonuçları için Ya Şafi çekmiştik..
Allah razı olsun hepinizden
Ve sonuçlar çıktı..
Çok üzgünüm
Beyninde küçük tümör vardı iyi huylu ve önemsizdi..
Şuan 7 cm ve ödem yapmış halde ve kötü huylu dedi Prof.
Sol tarafta çok kritik yerde tümör ve motor becerilerine engel oluyor
Kortizon tedavisine başlandı ödem atılsın diye..
Pazartesi günü genel cerrahi Prof. sonuçları görüp karar vericek ne olup ne olmayacağına..
Bende 16.641 Ya Latif esması çekelim dedim..
Allah razı olsun şimdiden
Hakkınızı helal edin
Kimin duası kabul olur bilinmez..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Hepimize sağlık, sıhhat versin
Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın
Sevdiklerimizin acısını bize göstermesin
Aminnnnnnn
Annemin ismi Sevgi
Niyet; Tez zamanda eski sağlığına kavuşması ve güzel haberler almak niyetiyle
Şifa için okumak isteyen Fetih süresi de okuyabilir