- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Önemli değil kuzumOKUYAMADIM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM Lna16 ALLAH'IM ŞİFASINI VERSİN İÇİNİZİ FERAHLATSIN
Amin inşallah dua arkadaşım, Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli değil kuzumOKUYAMADIM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM Lna16 ALLAH'IM ŞİFASINI VERSİN İÇİNİZİ FERAHLATSIN
Amin inşallah mervişim inşallah kuzumAllah razi olsun selisim bu durumda beni dusunmen Rabbim anneni iyi etsin hic iz birakmadan aynisi benim kuzuma da
Canım okumamız tamamlandıBen 500 tane alırım pazar gününe kadar bitiririm bilgi veririm Allah acil şifalar versin
Rabbim senden razı olsunnn kuzummm.Şu dönemde gerek senın gerek Magnifiaque yüklerini hafifletiyorsak ne mutlu bize@_HALLEY_
penyez83
Tiniminimavihanim
@MssPARE
@Nego
@sweetgirlcandy
Destekleriniz için çok teşekkür ederim canlar
Allah razı olsun her birinizden, Rabbim sıkıntılarınız varsa çözsün
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn
Aminnnnn inşallah TinnoşumRabbim senden razı olsunnn kuzummm.Şu dönemde gerek senın gerek Magnifiaque yüklerini hafifletiyorsak ne mutlu bize
Sizden gelecek en hayırlı habere ihtiyacımız var
Meyramın minim yavrumun Sevgii teyzemin Rabbim yardımcı olsunn.Dualarımız sizlerle
Canim esrosum Rabbim razi olsun kanatsiz melegimRabbim senden razı olsunnn kuzummm.Şu dönemde gerek senın gerek Magnifiaque yüklerini hafifletiyorsak ne mutlu bize
Sizden gelecek en hayırlı habere ihtiyacımız var
Meyramın minim yavrumun Sevgii teyzemin Rabbim yardımcı olsunn.Dualarımız sizlerle
Oyy Magniimmm bugünde böyle dua edecezzz bitanemm güzel gelecekk Allahın izniylee o çok güçlü annesii çoookkCanim esrosum Rabbim razi olsun kanatsiz melegim
Yarin meyram emara girecek insallah sonuclari temiz gelsin nolur
insallah tinnosum yanina gidiyorum uyurken bile aci cekiyor cok belli kaslarini sikiyor elleririyle zorluyor ama uyuyor bir yandan insallah gecer ya nadir bulunan bir bakteriymis anlamadim nerden kapti nasil oldu eriyor KuzumOyy Magniimmm bugünde böyle dua edecezzz bitanemm güzel gelecekk Allahın izniylee o çok güçlü annesii çoookk
Şifa bulsun o küçük bedeni dert sıkıntı görmesinn Çiçeğimm
Canım dün akşam başlandı bu gün öğlene kadar bitmiş 4444 okunmuşCanim linom rabbim şifasını versin.
Sayi kaçta bilmiyorum bin tane alayım.
Amin inşallah SalişimCanim linom rabbim şifasını versin.
Sayi kaçta bilmiyorum bin tane alayım.
Aminnnnnn Ferdammm çokça Aminnnn çiçeğimSevgi teyzemize Meyra meleğimize Rabbim şifalar versin hayırlısı ile sağlıklarına kavuşsunlar inşallah güzel haberlerini alırız Rabbim bütün şifa bekleyen hastalara hayırlı şifalar nasip etsin kimin ne derdi varsa tez vakitte gidersin inşallah
İnşallah sonuçları temiz gelecek mervemmmm benim çiçeğimCanim esrosum Rabbim razi olsun kanatsiz melegim
Yarin meyram emara girecek insallah sonuclari temiz gelsin nolur
1. Cuzu ver cnm anca okurumAmin inşallah Salişim
Allah razı olsun
Okuma bitti kuzu ama anneme hatim başlayacağım cüz almak ister misin ?
Dua et Salişim