Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım benim, Allah razı olsunnnn1000 aldım,Allah ım acil şifalar versin annenize
KALAN 19.000(en son msj 20.000 di gördüğüm)
Ah canım benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsinTamamdır canım benim 1000 tane de ben alayım. Allahm tez vakitte eski sağlığına kavuştursun anneni. Rabbim herkesi imtihan ediyor senin anneninki de bu hastalık Allahin izniyle sağ salim çıksın ameliyattan. Rabbim seninde yardımcın olsun kardeşim sabret dua et. Biricik annen için keşke elimden daha fazlasını yapmak gelse
Tekrar çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Sevgi teyzem sabretsin tüm çektiği sıkıntıyı, acıyı Allah biliyor görüyor ona sığının selametle...
Allah razı olsun Tinnoşum benim1000 aldım
Kalan :17.000
Hepimizdenn Linoşummmmm Allahın izniyle iyice azalmaya başladı bitecekAllah razı olsun Tinnoşum benim
Canımsın Kuzummm
Aynen çiçeğim az kaldı Allah'ın izniyle biticek çiçeğimHepimizdenn Linoşummmmm Allahın izniyle iyice azalmaya başladı bitecek
Allah senden de razı olsun ne güzel evlatsın sen öyle çabalarını görüyor Allahm tez vakitte hayırlısını nasip etsin Annenle sıkı sıkı sarılın.Ah canım benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin
Aminnn inşallah kuzum güzel duaların için
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını yüklenmezmiş omuzlarına..
İmtihan dünyası
Sabırla bekliyorum güzel günlerin gelmesini duayla
Rabbim tüm hastalara şifa versinnn
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah, sıkıntın varsa gidersinnn
Çok teşekkür ederim
Sizin dualarınız sayende Rabbim yüreğime ferahlık veriyor, annemin acıları diniyor az da olsa, inanıyorum duanın gücüne
Bunca edilen dualar boşa değil anneciğim şifa bulacak
Kurban olurum bir tek saç teline
Allah razı olsun canım, güzel düşüncelerin içinAllah senden de razı olsun ne güzel evlatsın sen öyle çabalarını görüyor Allahm tez vakitte hayırlısını nasip etsin Annenle sıkı sıkı sarılın.
Bizlere güzel haberleri verirsin buradan sabır, şükür, dua
Lna16 lina hakkını helal et, hep görüp görüp alamıyorum. Herkesin duasından almaya çalışıyorum elimden geldiğince bir senin konuna fırsat olmadı bugün okuyacağım inşallah. 1000 aldım ben de.1000 aldım
Kalan :17.000
Helal olsun kuzum ne demekLna16 lina hakkını helal et, hep görüp görüp alamıyorum. Herkesin duasından almaya çalışıyorum elimden geldiğince bir senin konuna fırsat olmadı bugün okuyacağım inşallah. 1000 aldım ben de.
Helal olsun kuzum ne demek
Üzülme sen kıyamam sana, kalbinin güzelliğini severim
Canım benim herkesin kendine göre derdi,sıkıntısı var ..
Müsait olmayabilir..
Sen üzülme herşey nasip kısmet kuzum
Allah razı olsun, Rabbim seninde o güzel gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canım Allah nerede kimin kalbinde bir sıkıntı var bir dert var derman olsun insallahAmin inşallah canım benim, Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim
Rabbim seninde sıkıntıların varsa gidersin inşallah
Aminnnn
1000 tane okudum. Allah kabul etsin.
KALAN 15 000
Allah razı olsun canlar1000 tane aldım. Allah acil şifalar versin
Selammm kızlar
Annemin durumlarını az buçuk biliyorsunuz..
Bir ablamız yazdı geçen gün, riskli ameliyata girenler için bir şifa ayeti varmış..
Bende bunu sizinle paylaşmak istedim ve tamamlamak istiyorum Allah'ın izniyle
Necm Süresi 58. ayeti
" Leyse lehâ min dûnillâhî kâşifetûn "
Meali : "Onu Allah'tan başka açacak kimse yoktur."
Bende bu sebeple 70.000 tane toplamak istiyorum..
Annem için, 13 eylül de yatışı var 14 eylülde ameliyata giricek ..
Biliyorum belki sizi sıkıyorum dertlerimle
Benim bu ayeti dağıtacak kadar yakın ve çok kişim yok sizden başka
Allah razı olsun hepinizden, iyi ki varsınız canım kızlar
Rabbimmm bu güzel ve bereketli günün yüzü suyu hürmetine sizinde sıkıntılarınız varsa gidersin
Rabbim size sağlık, sıhhat versin
Sevdiklerinizine bağışlasın
Rabbim gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin Aminnnn
Annemin ismi Sevgi
Ameliyatına hayırlısı ile girip çıkması ve tez zamanda eski sağlığına kavuşması niyetiyle çekilecek hanımlar
Tekrardan Allah razı olsun
1.000 alıyorum
Kalan 69.000