çok çok geçmiş olsun canım.
inşallah çabuk iyileşirsin.
iyi olduğunda yazarsın.
sen de kendine çok iyi bak.
sağol iyi dileklerin için
bu gün biraz daha iyiyim dikişlerim hala alınmadı ama iyiyim şükür
hatta dün oğlumu hastaneye götürdüm çok ağrım oldu ama mecburdum annelik işte önce evladın dimi
oğlum dersanede düşmüş kafasını çarpmış hastaneye götürdüm ama içime sinmedi araştırma hastansine byin cerrahisine götürücem
oğlumun kafasını çarpması bizim için çok ciddi bi olay çünkü! oğlum yaklaşık 3 yaşındayken 3. kattan düştü
kafatası kırıldı ve ben o günden beri kafasına darbe almamasına dikkat ediyorum
ee malum şimdi büyüdü heryere benimle gitmediği için koruyamıyorum allaha emanet yavrum allahım onu korusun diye hep dua ediyorum arkasından
neyse
ben ameliyat için hastaneye yattım. pazartesi yattım hastaneye ,o gece yanlızdım ertesi gün ameliyat olucaktım,annem aradı bende gelicem dedi gelme gerek yok dedim yok rahat edemem gelicem dedi
büyük ihtimalle bayramda anneme ettiğim sitemler yüzünden gelmek istedi
yani gidimde gelmedi demsin en azından diye
neyse annem kardeşim geldi eşim zaten sabahtan gelmşti
ameliyata girdim ameliyat sonuçta her an kan lazım olabilir yada bi sorun olabilir yakınlarıma ihtiyaç duyabilirler
ameliyattki hastayı hasta çıkana kadar beklemek lazım
kardeşim hemşire olduğu için nöbetten çıkıp gelmiş yorgunmuş
beni beklerken eşimle beraber eşim anlatıyo bunları bana
sürekli canı bişeyler istedi diyo enişte acıktım dedi tamam dedim götürdüm tost ısmarladım karnını doyurdum diyo sonra enişte canım çay istedi demiş eşim almış eşime enişte sende burda otur çay içelim falan demiş
yaa ben ameliyattayım kardeşimin yaptığına bakın
eşimde yok kızım sen otur benim ablanın yanında olmam lazım deyip gitmiş yanından
zaten diyo ya mesajlaştı ya telefonla görüştü çok rahattı diyo eşim
sonrada zaten nişanlısı gelmiş onunla takılmışlar falan
şunu söylim benim kardeşim yada annem ameliyatta olucak ben o kapıdan bir saniye olsun ayrılmama nolur nolmaz diye
zaten eşim meraktan delirmiş beni ben biraz geç çıkmışım ameliyattan noldu diye çok merak etmiş
o arada annem yukarda odadaydı büyük ihtimalle diğer insanlarla sohbet ediyodu
ameliyattan çıktım odama geldim yani çıkışımı hatırlamasamda odadaki halimi hayal meyal hatırlıyorum
annem yanımda yanındaki kadınla sohbet ediyo eşim benim vidyomu çekmiş telefonuna sonradan bakim diye
videoda kardeşim çok mutlu eyleniyo annem koyu bi sohbette ilgisizler yani
annem yanımda kaldı o gece eşim kalamadı erkekleri kadınların yanında bırakmıyolarmış
annemin kaldığı gece anestezinin etkisiyle ben ağlayarak yanımdaki teyzeye içimi döktüm bütün dediklerimi hatırlamıyorum ama bazı şeyler aklımda
annemi şikayet ettim annemde yanımda
bi süre sonra teyzeyle annem konuşuyolar
teyze :bak kızını çok üzmüşsün demekki yaptıkların içinde kalmış diyo
annem :ilk demekki üzülmüş diyo
sonra ama sen benimde yaptıklarımı bi bilsen bana hak verirdin diyo
annem benim o hadeki söylediklerimden bi ders çıkaracağı yere gene kendisini haklı görüyo
kendisini savunuyo
sabah erkenden eşim geldi eşim gelmeden doktorlar vizit yapıcak diye çıkartmışlardı refakatçıları
annem kapıdaydı eşim geldi elinde poğaçalarla annemi sordu kapıda dedim yol parasıda yokmuş kardeşimden almayı unutmuş dedim tamam dedi
annemin karnını doyurmuş eşim yol parasınıda vermiş annemin o arada annemin teli çalmış arayan ablam anne çocukların toplantısı var sen git benim yanımda olduğunu biliyo ablam toplantıdan bahsediyo anneme
annemde eşime çocukların toplantısı var gitmem lazım demiş eşim kal bu gecede demiş annem kalamam çocuklar ortada kaldı demiş
eşimin demesine göre annem gidiyomuş eşim kızını gömedenmi gitcen demiş annemde yanıma geldi bay bay dedi öptü öprkende elini ameliyatlı yerime bastırdı uunutmuş ameliyat yerimi neyse gitti yabancı gibi
zaten ilk gece anestezinin etkisiyle hep uyudum kimseye ihtiyaım yoktu doktorlar kesinlikle kalkmasın suda içmesin demiş
sadece gece boyu sanırım 3 kez dudağımı ıslak peçeteyle sildi o kadar boş yatakta vardı yattı uyudu
ertesi gün yavaş yavaş kalkabilirsin dedi doktorlar sondamı ve burnumdaki şeyin ismini bilmiyorum dren gibi bir şeydi neyse onları çektiler
o gece eşimi bırakmadılar erkek diye yanıma kalıcak kimseyi bulamadık eşime sen git dedim yanımdaki hastanın refakatçısıda ben bakarım için rahat olsun dedi
neyse o gece yanlız kaldım annem aradı yanlızım kimse yok yanımda dedim yanındaki kadınlarda bakar sana olsun bişey olmaz dedi
ben zaten çok hasta oldum yolda ıslandım dedi çocukların toplantısına giderken ıslanmış yani
hafta sonu gelirim dedi
neyse perşembe eve geldim
hafta sonu oldu gelmicenmi anne dedim ablam çalışıyomuş kocasıda izin alamamış
ii gelme dedim bende
dün beni aradı 2 aralıkta kardeşimin nikahı var gitcenmi dedi gitmicem dedim bana bi ton laf saydı ablası değilmisin falan filan
kardeşim nişanlısının evine taşındı bize sormadan annemide dinlememiş zaten bana danışanda olmadı herşeyi kendileri yaptılar
ablam işten izin alamıyomuş yanlız annemle ablamın kocası gidicekmiş sende gel illa dedi gelmicem dedim
bi ton lafını işittim ben suçlu oldum
onların herşeyinde ben yanlarındaydım o günleri unuttular ben çok kötü ve gaddarmışım
annem vicdanıma oynuyo ama yoookk bundan sonra yok
anlıcan yine annem eski annemdi bencil ve kendsini düşünen kişiliğini yine göstermiş oldu
artık eşimde diyo seni o halde gördü ve bıraktı boşver diyo kendi hayatına bak napcan anneyi diyo eşim
kardeşimin nikahına gitmediğim için beni suçlu çıkarıp vicdanını rahatlatıyo annem bencil benim annem baya bi bencil hemde