Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annelerin ayırım yapabileceğini düşünmüyorum.Muhakkak sizide seviyordur.Üzülmeyin nolur:)
canım bayramın kutlu olsun. naptın. gittin mi. nasıl geçti merak ettim.
özür dilemesi çok ilginç. kabul ediyor galiba bazı şeyleri. samimi mi değil mi zaman içinde anlarsın zaten.
senin annen de başka bi model.
benimki sevmiyor tamam ama öyle kardeşiminde ağzına yemek falan vermez yani. kimseye düşkün değildir.
senin ki ablana da kardeşine de bu kadar düşkün seni neden ayırdı acaba. asiydin güçlüydün diye mi. çözemedim tam.
kardeşinle acayip bir ilişkileri var.
herkes başının çaresine bakar elbette. ne demek koskoca kıza yemek yedirmek. ben ondan da küçükken çalışıyordum ya anneciğim unuttun mu deseydin keşke.
neyse ya boşver kimse değişmez.
sen fazla yüz verme ilişkini de koparma bence sizin durumunuzda en iyisi bu galiba.
sen uzak durdukça onlar sana yanaşmaya çalışacaklar emin ol. bu da senin lehine olur.
ileride çıkacak sorunlarda senin güçlü taraf olmanı sağlar.
ablanın da kardeşinin de senden çekinmesini sağla. ki sonradan tepene çıkmasınlar.
had bilmeyen hak bilmezmiş.seninkiler biraz haddini bilmiyor gibi.
ne maddi ne manevi hakkını kimseye yedirme canım.
merhaba
konu sahibi olarak sizler yaşarken ve yazarken üzülüyorsunuz
bizlerde okurken üzülüyoruz inanın ben isizn yaşadıklarınızdan çok etkilendim...
annenizin adil olamamak ve anne hassasiyeti taşıyamamak gibi çok ciddi
bir problemi var maalesef..siz elinizden gelenin bence fazlasını yapmışsınız ve artık bıçağın kemiğe
dayandığı noktada mesafe koymuşsunuz kendisine..ben de bu kararınızın mantıklı olduğunu düşünüyorum
zira annenizle görüşmediğiniz süre zarfında sizin yokluğunuzu bir nebze olsun anlamış,idrak etmiş demek ki..
bu yola devam edin,herşeyin dışında bırakın kendinizi bir süre ..bu gerekirse bir ya da birkaç yıl olabilir..her aradığında size ulaşmaya çok alışmış anneniz,sizin her yükü sırtlamanıza da...bu gidişe bir son vermek en iyisi..
anlasın ki sizin onlara yaptığınız fedakarlıkları o da zaman ayırarak size yapmalı..sizi özlediğinde kendi gelmeli sizi görmeye..kendi mücadele etmeli gönlünüzü yapmak için..bunları başarmak için de mesafeli evlat durumunu lütfen bir müddet bırakmayın..
eğer böyle kendinizi daha iyi hissediyorsanız annenize karşı bu mesafeyi hep koruyun..çünkü onun etrafında siz pervane oldukça bunu sizin için bir mecburiyet saymış kendisi...kızım beni düşündüğü için bunları yapıyor dememiş..
bazen anne ve babaların da derslere ihtiyaçları vardır..yaptırıma gereksinimleri vardır..
artık onlar size ulaşsın sesinizi duymak için,onlar adım atsın..atmıyorlarsa sizde kendinizi yormayın artık
vicdanınız da gayet rahat olsun..suçluluk duymayın ..içinizden geldiği gibi davranın annenize..çünkü sizin ve ailenizin psikolojisi bundan yara almaya başlamış..
Allah yolunuzu açık etsin..
anlayışlı ve sizi seven bir eşiniz ve de delikanlı olma yolunda bir oğlunuz varmış
enerjinizi kendi ailenize akıtın,alan gönüllerle daha çok ilgilenin..
anneniz de birgün anlayacaktır yaptığı cahilce davranışları hiç merak etmeyin...
sevgiler
valla benim de şu hayattan öğrendiğim bişey varsa, kimse kimseye hiçbişey anlatamaz.
konuşarak anlaşmak biyere varmak diye bişey asla yok. hasbelkader iki taraf da zaten yaradandan aynı ruh ve beyin yapısında ise, zaten aynı çizgidelerse anlaşma oluyor. değillerse bırak konuşmayı bi tarafını yırtsan anlatamazsın.
ister anne kız ister karı koca ister kardeş ister arkadaş kim olursa olsun.
uymayınca uymaz.
annelerin (ki bunlar da bu dünyada yaşamakta olan kadınlar, anne başka bir tür değil. melekler aleminden falan gelmediler yani) çok büyük oranda kızlarıyla rekabet halinde oluyor bu bir gerçek.
bazıları kendini bildiği için bu durumu kontrol ediyor bazıları edemiyor. böyle olmayan kadınların kızlarına ne mutlu.
oğlu olanlar da gelinleriyle bu hastalıklı rekabet duygularını yaşıyor ne yazık ki.
erkek çocuk meselesi senin durumunu çok aydınlattı şimdi.
kıskançlık deyip geçme, dünya kıskançlık ve korku üzerinde dönüyor.
herşeyi yıkıp geçebilecek güçte iki duygu bunlar.
demekki dünyada bir ben değilim....yazıların hemen hemen benim yaşadıklarıma benziyor....kötü günlerimde yanımda değildi..benim kide kardeşime düşkündü ben ise üvey evlat gibi büyüdüm....torunlarına dahi çok soğuktu.....anlıyacağın ömrüm boyunca bende dışlandım....seni çok iyi anlıyorum....ilk defa adetim olduğunda dahi söylediğimde defol git başımdan dedi......en yakın arkadaşlarım bana anlattı ne olduğunu.....ben böyle anneyi haketmedim veee 10 yıl kadar görüşmüyoruz...istemiyorum artık.en ufak şeye bana beddua ederdi.dayanamadım....şimdi kendisi ölüm döşeğinde.....hiç bir zaman hellallaşmıyacağım.....öbür dünyada dahi görmek istemiyorum....
demekki dünyada bir ben değilim....yazıların hemen hemen benim yaşadıklarıma benziyor....kötü günlerimde yanımda değildi..benim kide kardeşime düşkündü ben ise üvey evlat gibi büyüdüm....torunlarına dahi çok soğuktu.....anlıyacağın ömrüm boyunca bende dışlandım....seni çok iyi anlıyorum....ilk defa adetim olduğunda dahi söylediğimde defol git başımdan dedi......en yakın arkadaşlarım bana anlattı ne olduğunu.....ben böyle anneyi haketmedim veee 10 yıl kadar görüşmüyoruz...istemiyorum artık.en ufak şeye bana beddua ederdi.dayanamadım....şimdi kendisi ölüm döşeğinde.....hiç bir zaman hellallaşmıyacağım.....öbür dünyada dahi görmek istemiyorum....
selam yeniden.
Lolo'nun konusunu başından beri takip ediyorum.
benzer sorunları yaşayanları gördükçe bir tek ben değilmişim diyor insan gerçekten. bunları burda paylaşmak bile
büyük ölçüde hafifletiyor insanı.
lolo, henüz vicdanını aşamadığını biliyorum. çoook zor olduğunu da tabi.
senin annen senin yakanı bırakmayacak türden malesef.
sen zayıfsın diye böyle bence. hep dediğim gibi daha güçlü ve kararlı dur karşısında.
on kere arıyorsa her telefonu açma. artık yeter diyebilmelisin.
demeki benim annemin modelinden 1 adet yokmuş
ee tek doğurmak anne olmaya yetmiyo malesef
bizim annelerimiz böyle yapıcak tek şey var oda annesizliğe alışmak
selam yeniden.
Lolo'nun konusunu başından beri takip ediyorum.
benzer sorunları yaşayanları gördükçe bir tek ben değilmişim diyor insan gerçekten. bunları burda paylaşmak bile
büyük ölçüde hafifletiyor insanı.
lolo, henüz vicdanını aşamadığını biliyorum. çoook zor olduğunu da tabi.
senin annen senin yakanı bırakmayacak türden malesef.
sen zayıfsın diye böyle bence. hep dediğim gibi daha güçlü ve kararlı dur karşısında.
on kere arıyorsa her telefonu açma. artık yeter diyebilmelisin.