Annem hamile

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.833
17.392
498
Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim

Gerçekten çok büyük bir mucize buuu :) üzüldüğü konu ne peki bebeğe bakamıcağından mı? Rabbim kimseye taşıyamacağı yük vermez gözünüz aydın vallahi bence çok büyük mucize buu çok da güzel bişey :)

Çok özel bir konu değil mi yorum yapmak için? Bakabilecekse istiyosa doğursun 60 yaşında torun büyüten insanlarla dolu bu ülke.
İstemiyosa da aldırsın.
Ne diyelim ki?

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Aynı kaderi paylaşıyoruz bnm annem de 43 yaşında hamile kalmıştı:anneadayı: şimdi 4 yaşında bir kard. var:KK200: o zaman annem depresyonlara girmişti aldırmayı bile düşünmüştü babamla ne kavgalar etti:kusmuk: ama şimdi kard. öyle kıymetli ki .. annemin ve babamın beni ve diğer iki erkek kard. öyle sevdiklerini hiç görmedim. Sanki tedavi falan gördüler de oldu öyle kıymetliiii. :KK70:gerçekten ama biz de çok seviyoruz ben evlendim en çok ona ağladım... şimdi ana okuluna başladı. çok da şansl ben , abileri , eşim bile her istediğini anında alırız. Tabi biraz yüzlü ama tekne kazıntısı napalım :KK45:

Back
X