• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem evdeki eşyaları kırıyor, zarar veriyor. Kendi kafamı kıracağım.

Bizim bir akraba da böyleydi babalarına mahkemede bir belge çıkarttılar. Para çok harciyordu. Tabi burda anne tek başına yapmıyor kardeşle anne bir olup babadan harcıyor nasıl bir yol bulunur bilmiyorum da kırıp dökmek yerine yüzünü değiştirmeyi teklif edin ?

Ben ilk defa bugün kavgasını ettim bunun, daha önce düzgün bir şey alın, araştırarak alın diyordum. Bugün sabah 10da mağaza mağaza gezmeye çıkmışlar, habersiz büyük bir şey alınca açtım ağzımı. 🤣 birde kazıklanmışlar. Hakkında çok şikayet olan bir yerden alışveriş yapmışlar. 3 haftaya gelirmiş sipariş. Koparayı vermişler geri kalanını annem sonra verecekmiş taksitle ödeyecekmiş elden. Ama firmanın haberi yok.

O zaman şöyle yapın almak istiyorsaniz birlikte hareket edelim sorup sorusturalim her yere bakalım en iyisini en uygununu alalım diyin. Sizden de gizlemezler siz de takipçisi olarak dolandirilmalarini engellersiniz.

Siz ne deseniz de anneniz yine aynı davranarak çünkü bu tarz davranışının altında yatan mutlaka kafasına taktığı bir şey var o sebep oluyor kız kardeşinizle bu durumu konuşun annenize eşlik etmesin çünkü bunun sonu yok annenize birlikte terapiye gitme önerisi sunun babanız ne diyor bu duruma anneniz yeni kıyafeti giymiyor kenara istifliyor bunun altında geçmişte üzüldüğü bir şey var bünye maalesef bu şekilde dışa vuruyor siz ne derseniz deyin yine aynı davranacaktır. Bakın kardeşleri küstü yazmışsınız vefasızlık görmüş kardeşleri kıymet bilmemiş siz yine uzmana danışın anneniz gitmese bile siz gidip danisabilirsiniz.

O zaman şöyle yapın almak istiyorsaniz birlikte hareket edelim sorup sorusturalim her yere bakalım en iyisini en uygununu alalım diyin. Sizden de gizlemezler siz de takipçisi olarak dolandirilmalarini engellersiniz.

Dolandırılsınlar da biraz burunları sürtünsün. Zaten böyle gizli ne alsalar bir sıkıntısı çıkıyor 😄

En iyi en uygunu alma mantıkları yok. Kaç kere dedim ama yok kafaları mermer.

Babamın bir dönem işleri çok kötüydü, üstüne sağlık sorunu yaşadı. O dönem maddi sorunlar yaşanmıştı evde ama bu taa 10 sene önce, 4-5 yıl süren bir süreç. Çok şükür o dönem aç kalmadık, ihtiyaçlarımızı karşılıyorduk ama elbette keyfi ihtiyaçlar rahatça karşılanamıyordu. Parayla ilgili bir konu açılsa babam tarafından kardeşimle annem hep bu zor süreci hatırlatıyorlar. Babam da kendisini suçlu görüp sanki para vermesi gerekiyormuş gibi hissediyor.
10 yıl once de olsa çıkabiliyor etkisi annemin de geçmişinde var bazı uzuldukleri şuan okb olarak dönüyor ona da mesela

Siz ne deseniz de anneniz yine aynı davranarak çünkü bu tarz davranışının altında yatan mutlaka kafasına taktığı bir şey var o sebep oluyor kız kardeşinizle bu durumu konuşun annenize eşlik etmesin çünkü bunun sonu yok annenize birlikte terapiye gitme önerisi sunun babanız ne diyor bu duruma anneniz yeni kıyafeti giymiyor kenara istifliyor bunun altında geçmişte üzüldüğü bir şey var bünye maalesef bu şekilde dışa vuruyor siz ne derseniz deyin yine aynı davranacaktır. Bakın kardeşleri küstü yazmışsınız vefasızlık görmüş kardeşleri kıymet bilmemiş siz yine uzmana danışın anneniz gitmese bile siz gidip danisabilirsiniz.

Kardeşleri çok saygısız insanlar, annemi hep böyle hizmetçi gibi görmüşlerdir, maddi manevi kullanmışlardır. Annem onların istediği bir şeyi yapmazsa ne küfürler ne hakaretler ettiler hem de öyle apartman önünde herkese rezil olacak şekilde. Annem kalp hastası, teyzem en son çok çirkin şekilde laflar ettiği için biz annemin onlarla görüşmesini istemiyoruz. Biz olmasak annem görüşür.

Bir üzüntüsü olduğunu sanmıyorum, ailesinden hiç maddi zorluk görmemiş, geçte evlenmiş, ama pek şeyi yoktur para biriktirme, parayı doğru harcama huyu asla olmamıştır. Annemin kenarda şöyle bir 100 lirası bile olmaz.

10 yıl once de olsa çıkabiliyor etkisi annemin de geçmişinde var bazı uzuldukleri şuan okb olarak dönüyor ona da mesela

Yok annem önceden de böyleydi, 10 yılla alakası yok. Bir hediye gelir eve ya kırar ya ütüyle yakar ya kenara yakar.

Dolandırılsınlar da biraz burunları sürtünsün. Zaten böyle gizli ne alsalar bir sıkıntısı çıkıyor 😄

En iyi en uygunu alma mantıkları yok. Kaç kere dedim ama yok kafaları mermer.
Ben babanız için söyledim. Bu harcamanın sonunda siz de yanacaksaniz sıkıntı. Çünkü Allah korusun borçları odeyememe durumunda haciz icra vb bir şey olursa kiyamazsiniz gibi geliyor bana.

Kardeşleri çok saygısız insanlar, annemi hep böyle hizmetçi gibi görmüşlerdir, maddi manevi kullanmışlardır. Annem onların istediği bir şeyi yapmazsa ne küfürler ne hakaretler ettiler hem de öyle apartman önünde herkese rezil olacak şekilde. Annem kalp hastası, teyzem en son çok çirkin şekilde laflar ettiği için biz annemin onlarla görüşmesini istemiyoruz. Biz olmasak annem görüşür.

Bir üzüntüsü olduğunu sanmıyorum, ailesinden hiç maddi zorluk görmemiş, geçte evlenmiş, ama pek şeyi yoktur para biriktirme, parayı doğru harcama huyu asla olmamıştır. Annemin kenarda şöyle bir 100 lirası bile olmaz.
Neden olduğu çok belli anlatırsa derdini rahatlar uzmanlar güzel tavsiyeler veriyor aslında sen bile gidip annene nasıl davranmalı neler söylemeli diye fikir alabilirsin ama kardeşinle mutlaka bu durumu konuş

Airfry de annenle kardeşin mi aldı öyleyse iyi hee

Onu ben aldım, 😄 amazondan ucuza aldım baya piyasa fiyatlarına göre. Aman iyiki ben almışım, şimdi alacak olsalar kesin gider bozuk, işe yaramaz bir şey alırlardı. Ben öyle pahalı bir şey alacağım zaman baya bakıyorum neymiş bu ürün, fotoğrafı videosu var mı diye, bunlar hop diye alıyorlar.

Back
X