- 3 Kasım 2014
- 262
- 161
- 33
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
annenizin su anki davranislarini dogru bulmuyorum ama sizin neden annenizden bu kadar nefret ettiginizi sevmediginizi anlamis diilim. neden sevmiyosunuz gecmiste ne yapmis kadin anlamadim ki??? evlenmis evlendigi adama baba demissiniz hala da unutamamissiniz. ailesini ayakta tutmak icin kizini annesinde birakip calismak zorunda kalmis bu kadin bi de genc yasta anne olmus simdi siz kendi yolunuzu cizmeye baslamissiniz belki o da yasayamadigi yillarin acisini cikarmaya calisiodur. evet hakli gormuyorum davranislarini dedigim gibi ama cokda yargilamamak lazim. esiniz cok saglam bi adam olsaydi kendimi kaybettim yalaninin arkasina siginip karisina el kaldirmazdi. kendisi cok matah bi insanmis gibi annenize de laf yetistirmesin lutfen annenizi hakli gormedigim gibi onu da hakli gormuyorum bu konuda. annenizle oz babaniz neden ayrilmislar bilmiyorum ama o zamanlardan kalma nasil bi yarasi var annenizin onu hele hic bilmiyoruz. evet anneniz destek almali ama annenizle birlikte siz de destek almalisiniz bence. cunku anlattiklarinizin hicbirinden annenize nefret etmenizi gerektirecek bi sebep goremedim.
Hep beni rezil etti eşime karşı..ne kadar savunsam da annemi içten içe geçmişte yaşadıklarımı unutamadım..Ben tuvaletin kapısında annemi beklerdim demekki ben hep öyle aglamışım kaçıp gitmiş..travma mı bu yaşadığım cocukluktan kalma bilmiyorum.ama annem de normal bi anne olamadı..hep dedim ne vardı herkesin annesi gibi olsaydın diye