- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
Benim saydıklarım da büyük harcama ya, mesela bahsettiğim süpürgenin bu yılki en ucuz fiyatı 18.000 ₺ , bahsettiğim foto makinasi artık satışta degil ama muadili 24.000₺ , aynı model katı meyve sıkacağı 4269 :)
Sehpa mehpa yatak en azından kullanılan şeyler. Bizde süpürge hariç bir şey kullanılmıyor da , hepsi dolapta bekliyor:)
Ama neyse, bana ne? Benden para istemeyen istediğini alsin, umrumda da değil.
Gecen sene bozulan kombiyi ben almayı teklif ettim, kendim araştırdım, karşılaştırdım, kullanana sordum ettim, gayet güzel bir tanesini aldım. Eğer 'su marka al,bu marka al' deselerdi hiç almazdım, kendileri beğendiklerini yapsınlar.
Bence sen de umursamamayi öğren. Senin cebinden çıkmıyor ya, onlar gerekli diyorsa demek ki gereklidir. Boşver.
Yerinde olsam kredi çekip bir iki dönüm arsa alırdım. Hem geleceğe yatırım, hem senden bir şey isteyen olursa 'kredi ödüyorum' dersin,vermezsin:)
*Tabii evde bedava da yaşama, faturaları falan al üstüne. Onun dışında bir kuruş birakma
Ben aylık eve yaklaşık 3 bin harcıyorum. Fatura değil de market alışverişini yapıyorum, gerekli alınacak bir şey varsa alıyorum, kardeşime de harçlık veriyorum.
Ben inşallah umursamamayı öğrenirim, benim sıkıntım aslında habersiz bütçesine bakmadan alışveriş yapmaya kalkması. Yoksa uygunsa alsın.