• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEM EŞİME BENİ KÖTÜLÜYOR :'(

Efthymia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
157
90
13
33
Merhabalar herkese. Önceki konumda paylaşmıştım abim eşimin nişanlıyken hediye ettiği laptopumu ödünç almak bahanesiyle satmış, kılıf bulmuş birde çaldırdım demiş babama. Neyse. Dün annem abimin eşiyle telde konuşuyordu benim hakkımda. Eğer Efthymia seni arar abisini şikayet ederse babasına söyle , sakına abisine söyleme üzülür diye. Benimde gözlerim doldu, anne ayıp bu yaptığın 1) ben senin kızınım 2) ben hakkımı arıyorum illegal bir durum olarak neden yansıtıyorsun yazıklar olsun dediğimde yok efendim abini hırsız yerine koyamazsın baban sana laptop alacak olmadı ben alırım vs vs gibisinden konuştu ama benim için mesele laptop değil!!! Eşimle kısa süreliğine ailemin yanında kalıyoruz. Eşim akşam eve geldiğinde annem eşime al bu karına sahip çık abisine hırsız bana hırsız anası muamelesi yapıyor, SENİN BU KARIN DELİ, sen olmasan bu evlilik yürümez bu yarım akıllıyla, YARIN SENİ GÖRMEYEYİM DEFOL GİT EVİMDEN, Allah bilir namusunu babanın evinde verdin, vs vs. ve hatırlayamadığım nice kötü cümle ve iftira. Eşimin yanında yer yarılsa da içine girsem dedim elim ayağım titredi, aniden ağlama krizine girdim hiç bir şey diyemedim , Yalandan ağlama diye yine bağırmaya devam etti. Eşim beni ve annemin yapısını bildiği için anne ben işten geldim hatırım için biraz dinlen dedi, o sırada babam geldi yalandan ağlamaya kendini yere atmaya başladı eşimde şok oldu, babam annemi günahı kadar sevmiyor ama çok sessiz sakin yapısı olduğu için oralı olmadı onun yanında da bize defolup gidin deyince babam bu evde gidecek biri varsa oda belli o sensin deyince geceye kadar bağrışı çağrışı susmadı. Şu an bile elin ayağım titriyor. Şu an gidecek yerimiz yok mecbur buradayız bir kaç haftalığına. Bu anne benim öz annem. Bir anne nasıl bunu kızının kocasına der?! NASIL !!!!

Son düzenleme:
Kv ile aramda 12 saat mesafe var, yurtdışına çıkacağız vizeyi bekliyoruz eli kulağında diye iş bulmuştuk annemlerin şehrinde, babam ev kiralamamızı istememişti, böyle olacağını bilsem kalırmıydım hiç

Ben hâlâ neden bu bilgisayar meselesini evde actiginizi da ,neden hala annenizin evinde kaldiginizi da anlamış degilim
konu annemin yengeme beni çekiştirmesi, babama mevzuyu taşıdığım için kendince canımı yakmaya çalışıyor

canım senin abinin nasıl biri olduğu belli. bundan sonra iyilik yapma. laptopuda unut bence. benimde abim seninki gibi hakka önem vermez. kanıp kredi çekmiştim. ödemedi. sustum artık konuşmuyorum. bence bilgisayar olayını kapat. gelmez artık bilgisayar kabullen canım.
ama annen saçmalamış gerçekten ya. senin annen benim babam gibiymiş. babamda ablamı eşime kötülemişti çok ağır şekilde. durumu toparlayana kadar sessiz kal. düzenini kur ondan sonra mesafe koy canım. inan yapacak başka bişey yok.

canım senin abinin nasıl biri olduğu belli. bundan sonra iyilik yapma. laptopuda unut bence. benimde abim seninki gibi hakka önem vermez. kanıp kredi çekmiştim. ödemedi. sustum artık konuşmuyorum. bence bilgisayar olayını kapat. gelmez artık bilgisayar kabullen canım.
ama annen saçmalamış gerçekten ya. senin annen benim babam gibiymiş. babamda ablamı eşime kötülemişti çok ağır şekilde. durumu toparlayana kadar sessiz kal. düzenini kur ondan sonra mesafe koy canım. inan yapacak başka bişey yok.
teşekkür ederim yorumun için, umarım bir gün pişman olur

Yahu gidin bir otelde kalın. O kadar da mı paranız yok?
çok büyük maddi sıkıntıdayız, eşimin bu şehirde hiç tanıdığı yok, ayrıca gidecektik babam bırakmadı, eşimde dayanamadı çok ağır geldi o sözler, annem Allah bilir namusunu babanın evinde vermişsindir dediğinde eşim bana uzun uzun bakıp gözleri doldu

annem Allah bilir namusunu babanın evinde vermişsindir dediğinde eşim bana uzun uzun bakıp gözleri doldu
Bu sözden sonra sokakta kalsam da annemin yuzune ne bakar ne kalirdim. Yarın öbürgün eşinle aran kotu oldugunda eşin bunu senin yuze vurar ya da su an eşinin kafasında ne supheler var. Ne olursa olsun alin eşinizi ve eşyali kiralık ece geçin borc isteyin çok kötü oldum suan bu sözleri annenizden beklemek . off yaa

Kv ile aramda 12 saat mesafe var, yurtdışına çıkacağız vizeyi bekliyoruz eli kulağında diye iş bulmuştuk annemlerin şehrinde, babam ev kiralamamızı istememişti, böyle olacağını bilsem kalırmıydım hiç
ANladım canım Allah yardımcınız olsun

çok büyük maddi sıkıntıdayız, eşimin bu şehirde hiç tanıdığı yok, ayrıca gidecektik babam bırakmadı, eşimde dayanamadı çok ağır geldi o sözler, annem Allah bilir namusunu babanın evinde vermişsindir dediğinde eşim bana uzun uzun bakıp gözleri doldu
ayyyy çok üzüldüm.ne kadar ağır bir laf.bir annenin ağzına,aklına,kalbine yakışmayacak bir laf :( 40 yıl düşünsem böyle bir cümle aklıma gelmez :( anneniz çok duygusuzmuş.abinizde kimse kusura bakmasın ama hırsız.kardeşinin 3 kuruşluk laptopuna tenezzül edecek kadar haysiyet yoksunu.yazık karısına acıdım,size üzüldüm.hele eşim gözlerime uzun uzun baktı dediniz ya valla içim ezildi.mümkünse ucuz bir otele gidin ( maddi durum sıkışık dediniz diye ) uzun kalacağınızı o yüzden fiyatta indirim yapmalarını talep edin.ailenizin memleketinde olduğunuz için soruyorum akrabanız yok mu? 2 gece 2 gece birilerinde kalacak yerleriniz yok mu?

Back