- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 29
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
canim konuyu yarim yazip paylasmisim duzelttim simdiTam sorunuz nedir anlamadım ama.
Küfür işin içine girince benim midem bulanıyor o cepte bir kere.(her daim)
Birde hamilesiniz o kadar ağlamışsınız umursamamış.
Çocuk doğduktan sonrasını görebiliyorum maalesef
Bence ne yap ne et git ailenin yanına bebeğin rahatlasın birazcık. Stresten uzak kal bence. Son zamanlar bu çok önemli.
Sağlıkla al bebeğini kucağına.
Sevgiler
yarim yazip paylasmisim duzelttim simdi kusura bakmayinSonuç?
gemileri yakarsam herseyi göze aliyorum valla bakarim cocuguma.ailem de arkamda.ama kahrolurlar.arkamda olduklarina bakmayin beni ona yem etmezler ama surekli onlarin uzuntusune ben dayanamam cunku esimle evlenmeyi ben istedim onlara u yapmaya hakkim yokYolunuza bakın. Şimdiden sizi nasıl üzebilirim diye uğraşan bir kocanız var. Üstelik hamilesiniz.
Sizce ne yapmalısınız?
Aileniz arkanızda mı?
Çocuğa bakabilecek misiniz?
Ölçün,tartın.
Daha fazla yıpranmayın.
evet okumamaliydi ben dr kesinlikle okumamasini tercih ederdim.ama okumus bi kere.simdi bu durumda ona kizip niye ozelimi okudun diyemem zaten hasta.Anneniz mesajlarınızı ne olursa olsun okumamalıydı.
Şimdi bu gerçekle yaşasın... teskin edeceğiniz bir durum yok.
Eşinizle kavga sebebiniz önemli. Hamile daima haklıdır gibi bir şey söz konusu degil.
Kavga üstüne gelince aileniz aradınız, inatlaşıyorsunuz falan mı sandı acaba?
Ama bana küfreden adama da kucak açacak değilim, ne isterse onu düşünsün.
Donme zamanınız konusunda bir şey diyemedim.
Ben kaçak dövüşü sevmem, ben olsam döner, olanı biteni konuşur, yüzleşir, bu gidişin sonunu buraya degil, ona sorardım.
evet ben de bu dusuncedeyim.ancak hangi yolu izleyecegim bilmiyorumKufurler hakaretler gelme demeler.. simdi paşa paşa giderseniz bunlarin hepsi yanina kâr kalacak. Aileniz belli ki arkanizda , yuvanizi yikmayin tabiki ama o size yalvarmadan , gelip o eve ozur dilemeden gitmeyin kesinlikle.. eşiniz saygi ogrenmeli malesef, bunu gerekirse burnunu sürterek ogretmeniz lazim
herseyi daha da berbat etmekten korkuyorumBebek doğuncaya kadar ailenizin yanında kalın bence. Bu süre içerisinde yaşayacaklarınız kendinize yol çizmenize yardımcı olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?