Ama annem. Ozur dilerim arkadaslar.

Esimi kandirmasini kaldiramiyorum. Ben daha karakterli saniyordum. Resmem dun yuzune bakmayacagim diyen adam savunucusu kesildi.
Öyle anne-baba kolay atılmıyor . Bence siz hiç müdahil olmayın , görüşmek istemediğinizi eşinize ifade edin geri çekilin . Siz istediniz diye o da görüşmeyi keser , sonra birgün annesine bir şey olursa , hep sizi suçlar . Senin yüzünden küs kaybettim anneni diye . Vicdan azabı ikinizi de bırakmaz yok yere ilişkiniz köklü sarsılır Allah korusun . Dönüşü de olmaz , tek yapabileceğiniz kendinizle ilgili karar verip , eşinizinkine saygı duymak . Eşinizde sizin karınızı saygıyla karşılasın . Vesveseyi kenara bırakın huzurunuz daim olsun .

Ne kadar absürt hareketleri de olsa annesi sonuçta.Eşiniz annesini atamaz.Sizi görüşmeye zorlamazsa sizde karışmayın.Yalnız size yapılanları görüp, anlıyorsa sıkıntı olmaz aranızda ama hala annesini haklı buluyor objektif olamıyorsa işiniz biraz zor.

Barıştıysa barıştı anasıyla istediği kadar yakın olsun siz barışmak istemiyorsanız barışmayın eve de gelmesin bi zahmet hizmet etmek zorunda değilsiniz küs olduğunuz insana bana beddua etsin ohhh oğlu ile arası sizi bağlamaz ama siz sınırınıza sokmayın ne münasebet barış demek kendini ne zannediyorsa kocalar sanki 3 yaşında çocuksunuz ayayyy sinirlendim valla

Bir erkeği ,annesiyle eşi arasında bırakırsanız türbe de olsanız annesini seçer.
Barışır gibi yapın, ama kan kusturun. Eşinize değil tabi ki bilin bakalım kime 😊 İftiranın olduğu yerde sinmeyin. Sinmiş gibi yapın.

Siz şunu anlamıyorsunuz ,
O kişi annesi ,görünmez göbek bağı duruyor ,
Annesinin size ve ailenize söylediği hiçbir laf bunu değiştirmez ,sizden boşanabilir ama annesinden boşanmaz,
Siz asla görüşmeyeceğinizi evin içinde laflarını bike duymak istemediğinizi söyleyebilirsiniz ,o gitsin görsün

Seni o kadar iyi anlıyorum ki..benimkide tam 16yıl sonra aileci oldu..neler neler demişti oysa..vasiyetler bırakmıştı..beni bile barıştırdı ablasıyla.. (gerçi ablasının af dilemesi.aglamaları ve yalvarmalarına ikna oldum biraz.)anne babası ve diger ablasıyla konuşmuyorum hala..ama o bütün sülalesiyle barıştı..ne oldu onca laflar..yasadıklarım ,giden zamanlarım diyorum ama..bir yandanda onları öyle aciz gördükçe ..allahın ilahi adaletini daha çok hissediyorum..artık eşimde biliyor haklılıklarımı..söylüyorda..ama işte ..o kan bagı denen durum devreye giriyor sanırım..atsa olmuyor atmasa olmuyor..bende çok kızıyor ve inciniyorum..hep söylediklerini başına kakıyorum..ama kendime yapıyorum..o yüzden dert etme..bırak allah hakedene hakkını veriyor zaten..

O benim annem diyorsa bırakın annesiyle kendi görüşsün ama siz görüşmeyin. Ben kv ile yıllarca görüşmedim sadece eşim ve çocuklarım görüştüler. Çok da mutlu ve huzurluydum. Siz de görüşmeyin.

Ya her ne kadar ''annesi sonuçta'' desek de sinir bozucu bir durum.Biri bana her türlü iftirayı atıyor,hayat arkadaşım dediğim kişi bu duruma kayıtsız kalıyor,çünkü annesi.Atsın demiyor kimse ama insan eşi için biraz rest çeker,sert dille konuşur eşini savunur,eve dönüp ''hadi sen de barış demez'' bana kalırsa.Bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler,özür dilemek her hatayı örtmüyor.

Ben o kadini affetmesini hazmedemiyorum.
Kimseye annesine tavır almadı diye kızamazsınız. Maalesef bu işler böyle. Ama siz barışmak zorunda değilsiniz.
Eşiniz bu konuda çok ısrar ederse boşanmaya kadar gideceğinizi söyleyin. Blöf yapmayın, ciddi ve kararlı olun.

Eşin ailesinin hatalarını görmek istemeyip arkanda durmuyorsa iyi bir resti hak ediyor.

Sana ailemle barış diyemez. Dayatma yapamaz. Bu kadar olayın üstüne.

Zorlarsa seni kaybedeceğini anlamalı. Eziklenme, dik dur. Gerekirse çıkar giderim bu evden yap. Alışmış çantada keklik görüyor seni.

Back
X