Annem erkek arkadaşımı istemiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Buhte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Malesef canım.Benim zoruma giden zaten daha adamı hiç görmeden bu kadar önyargılı düşünmesi.Ben tek kız olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yani ne istediysem oldu o yüzden anneme göre ben bir memurla yapamzmışım.Halbuki ben elindekine şükreden kanatkar biriyimdir.Valla Allah sonumu hayır etsin.Hiç ama hiç istemiyor.Üzerimde acaip bir baskı var.Diyorum hadi görmüşlüğü olsa hak vericem de ama iki laf etmeden önyargılı olupta onun hakkında "aç" demesi canımı yakıyor.

Erkek arkadaşımın babası vefat etmiş.Şimdi de bizimkiler annesi senin başına kalacak ya da annemin evinde oturalım diyecek diyorlar.Yahu ne yapıcamı sapıtıp kaldım.Allah aşkına affınıza sığınarak ve o memleketli olanlar varsa özür sdileyerek soruyorum.Hakkınızı helal edin.

Sivaslılar eşlerine önem vermiyorlar mı yani neymiş bizimkilere göre sen çalışırsın o yer diyorlar.Ya sabır.

Allah rahmet eylesin...
Sivasli suymus buymus cok sacma be, eger sen mutluysan onunla, guveniyorsan hic dusunme.
Elbette maddiyat cok onemli ama hayat onun uzerine kurulmazki.
Sonuna kadar savasmalisin, erkek arkadasina destek ol su zor gunlerde.
Allah sizi kavustursun insallah!!

Amin canım iyi dileklerin için Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…