bunlar illaki oluyor...
birebir aynı seyleri yakınlarım bazılarınıda ben yasadım..
annenin erkek arkadasınla tanısmdan fikrini değiştirmesi zor... bizde bu tarz problem yasayan herkes damatla tanıstıktan sonra duruldu...
eger kararlıysan sonuna dek savas.. zorla da olsa tanıstır aklıma baska bir cozum gelmedi :44:
soleme ona gel alısverişe gidelim yemege gidelim de cat diye gelsin erkek arkadasın eger cok ısrarcıysa tanısmamakta... karsısına gelmişken de cekip gitmez saygısızlık yapmaz heralde
ya canım çok üzüldüm durumuna ama nasıl yani ya ? anneninki düpedüz önyargı ne güzel devlet memuru oldu yazmışsın daha ne ???? bu devirde devlette iş bulabilmiş daha ne istiyor özel sektörde olsa her an işten çıkarılma korkusu olacak belki de devlet iyidir annene bunu söylemedin mi
tamam annenin derdi anlaşıldı hiç başka yerde arama sen sorunu sorununuz sadece bu annen doktorda kalmış bence doktoru bıraktı şimdi devlet memuruyla evlenecek annenin tek düşündüğü bu yoksa erkek arkadaşın dünyanın en iyi insanı olsa da umrunda değil boşver hiç diklenme sakin ol sadece onu çok sevdiğini görmesini bekle o senin annen sonuçta biliyorum çok yanlış yapıyorlar ama malesef ailemize bazen söz geçiremiyoruz biraz oluruna bırak daha da inada bindirme işi derim ben sana annen vazgeçmeyeceğini anlasın ama
ahhh canım benim
benim annemde eşimin ailesi o kadar zengindi iyiydiki evlendirdi beni meğer borç içinde yüzüyorlarmış büyük sözü dinledim göya
battılar sürüm sürüm süründürüyorlar beni bide hemen bebeğim oldu evimi ipotek ettiler yüzüğüm bile kalmadı bunları düşüne düşüne tam cinnet geçircektim
ki karşıma güzel bir iş çıktı bebeğimden ayrılmakta zoruma gidiyor o kreşe gidicek kaynana bakmıor annemde çalışıyor çok üzülüyorum ama iş bulabilmiş olmam
beni o cinnetten kurtardı canıma kıymak istesem bebeğim var diye ne yaşıyosun ne de ölüyorsun şimdide annem bebeğimi kreşe veriyorum diye bana söylmediği laf kalmadı ama artık onu dinlemiycem ssk bile yok ya benim gibi olsaydın yaşadıklarım ı düşünmek bile istemiyorum:S
kadersiz olduğumu falan düşünüyordum düşünsenize allaha inancım olmasa belkide kötü şeyler yapabilrdim kendime
ahhh canım benim
benim annemde eşimin ailesi o kadar zengindi iyiydiki evlendirdi beni meğer borç içinde yüzüyorlarmış büyük sözü dinledim göya
battılar sürüm sürüm süründürüyorlar beni bide hemen bebeğim oldu evimi ipotek ettiler yüzüğüm bile kalmadı bunları düşüne düşüne tam cinnet geçircektim
ki karşıma güzel bir iş çıktı bebeğimden ayrılmakta zoruma gidiyor o kreşe gidicek kaynana bakmıor annemde çalışıyor çok üzülüyorum ama iş bulabilmiş olmam
beni o cinnetten kurtardı canıma kıymak istesem bebeğim var diye ne yaşıyosun ne de ölüyorsun şimdide annem bebeğimi kreşe veriyorum diye bana söylmediği laf kalmadı ama artık onu dinlemiycem ssk bile yok ya benim gibi olsaydın yaşadıklarım ı düşünmek bile istemiyorum:S
kadersiz olduğumu falan düşünüyordum düşünsenize allaha inancım olmasa belkide kötü şeyler yapabilrdim kendime
Ona göre o beni düşünüyormuş yani maddi sıkıntı çekecekmişim halbuki bende öğretmenim.Zaten kendi kabuğuma çekilecem ve asla sevgimden vazgeçmiycem çünkü benim ona inancım tam.Bir de hep elalem ne dermiş.Doktorla çıktığımı herkes bilirdi şimdi şunu diyeceklermiş attan inip eşeğe binmişim töbe ya..
yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum cnm. allah yardımcın olsun. bir tanıdığımın anlattığı bi hayat hikayesini getirdin aklıma. kadıncağızın biri fabrika sahibiyle evleniyor zengin diye, adam da fabrikayı karısının üstüne geçiriyor, Meğer batıkmışkadın bir de haciziydi vesaire uğraşıyor. ay bu hayat hikayeleri psikopat yapacak beni yakında, allah kötüyle karşılaştırmasın.
canım annen şuan yaşadığımız dünyada maddiyatın ne kadar önemli olduğunu bildiği için aklı sıra senin iyiliğin için bu tavrı sergiliyor ama yanlış yapıyor... Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. sen de bol bol dua et, hayırlıysa olsun allahım diye
sen dogru bıldıgın arkasından gıt annede ellınde sonunda kabul eder saglam dur doktora senden cok annen baglanmıs sankıınsan olsun sen sev sevıl gerısı boş he bıde sana bakabılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?