ALLAH RAZI OLSUN canım sağolasın..başın sağolsun canım annenin mekanı cennet olsun ruhuna fatiha okudum
Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah, mekanı cennet olsun. 13.cüzü alıyorum.41 yasin tamamlandı..(ama yasin okuyacak arkadaş olursa yine de okursa çok sevinirim)
1-2.cüzü eşim>>>>OKUNDU
3. cüz
4. cüz>>>>OKUNDU
5.cüz>>>>OKUNDU
6-7.cüzler görümcem
8.cüz eşim>>>>OKUNDU
9.cüz eşim>>>>OKUNDU
10.cüz >>>>>>OKUNDU
12.cüz ben>>>OKUNDU
11.cüz
14.cüz
15.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz alındı....
kalan:13,16,17,18,19,20,21,22,23,24
ALLAH RAZI OLSUN canım hakkınızı helal edin...annemin 40ına duasını yapacağız bitince haber edersiniz değil mi çok çok teşekkür ederim RABBİM sizi de dünya da da ahirette de hayır ve güzelliklerle karşılaştırsın inşallah aminRabbim Rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah, mekanı cennet olsun. 13.cüzü alıyorum.
Cümlemizden razı olsun inşaAllah.ALLAH RAZI OLSUN canım hakkınızı helal edin...annemin 40ına duasını yapacağız bitince haber edersiniz değil mi çok çok teşekkür ederim RABBİM sizi de dünya da da ahirette de hayır ve güzelliklerle karşılaştırsın inşallah amin
ALLAH RAZI OLSUN sizden de evet ana da kalmadı baba da kalmadı 8 senedir evladım olsun için uğraşıyorum bir eşim bir kardeşim onlar hayatımdaki en önemli kişiler ALLAH onlara da hepimizin sevdiklerine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinler inşallah amin..
Amim amin çok çok amin,ne güzel dualar ettin,rabbimde sana hayırlı evlat versin,okudum cüzümü, allah kabul etsinALLAH RAZI OLSUN sizden de evet ana da kalmadı baba da kalmadı 8 senedir evladım olsun için uğraşıyorum bir eşim bir kardeşim onlar hayatımdaki en önemli kişiler ALLAH onlara da hepimizin sevdiklerine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinler inşallah amin..
ALLAH sizi de dünyada da ahirette de sıkıntıda koymasın ALLAH utandırmasın inşallah amin sizin de anne babanızın mekanı cennet günahları affolsun inşallah amin...hakkınızı helal edin..annemin 40ına niyetledim bitince haber edersiniz değil mi?
OkudumKardeşim içimi yaktın Allah sana sabır versin, bir insan gerisinde hayırlı evlat bırakıyorsa o kişinin amel defteri kapanmaz. Ne mutlu o anneye babaya. Ben de 1 Yasini Şerif okurum. Ve 15’inci cüzü okurum.
ALLAH RAZI OLSUN canım sağolasın...Amim amin çok çok amin,ne güzel dualar ettin,rabbimde sana hayırlı evlat versin,okudum cüzümü, allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN sende de çok çok teşekkür ederim..Okudum
Amin. Bir küçük derdim var içeriğinden bahsetmeyeyim, onun giderilmesi için dua edersen çok mutlu olurum. Hüzünlü kalplerin dualarının kabul olcağına inanırımALLAH RAZI OLSUN sende de çok çok teşekkür ederim..
EDERİM ELBETTE BEN DE HER GÜN YASİN OKUYORUM KALAN CÜZLERİ OKUYORUM ALLAH NE DERDİN VARSA TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH İSMİNİ BAĞIŞLARSAN İSMİNLE EDERİM CANIM DUA SANA MURADIN NEYSE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH AMİN..Amin. Bir küçük derdim var içeriğinden bahsetmeyeyim, onun giderilmesi için dua edersen çok mutlu olurum. Hüzünlü kalplerin dualarının kabul olcağına inanırım
Allah hepimizden razı olsun
YaEDERİM ELBETTE BEN DE HER GÜN YASİN OKUYORUM KALAN CÜZLERİ OKUYORUM ALLAH NE DERDİN VARSA TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH İSMİNİ BAĞIŞLARSAN İSMİNLE EDERİM CANIM DUA SANA MURADIN NEYSE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?