ÇOK GÜZEL BİR ŞEY DUALAŞMAK GERÇEKTEN DE CANIM BEN ÇEVREMDEKİLERDEN DUA İSTEMEYE BİLE CESARETİM OLMUYOR İNSANLAR DUA ETMEKTEN KAÇIYORLAR ZORLARINA GİDİYOR OKUYACAKLARI BİR CÜZ BİLE FARKINDAYIM..Ya
Allah sana da muradını versin hayırlısı ile. Dualaşmak ne iyi geldi
ALLAH RAZI OLSUN çok sağolun çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin ...ALLAH DUALARINIZI kabul eder inşallah sizin de amin..Canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah bende 16.cüzü alıyorum
ALLAH RAZI OLSUN çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin..ALLAH GÖNLÜNÜZDEKİ MURADLARINIZI HAYIRLARLA NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN..13.cüzü almıştım ve okudum inşallahaaynaa
ALLAH RAZI OLSUN çok çok sağolun..ALLAH SIKINTILARINIZI GİDERSİN SİZLERİN DE HAYRLARLA İNŞALLAH AMİN
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun şimd gördüm. Okudum fatiha mekanı cennet olsun.çom üzüldüm.annem için bir fatihanıza talibim sizleri etiketliyorum kusura bakmayın haklarınızı helal edin...
ALLAH RAZI OLSUN canım sağolasın..Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun şimd gördüm. Okudum fatiha mekanı cennet olsun.çom üzüldüm.
Canım ben ve kardeşim okuduk ben yazdım diye hatırlıyorum.durkan canım senin okuman ne zaman biter acaba?
heralde görmedim canım ALLAH BİN KEZ RAZI OLSUN hemen ekleyeyim onu daCanım ben ve kardeşim okuduk ben yazdım diye hatırlıyorum.
görmedim heralde canım hakkını helal et sayfalara bakıyorum da gözümden kaçtı sanırım bir yandan da tüp bebek sayfasındayım çarşamba günü transferim var 2. tüp bebek için biraz durgun biraz stresli karışık duygularla iç içeymCanım 11.sayfada yazdım ben okuduk diye
Sağlık olsun canım hiç sıkıntı değil. Her şey bizler için. Allah kolaylık versin versin tedavi başarılı geçsinheralde görmedim canım ALLAH BİN KEZ RAZI OLSUN hemen ekleyeyim onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?