Annem beyin kanaması geçirdi, aklımı yitireceğim...

Canım benim babamda inme geçirmişti.
Kafa bulanıklığı çok fenaydı.
Tansiyon sebebi ile kalp pıhtıyı beyne atmıştı.
İlk zamanları görmen lazım 5 yaşında çocuk gibiydi.
Nasıl üzüldüm kahroldum anlatamam.
Ama zamanla epey toparladı.
İlk zamanlar yaptığını artık yapmıyor.
Ama bizimki biraz karışık bir hasta olduğu durumlar karışık. Bizimkinde nöbet geçirdiği her seferde kafa da bulanıklık oluyor. Ne söylediğini ne yaptığını biliyor.
Zaman içerisinde düzeliyor.

Şu an annenin (muhtemelen tabi doktor daha iyisini bilir) bazı beyin hücreleri ölmüştür.
O hücrelerin yerine getirdiği görevi diğer hücreler tamamlayana kadar kafası bulanık kalacaktır.
Ama zaman içerisinde nöronlar birbirinin görevlerini yapıyorlar.

Allah sizin de yardımcınız olsun çok geçmiş olsun

Hiç bir hastalık ölüm sebebi değildir. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
Düşünmeyin bile.
Insallah bu günler bitecek ve yeniden eski gunlerinize döneceksiniz.
Şükürler olsun ki anneniz şuan yanınızda.

Bizde aynı durumu yaşadık . Ilk etapta kollara, gözlere ve konuşmasına vurdu. Her şey zamanla düzeldi.
Bizimkide yüksek tansiyon sebebiyleydi.

Konuşmasını da etkilemişti ama acılıyo zamanla. Annem 14 kilo verdi. Kafamın içi o kadar dolu ki her şeyi herkesi bırakıp kaçmak gitmek istiyorum aklımı yitirmekten korkuyorum. Allah'ıma yalvarıyorum içimdeki acıyı alsın diye.

İnşallah. Bu olaydan sonra yetimler giydirdim Allah'ıma kurban kestim... dünyam karardı. Kime ne yaptım da böyle oldu bilmiyorum. Bi ay sonra muayenesi var. Şimdilik bize fizik tedavi önermediler. Annem tuvalete yürüyebiliyor. Sağ kolunda güçsüzlük var . Kan sulandırıcılarla düzeliyor kolu ama aklı bazen karışıyor ve sondasız idrar yapamıyor.
Bende senin gibi çok sorguladım çok kahroldum ama geçio, babamın fizik tedavisi iki ay sonra başladı bi ay hastanede yattı zaten bi ay daha dinlensin öyle başlasın dediler, belkide kendiliğinden düzelir belli olmaz fiziğede gerek kalmayabilir, aklının karışmasıda gider zamanla babam başlarda çocuk gibiydi Allahım nasıl zor günlerdi sonra düzeldi annende düzelecek, agrısı varmı vücudunda ?

Ama çok dikkat edin tansiyon tehlikeli ilaçlarını zamanında içsin tuzlu yemesin üzülmesin stres yapmasın

Zaten tansiyon ilacını kullanmadığı için oldu. Şimdi hiç aksatmıyoruz. Bebek gibi ilgileniyoruz ve sürekli moral veriyoruz. Yanındayken ağlamamak için kendimi öyle tutuyorum ki başıma ağrılar giriyor..

Konuşmasını da etkilemişti ama acılıyo zamanla. Annem 14 kilo verdi. Kafamın içi o kadar dolu ki her şeyi herkesi bırakıp kaçmak gitmek istiyorum aklımı yitirmekten korkuyorum. Allah'ıma yalvarıyorum içimdeki acıyı alsın diye.

Bakın düzeliyor zamanla diyorsunuz.
Lütfen yipratmayin kendinizi bu kadar, geçecek inşallah.

Canım benim babamda inme geçirmişti.
Kafa bulanıklığı çok fenaydı.
Tansiyon sebebi ile kalp pıhtıyı beyne atmıştı.
İlk zamanları görmen lazım 5 yaşında çocuk gibiydi.
Nasıl üzüldüm kahroldum anlatamam.
Ama zamanla epey toparladı.
İlk zamanlar yaptığını artık yapmıyor.
Ama bizimki biraz karışık bir hasta olduğu durumlar karışık. Bizimkinde nöbet geçirdiği her seferde kafa da bulanıklık oluyor. Ne söylediğini ne yaptığını biliyor.
Zaman içerisinde düzeliyor.

Şu an annenin (muhtemelen tabi doktor daha iyisini bilir) bazı beyin hücreleri ölmüştür.
O hücrelerin yerine getirdiği görevi diğer hücreler tamamlayana kadar kafası bulanık kalacaktır.
Ama zaman içerisinde nöronlar birbirinin görevlerini yapıyorlar.
Aynı şeyi yaşamışız, Allah şifa versin hiç bi şeyi kalmasın inşallah

Bende senin gibi çok sorguladım çok kahroldum ama geçio, babamın fizik tedavisi iki ay sonra başladı bi ay hastanede yattı zaten bi ay daha dinlensin öyle başlasın dediler, belkide kendiliğinden düzelir belli olmaz fiziğede gerek kalmayabilir, aklının karışmasıda gider zamanla babam başlarda çocuk gibiydi Allahım nasıl zor günlerdi sonra düzeldi annende düzelecek, agrısı varmı vücudunda ?

Ağrı sadece kullanamadığı kolunda var biraz o da yatma şeklinden olabilir. Kolunu düzeltiyorum sürekli ve Bebek yağıyla masaj yapıyorum koluna. Allah size de bi daha yaşatmasın. Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın.

annenin hayatta kalmis olmasi bence zaten mucize beyin kanamasini okuyunca benim tuylerim diken diken oluyor

beyin kanmasinin ilerisi hakkinda bir fikrim yok çunku benim annem 18 saat sonra hayata golzerini yummustu, erkek kardesimle ben nisnali halde bi basimiza kaldik
babam vardi çok sukur,od abizi bir an once evlendirip haaytina bakmak istedi yaptida
sonuç hayat devam ediyor ..
senin durumun farkli annen hayatta mucizenin kiymetini bil olurmu gunlerini aglamakla deil ona sarilmakla geçir litfen..
Acil sifalar diliyorum annecigine ...

Bakın düzeliyor zamanla diyorsunuz.
Lütfen yipratmayin kendinizi bu kadar, geçecek inşallah.

Ama çok zor bi süreç. Yakın arkadaşlarımla görüşmüyorum bu olay olduğundan beri birçok insanı hayatımdan çıkardım. Kimse annemin durumunu sormasın istiyorum. Onun bu kadar zayıflaması, çocuk gibi olması bu kadar acı çekip yorulması, korkması beni kahrediyor. Elimden hiçbir şey gelmiyor...

Vallah anasizlık zor ya bende annemi 2 sene olacak kaybedeli aniden öldü kalbi birden durdu sapasaglamken allah kinseye yasatmasin simdede babam icin korkuyom ya allahım göstermesin böyle bir acıyı bidaha ben busefer kaldıramam ya büyük konusmiyimde ama allah göstermesn bana ailemin acisini ana acisi yetti artti allah seninde yardimcin olsun!! Annen hayatdaysa mucize gercekten annene destek ol ona hergün dua et bizde burda dua ederiz allah büyüktür ! Ins annecigin bisn önce iyilesir allah kimseye kaldirmacyu yükü vermez !

Bu kadar yıpratma kendini duaya sarıl hem ona hem sana faydası olacaktır, babamı ilk gördüğümde agzı yanagındaydı Allahım canımı al dedim o görüntü hiç gitmez gözümden, hiç konuşamyrdu ama zamanla yavaş yavaş düzeldi ki annenin bişeyi yok canım şükret bu kadar üzülme hasta olursun anneciğinide üzersin sonra

Çok geçmiş olsun. Beyne giden pıhtı yüzünden felç geçirip şuan sapasağlam olan 70lerinde bir hasta tanıyorum. Umarım anneniz de iyileşir en kısa sürede.

annenin hayatta kalmis olmasi bence zaten mucize beyin kanamasini okuyunca benim tuylerim diken diken oluyor

beyin kanmasinin ilerisi hakkinda bir fikrim yok çunku benim annem 18 saat sonra hayata golzerini yummustu, erkek kardesimle ben nisnali halde bi basimiza kaldik
babam vardi çok sukur,od abizi bir an once evlendirip haaytina bakmak istedi yaptida
sonuç hayat devam ediyor ..
senin durumun farkli annen hayatta mucizenin kiymetini bil olurmu gunlerini aglamakla deil ona sarilmakla geçir litfen..
Acil sifalar diliyorum annecigine ...

Basın sağ olsun. Allah yardımcın olsun. Babamla görüşmüyoruz bile biz. Adam yerine bile koymuyor bizi.

Çok geçmiş olsun. Beyne giden pıhtı yüzünden felç geçirip şuan sapasağlam olan 70lerinde bir hasta tanıyorum. Umarım anneniz de iyileşir en kısa sürede.

Annem onu da yaşamıştı bi kaç ay önce o zaman bize kan sulandırıcı ve tansiyon ilaçları verdiler annem kullanmamış. O gelip geçmişti, şuan bambaşka bi noktadayız.

Çok geçmiş olsun canım..
Benim annemde beyin kanaması geçirdi, üstelik ana damarı patlamıştı..
Ameliyata girerken %5 yaşar dedi doktor.
Neler hissettiğini çoook iyi anlıyorum.

13 sene oldu.
Annem çok iyi şuan , çok şükür.
Hastane ortamında olması , hemen müdahale edilmesi çok iyi bir avantaj sizin için ve herhangi bir felç yaşamaması.

Biraz dikkatli olmanız lazım, ses , stres bunlardan annenin uzak olması lazım.
Senin güçlü durman lazım.
Bak benim anneme yaşamaz demişlerdi..
Allah bir an önce şifasını versin inşallah..

Kaç yaşında annen? D DuyguUtcu

Saka misin sen ya? Neyse sana aciklama yazmak zorunda degilim, konu sahibine ne demek istedigimi acikladim, isine bak
Bama açıklama yapmak zorunda değilsin maden ne alıntılıyorsun :işsiz: işim senin gibi patavatsızların haddini bildirmek :KK14: kadın ne diyor sen annesiz o kadar kişi var diyorsun cool olucam diye saçmalıkta nirvanaya ulaştın artık sen git 3 5 üyelik daha al gel boya göre penis boyu sor :KK66:

X