• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni hic sevmedi.

Yengecanne

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
59
95
3
36
Biraz uzun olacak simdiden kusura bakmayin kısa kesmeye calısacagım.

Ben cok dayak yedim annemden annem nekadar kotuyse babam bir okadar merhametliydi.Annem dövdügunde hep karşı cikar kizardı bagırırdı anneme, eziyet etme diye. Misal erkek kardesime harclık verir okuldayken bana vermezdi ac ac gider gelirdim okula bana neden vermiyorsun diye sordugumda sen kız cocugusun ne ihtiyacın olur derdi. Saglık meslek lisesi anestesi bolumunu kazandım göndertmedi babamla günlerce kavga etti farklı sehirdeydi okuyacak olan burdada okur dedi. Surekli evde kole gibi iş yapardım kendisi tv karşısındaydı ben nezaman otursam baska is buyururdu. Bende Liseden sonra hemen is hayatina atıldım. Kurslara seminerlere gittiim kendimi gelistirdim. Proje egitimi aldım danismanlık sirketlerinde ise girdim. Ama arkadaslarım işten cıkınca koşa koşa eve giderken ben hen istemeyerek giderdim.

Çunku eve gidince beni bekleyen bulaşık ordusu olurdu. Gec saate kadar bulasık yıkar oyke yatar sabahın erken saatinde işe giderdim.beni saade maaşı aldıgım günler severdi 1 gunlük bir ilgi olurdu. Oda para geldigi icin maasımdan sadece dolmus paramı verir geri kalanına el koyardı annem. Calısmak iyi geliyordu o ortamdan uzaklaşmak.

Evliligi kaçış olarak görmedim hicbir zaman cunku yagmurdan kaçarken toluya tutulmaktan korktum. Hergun dua ettim Allah'ım karsıma beni cok sevecek bana cok deger verecek birini cıkar dedim. Öylede oldu rabbime sükurler olsun. Evlenirken hicbirseyim istedigim gibi olmadı herseyin parasını ben vermeme ragmen alisverişe giderken haber ver izin alır gelirim dedim. Ama annem yemek takımımdan halıma kadar herseyimi evli abla begendirmiş. Birde gitmis ona yemek takimı almış dügün arefemde benim paramla. Aksam ben izin alırım, dedim.neden haber vermedin anne dedim. Alma alma birak burda git ben kullanırım dedi ses edemedim. Evlenip gidecegim sus dedim kendi kendime.
Dügün günum geldi. Kuaforde ablam bir curcuna cikardı. Benim gelinligimin icinde ic camaşi yoktu bilirsiniz kendinden camasirlı olanlardandı bende salondan sonra otele gidecegiz diye yanıma 1 takim aldım. Ablam abiyesinin icine sutyen almayı unutmuş yanina bana tutturdu onu ver diye, abla nasil vereyim ben otele gidince ne takayım dedim surat astı gunümu zehir etti ordada velhasıl dugun salonuna geldik.
Bir kazıkta salonda yedim. Takı takılacak ablam geldi bana kiz tarafından kimse birsey takmayacak burda dedi. Neden dedik biz herkese soyledik bize getirdiler dedi kafamdan kaynar sular döküldü resmen, aglama noktasındayım ama agla yapma diye kendi kendimi teselli ediyorum bak dugun video izlerken kotu hatırlama diyorum. Takılmadı bana kiztarafından birsey birde orda buruktum.
Dügunden sonra otele gittik 1gun sonra el opmeye kayinwalide gittik orda kaldık.1 gunde benim ailemde kalacaktık ordanda yasadıgımiz sehire gidecektik.
El opmeye gittigimde ablam neden geldin sen artık bizden cıktın çıkıştin demesinmi beni aldı bir aglama dügünde yedigim kazıga mı yanarım bu sekilde karşılanmayamı, 1gun ordada kaldık sonra evimize döndük. Şükürler olsunki esim cok iyi ailemin bu yaptıgı seyler karşısında bana üzulme dedi sadece.

Şimdi bende anneyim hemde 2 evladım var asla birbirlerine haksızlık yapmıyorum paylaşmayı iyi bir birey olmaları icin elimden geleni yapıyorum. Herzaman diyorum ben annem gibi bir anne olmayacagım. Şimdi içim soguk buz gibi hicbirsey hissetmiyorum farkli sehirdeydik simdi aynı sehirdeyiz. Sırf babam icin gidiyorum cunku babam cok merhametlidir iyi niyetlidir. Annem babamida cok üzdü, Ben Allah'a havale ettim. Rabbimin mükafatı büyüktür.

Not:noktalama isaretlerine pek uymamış olabilirim kızımı uyuturken yazıyorun kusura bakmayin simdiden

Son düzenleme:
Anneni görmek oraya gitmek seni üzüyorsa gitme!
Bazı şeyler çok basit aslında,biz insanlar zorlaştırıyoruz sadece o kadar.
Babanı görmek mi istiyorsun yap yemeğini çağır babanı evine.
Kocan da iyi biriymiş ağırla babanı yatılı bile...
Kimsenin seni ve çocuklarını üzecek fırsatı verme.

Herkesin bir evi var. Kimse kimseye mecbur değil.
Otur evinde kim ne konuşuyorsa,ne düşünüyorsa düşünsün.
Çocukların,eşin sana yeter..

Bilmiyorum bunu söylemek ne kadar doğru ama aklıma direkt sanki üveymişsiniz gibi geldi.
Olmayacak bir şey de değil hani. Neler duyuyoruz görüyoruz.

Yoksa bir anne bir evladına farklı davranıp diğerine bu kadar kötü davranamaz.

Ben olsam bunu irdelerdim.

Bos verin, gecmise hesap sormayin
Caninizi yakan insanlarla gereginden fazla muhattap olmayin
Allah size mukafatini vermis zaten

Simdi iyi olmaniza sevindim.. Tamamen gecmiyor ama ustu kapatiliyor galiba.. Allah yar ve yardimciniz olsun..
Gece gece diger konuyla baslayan bu fırtına dagitti hepimizi degil mi...

Bilmiyorum bunu söylemek ne kadar doğru ama aklıma direkt sanki üveymişsiniz gibi geldi.
Olmayacak bir şey de değil hani. Neler duyuyoruz görüyoruz.

Yoksa bir anne bir evladına farklı davranıp diğerine bu kadar kötü davranamaz.

Ben olsam bunu irdelerdim.

Esimde bunu surekli soyluyor. Neden boyle diyor ayrım cok gercekten.kim para veriyorsa o iyi annem halada oyle. Babam yaa babam cocuklarıma gizli gizli harclık veriyor annemin odadan cıkmasını bekliyor yemin ederim. Annem odadan cıkinca bana al kızım su parayı cocuklarina birsey al diyor yok baba yapma alaman dedikce ısrarla zorla cantama sokuyor

Simdi iyi olmaniza sevindim.. Tamamen gecmiyor ama ustu kapatiliyor galiba.. Allah yar ve yardimciniz olsun..
Gece gece diger konuyla baslayan bu fırtına dagitti hepimizi degil mi...

Evet silimo silimo yazdıgından etkilendim bende paylaşmak istedim yaşadiklarımı

Iyi yaptınız.. Hickimseye anlatamazken burda konusabilmek garip bi sekilde bana da iyi geldi.. Hem aglatti hem iyi geldi..

Kesinlikle oyle genelde okurdum hic konu acmayı dusunmemiştim. Icimi dökmek iyi geldi

Son düzenleme:
Neden evlatlara kotu muamele yapilir ki Neden evlat ayrimi olur hic anlamis degilim. Sanki ablanizi kendi dogurmusta sizi baskasi dogurmus gibi. Boyle konulari okudukca cok uzuluyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. ne geliyosa başımıza en sevdiklerimizden geliyor malesef. Bende annesiz büyüdüm. Annemle babam ben çok küçükken bosanmislar. Annem yurtdisinda yasiyor ve bizle olan iletisimini tamamen bitirdi. Ablam deden kendi mutsuzlugunun hincini benim mutlulugumdan cikariyor simdi. Ona hayir diyemeyecegimi biliyor ve bunu cok iyi kullaniyor. İsteme gunumde bile bi is istedi benden. Mezuniyet geceme hazirlanacagim vakitte hasta oldugumda en kritik zamanlarimda. Ama şimdi hayir diyebiliyorum ve dünyanın en vefasiz ve nankör insani ben oldum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. ne geliyosa başımıza en sevdiklerimizden geliyor malesef. Bende annesiz büyüdüm. Annemle babam ben çok küçükken bosanmislar. Annem yurtdisinda yasiyor ve bizle olan iletisimini tamamen bitirdi. Ablam deden kendi mutsuzlugunun hincini benim mutlulugumdan cikariyor simdi. Ona hayir diyemeyecegimi biliyor ve bunu cok iyi kullaniyor. İsteme gunumde bile bi is istedi benden. Mezuniyet geceme hazirlanacagim vakitte hasta oldugumda en kritik zamanlarimda. Ama şimdi hayir diyebiliyorum ve dünyanın en vefasiz ve nankör insani ben oldum.

Bosver bizi nankör bilsinler. Allah görüyor anneye sahip olmamaktan daha kötü ne var. sorusuna verilebilecek cevap, Acıdır, nerene dokunsan oranı acıtır aslında.

Konu anne. Olaylar farklı.acı ayni..

Şimdi durum nedir bilmiyorum ama anladığım kadariyla anneniz hala ayni. Bi değişme pişmanlık hicbirsey yok ki babanız şuan bile size gizli gizli para vermeye çalışıyor.

Anlayamadığım nokta su oldu nedense.
Af edersin senin gerdek gecende sevişmek için belkide özel olarak aldığın geceligi veya iç camasirinizi ablaniz hangi mideyle istedi sizden. Bu ne bicim ablalik.

Artık eviniz de yuvaniz da ayrı. Siz kendi ailenizle mutlu olmaya ve çocuklarınızı bu yufka gonlunuzle adaletli büyümeye devam edin. Size yakışan da budur.

Bende düşündüm nedense üvey olma ihtimalinizi.

"Sonuçta anneniz" demicem size diğer üye için demiştim çünkü annesinde geçmişin pişmanlığını hissettim ama sizde öyle hissetmek yerine içim daraldı anneniz e karşı tepkiliyim nedense.

Geçmiş bizler izin bazen derin acılarla dolu olsada siz yolunuzdan sasmayin.

Ne kadar acı insanin ailesiyle sinanmasi.

Güçlü olun ve evlatlariniz için pes etmeyin lütfen.

Ablaniz dan nefret ettim. Hadi anneniz sizi evlat gibi görmüyor. Ama ablaniz neden düşman gibi.

Bugün konu annelerden gidiyor. Herkes hata yapabilir ama önemli olan geç de olsa bunu fark etmek değil midir.

Ister görüşün ister gorusmeyin bu Tabiki size kalmis ama bence mesafelj durmanizda fayda var.

Keşke annenizde azcikda olsa pişmanlık hissetseydim. O zaman böyle yorum yapmazdım.

Gecmisle yaşamayın lütfen.

Çok şükür ki eşiniz var size sahip çıkan. Sizi seven. Ve babanız. En azından ordan da bi tokat yememissiniz.

silimo silimo
İnşallah yuvanizda her daim mutlu ve huzurlu olursunuz. SIZ BUNU HAK EDIYORSUNUZ.

Ben cok dayak yedim annemden annem nekadar kotuyse babam bir okadar merhametliydi.Annem dövdügunde hep karşı cikar kizardı bagırırdı anneme, eziyet etme diye. Misal erkek kardesime harclık verir okuldayken bana vermezdi ac ac gider gelirdim okula bana neden vermiyorsun diye sordugumda sen kız cocugusun ne ihtiyacın olur derdi. Saglık meslek lisesi anestesi bolumunu kazandım göndertmedi babamla günlerce kavga etti farklı sehirdeydi okuyacak olan burdada okur dedi. Surekli evde kole gibi iş yapardım kendisi tv karşısındaydı ben nezaman otursam baska is buyururdu. Bende Liseden sonra hemen is hayatina atıldım. Kurslara seminerlere gittiim kendimi gelistirdim. Proje egitimi aldım danismanlık sirketlerinde ise girdim. Ama arkadaslarım işten cıkınca koşa koşa eve giderken ben hen istemeyerek giderdim.

Çunku eve gidince beni bekleyen bulaşık ordusu olurdu. Gec saate kadar bulasık yıkar oyke yatar sabahın erken saatinde işe giderdim.beni saade maaşı aldıgım günler severdi 1 gunlük bir ilgi olurdu. Oda para geldigi icin maasımdan sadece dolmus paramı verir geri kalanına el koyardı annem. Calısmak iyi geliyordu o ortamdan uzaklaşmak.

Evliligi kaçış olarak görmedim hicbir zaman cunku yagmurdan kaçarken toluya tutulmaktan korktum. Hergun dua ettim Allah'ım karsıma beni cok sevecek bana cok deger verecek birini cıkar dedim. Öylede oldu rabbime sükurler olsun. Evlenirken hicbirseyim istedigim gibi olmadı herseyin parasını ben vermeme ragmen alisverişe giderken haber ver izin alır gelirim dedim. Ama annem yemek takımımdan halıma kadar herseyimi evli abla begendirmiş. Birde gitmis ona yemek takimı almış dügün arefemde benim paramla. Aksam ben izin alırım, dedim.neden haber vermedin anne dedim. Alma alma birak burda git ben kullanırım dedi ses edemedim. Evlenip gidecegim sus dedim kendi kendime.
Dügün günum geldi. Kuaforde ablam bir curcuna cikardı. Benim gelinligimin icinde ic camaşi yoktu bilirsiniz kendinden camasirlı olanlardandı bende salondan sonra otele gidecegiz diye yanıma 1 takim aldım. Ablam abiyesinin icine sutyen almayı unutmuş yanina bana tutturdu onu ver diye, abla nasil vereyim ben otele gidince ne takayım dedim surat astı gunümu zehir etti ordada velhasıl dugun salonuna geldik.
Bir kazıkta salonda yedim. Takı takılacak ablam geldi bana kiz tarafından kimse birsey takmayacak burda dedi. Neden dedik biz herkese soyledik bize getirdiler dedi kafamdan kaynar sular döküldü resmen, aglama noktasındayım ama agla yapma diye kendi kendimi teselli ediyorum bak dugun video izlerken kotu hatırlama diyorum. Takılmadı bana kiztarafından birsey birde orda buruktum.
Dügunden sonra otele gittik 1gun sonra el opmeye kayinwalide gittik orda kaldık.1 gunde benim ailemde kalacaktık ordanda yasadıgımiz sehire gidecektik.
El opmeye gittigimde ablam neden geldin sen artık bizden cıktın çıkıştin demesinmi beni aldı bir aglama dügünde yedigim kazıga mı yanarım bu sekilde karşılanmayamı, 1gun ordada kaldık sonra evimize döndük. Şükürler olsunki esim cok iyi ailemin bu yaptıgı seyler karşısında bana üzulme dedi sadece.

Şimdi bende anneyim hemde 2 evladım var asla birbirlerine haksızlık yapmıyorum paylaşmayı iyi bir birey olmaları icin elimden geleni yapıyorum. Herzaman diyorum ben annem gibi bir anne olmayacagım. Şimdi içim soguk buz gibi hicbirsey hissetmiyorum farkli sehirdeydik simdi aynı sehirdeyiz. Sırf babam icin gidiyorum cunku babam cok merhametlidir iyi niyetlidir. Annem babamida cok üzdü, Ben Allah'a havale ettim. Rabbimin mükafatı büyüktür.

Not:noktalama isaretlerine pek uymamış olabilirim kızımı uyuturken yazıyorun kusura bakmayin simdiden
Ben hep derim, Devlet evleneceklere aile nasil olunur,evlendikten sonrada cocuk yapmak isteyenlere iyi birer anne-baba nasil olunur diye kurslar acip sertifika zorunlulugu getirmeli bence:)). Belki birazcik olsun sorun cozulur. Konu sahibi gecmis gecmiste kalsin uzulmemeniz icin. Sadece gecmiste ders cikarip hayatiniza mutlu,mesut devam edin derim bir anne olarak.

Okurken için buruldu . Annenizin ablanız ve erkek kardeşinize iyi size kötü davranma nedeni ne olabili ki. Cinsiyet ayrımı olamaz ablanızla gayet iyi anladığım kadarıyla ki ablanız da pek iyi değil size karşı. Acaba öz olmayabilir misiniz. Ki bu kötü davranmalarını haklı çıkarmaz ama bir araştırın bence. Babanızla konuşun mesela.

Allahım insanlara, akıl, fikir, merhamet ver! Anneye, ablaya bak yaaaaa!

Konu anne. Olaylar farklı.acı ayni..

Şimdi durum nedir bilmiyorum ama anladığım kadariyla anneniz hala ayni. Bi değişme pişmanlık hicbirsey yok ki babanız şuan bile size gizli gizli para vermeye çalışıyor.

Anlayamadığım nokta su oldu nedense.
Af edersin senin gerdek gecende sevişmek için belkide özel olarak aldığın geceligi veya iç camasirinizi ablaniz hangi mideyle istedi sizden. Bu ne bicim ablalik.

Artık eviniz de yuvaniz da ayrı. Siz kendi ailenizle mutlu olmaya ve çocuklarınızı bu yufka gonlunuzle adaletli büyümeye devam edin. Size yakışan da budur.

Bende düşündüm nedense üvey olma ihtimalinizi.

"Sonuçta anneniz" demicem size diğer üye için demiştim çünkü annesinde geçmişin pişmanlığını hissettim ama sizde öyle hissetmek yerine içim daraldı anneniz e karşı tepkiliyim nedense.

Geçmiş bizler izin bazen derin acılarla dolu olsada siz yolunuzdan sasmayin.

Ne kadar acı insanin ailesiyle sinanmasi.

Güçlü olun ve evlatlariniz için pes etmeyin lütfen.

Ablaniz dan nefret ettim. Hadi anneniz sizi evlat gibi görmüyor. Ama ablaniz neden düşman gibi.

Bugün konu annelerden gidiyor. Herkes hata yapabilir ama önemli olan geç de olsa bunu fark etmek değil midir.

Ister görüşün ister gorusmeyin bu Tabiki size kalmis ama bence mesafelj durmanizda fayda var.

Keşke annenizde azcikda olsa pişmanlık hissetseydim. O zaman böyle yorum yapmazdım.

Gecmisle yaşamayın lütfen.

Çok şükür ki eşiniz var size sahip çıkan. Sizi seven. Ve babanız. En azından ordan da bi tokat yememissiniz.

silimo silimo
İnşallah yuvanizda her daim mutlu ve huzurlu olursunuz. SIZ BUNU HAK EDIYORSUNUZ.

Cok tesekkur ederim abla diyorum abla kavrami bu olmamalı, annemle kendisi aynı kafa oldugu icin boyle belkide ablam ben ne alsam hırslandı herzaman ben calışırken bile ona verilen şans bana verilmedı ben calişmadım dedi. O 18inde evlenmek istedi cunku evlendi ama evlenmemis gibi yatmadan yatmaya evine giderdi.

Çalışmak sans mı ben evden uzaklaşmak pahasına calısmayı sectim kendisi ablamla bir olup tv programlarını izlerken bana is buyurduklarında neden ozaman ablamın ablalık aklında degildi. En basiti evliyim simdi bile ablam evime ne alsam kıskanır. Sirekli agzıyla hediye ister. Beni okadar cok yediki evlendikten sonra bile ne zaman memlekete gelsem. Surekli benden para ister. Aldımı giderdi. Gerci istemesine bile gerek kalmadan alırdı bazen. Sut alacagım en basiti ogluma markete gidecegim ver parayı alıp geleyim dedi bozuk yok yemin ederim 100tl var aldı gitti. Bana 15 tl para ustu getirdi 1 sut almş yaaa şuraya borcum vardıda onu verdim ben sana veririm diye nice paralarımı aldı. Memleketten geldigimizde 5 kiloluk biton turşu verdi bana, şasırdım gitmiş esime eşin tursu istedi 50 tl ver parasını demis oda vermiş duyunca sok oldum. Sen tursumu istedin dedi hayır kendisi verdi sendende ayrı para almş 5 kiloluk tursuyu 50 vermis olduk dedim eşim bana baktı ben esime. Markete gidiyorum benimle geliyor cagırmiyorum sana yemin ediyorum ben ödüyorum diye 2 kutu yumuşatıci aldı ben sana veririm sonra dedi, ama bu hep boyle sana veririm lafıyla soyuyor.

En son yasadıgım olay ablam benden hediye istiyor agzıyla bana hediye alsana diyor artık biraz gözüm acılmaya basladı yaa bende yaa pardonda sen bana ne aldın 8 yıllık evliyim dedim. Nankör almadım mı dedi. birde utanmadan artık dedim ne olursun aldım deee beni utandır şurdada yerin dibine gireyim dedim sustu almazsan alma dedi .En basiti tayinimiz memlekete ciktı evlenirken cok iyi mobilya alamamıstık 8 yıl sonra butun mobilyayi yenileyelim dedik ablam bunu bile kendine dert bildi nevar neden degistiriyorsun dedi yaa iyibirsey alamadık esimde dogu gorevinden sonra iyi birseyler alırız diye ucuza kacmıstık dedim. Banane kacmasaydı bak ben 11 yıllık evliyim hala yepyeni dedi abla sen ev tasımadın ki dedim ben 8 yılda 6 kere ev tasıdım esya iyi degildi simdi daha kotu hersey elimde kaliyor dedim. Sonrada para yok dersiniz dedi bende nezaman para yok dedigimi gordun dedim olmasada ben yok diya aglamam dedim. Beni yiyemeyecek diye dert oldu sanırım. Artık dayanamadım sanane yaa aliyorsa esim aliyor derdi tasası sanamı düstü dedim. Vee bunun uzerine birkac laf koyup anneme anlatmş annemde beni arıyor ablanı ara ozur dile neden dedim cok üzülmüs diyor bende benim üzüldügüm neden kimsenin umrunda degil onun lafları igne gibi beni sokarken kızım sus neden demiyorsun dedim. Yaa bosver beni dinle ara diyo hala kızının gönlünü yapmaya çalısıyor ben burda kızı hic umrunda degil dedim. Bir kızını korurken neden bir insan bir kızını dışlar anlamıyorum

Son düzenleme:
Üvey evlat olabilir misiniz?
Yani anneniz hem abinize hem ablanıza iyiyken size neden böyle acaba anlayamadım?..
Eğer gördükçe sinir katsayınız artıyorsa, üzülüyorsanız gitmeyin. Babanızı kendi evinizde ağırlayın..

Annedir sonuçta lafına inanmıyorum. Ben de anneyim ama sırf karnımda taşıdım diye her şeye hakkım yok.
Doğurmak değil mesele. Hayvanlar da yapıyor o kadarını. O zaman bütün dişileri sırtımızda taşıyalım..

Gelmiyorsun derlerse "sevmediğiniz insanı yanınızda neden istiyorsunuz?" dersiniz

Back