Annem beni her yerden engelledi

Babanız kendi seçimini yaptığı hayatı annenize zamanında verdiği tavizlerle yaşıyor biraz da. Babanız suçlu demiyorum kesinlikle fakat taviz vermemesi için arkasında bir ailesinin olması şart değildi. Anneniz ailesi olmayan babanızı sahiplenip bağrına basacağına, sahipsiz bilip üstüne çıkmış. Babanız en başında biraz otoritesini koysaydı ve bunlara izin vermeseydi şu an bu duruma gelinmezdi. İntiharı düşünmek yerine boşanmayı da düşünebilirdi. Annenizin taş kalbine birinin sus demesi gerekiyorsa bu yıllar önce de yapılabilirdi. Bir taraf kurban rolünde bir taraf ise her şeyin sahibi sanmış kendisini. Dilerim ki anneniz hatalarını anlayabilir. Allah merhamet işlesin kalbine.

Böyle demeniz bile beni çok üzüyor.Kalbinde kötülük yok sanırım ama bilmiyorum neden böyle yapıyor.Hatayı bile hala kendimde arıyorum
Arama, arayacak seni merak etme.
Benim annemde bazi konularda böyleydi kendine guveniyordu çunku ne yapsa posta koyan yoktu.
Ben postayı koyup bir ay arayip sormayim, arattigi kardeslerinin telefonunu dahi acmayinca en son kendisi aramıştı.

Aynen katılıyorum söylediklerinize,aksine babam o istedikçe verdi boşanmamak için üzerine olan ne varsa yarısını annemin üzerine geçirdi 5 adet ev hepsi şu an annemin üzerinde kendi kendine iyice elini kolunu bağladı.Bu saatten sonra boşansa dahi gidebileceği bir evi yok gibi düşünüyor.Anlatıyorum da evlilik birliği içerisinde edinilmiş mallar illaki bir evi olacağını söylüyorum ama aşırı pıstırılmış manipüle edilmiş.Ben dahi edilmişim hala sanki ben yanlış yaptım ondan küsmüş gibi geliyor.Diğer arkadaşların yazdığı gibi sanırım narşistlikte var umarım düzelir çok teşekkür ederim iyi niyetli kelimeleriniz için

Ben aratsa açmamazlık yapamam maalesef o irade bende yok sanırım.Dün mesaj attım ve cevap almadığım için bir süre daha aramadan durabilirim.Bazen foruma girip yazılanları okuyup o şekilde engel oluyorum kendime yani.

bendeki irade de 35 yaşımda sonra geldi işte ama yüzde yüz haklı olduğum bir konuydu, el alem için evime barkıma malıma mülküme şerefime kadar sövdü öyle diyeyim

bendeki irade de 35 yaşımda sonra geldi işte ama yüzde yüz haklı olduğum bir konuydu, el alem için evime barkıma malıma mülküme şerefime kadar sövdü öyle diyeyim
Ha o zaman gerçekten haklısınız.Zaten birike birike insan bir yerde patlıyor.Şimdi annemle bu konuda yüzleşecek olsam eminim kendisi haklı çıkar ama yapabilecek bir şeyim yok maalesef.

Ha o zaman gerçekten haklısınız.Zaten birike birike insan bir yerde patlıyor.Şimdi annemle bu konuda yüzleşecek olsam eminim kendisi haklı çıkar ama yapabilecek bir şeyim yok maalesef.
Bizimkilerde böyleler işte napalım, benimki de bana verdiği herşeyi şakayla karışık söyler bende hatta espiriyle karışık babanin evinden mi getirdin babamın malı mirasta bile 3/2 pay benim falan derim sinir olur y

Aynenn benimki de öyle işte ihtiyacımız da yok vermese daha iyi yani.Neyse yine de canları sağ olsun yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…