Annem beni her yerden engelledi

Aminnn inşallah çok sağolun

tıpkı benim annem gibi narsist işte. aile olmayı hep çok isterdim ozenirdim ama lmayinca olmuyor. Ben görüşmeyi tamamen kestim. dün bize sormadan kızım aramış bayramlaşma için açmamış pislik yazmış bir de anane benim diye ona rağmen açmamış kızıma da dedim bir daha arama diye engellemedim bir şey olur da ararsa açmama zevkini yaşamak için

Bilmiyorum ya çözemiyorum gerçekten böyle düşünmek kötü olduğunu düşünmek istemiyorum hep torun ister hep söylerdi ben daha çalışmak istediğim için çok sıcak bakmıyordum.Bir yerlerde kalbinde kötülük olmadığını düşünmek istiyorum.

Annen degısık bı kadın bır süre uzak kalmak en doğrusu

bir yaştan sonra değişmeleri çok zor, ancak yumuşak yumuşak konuşarak değişmek veya dengeyi bulmak yönünde motive edebiliriz zaman zaman..
çok fazla sorun yaşanıyorsa mesafeli olup, ne çok yakın ne tamamen uzak şekilde, söylediklerini ve yaptıklarını çok da takmadan özde değil sözde iletişim kurmak hayatından çıkarmadan, vicdan duymadan yapılabilecek tek şey olabilir
kısa bir süre bırakın kendi haline normaline dönecektir.. zaman verin
onlar ölümün sizden daha çok farkındadır

Annen düşünsün bence ölüm diye bir gerçeği . Bu kadarı kendi hakkına da girmek olur bana kalırsa

Evet kesinlikle aynı şeyi kendi ailesinden biri yapsa asla mesafe koymaz küsmez ama bize gelince siler atar.Asla kabul etmeyeceğim bundan sonra barışsak dahi zaten.
Aynı benim annem. Babamın ailesiyle küs, babama ve bize de küsmek için bahane arıyor, en ufak şeyleri bile namus meselesi haline getiriyor ama söz konusu kendi ailesi olunca herşey değişiyor. Dayimlarin bize maddi manevi bir sürü zarari dokundu şimdiye kadar ama asla laf ettirmiyor, sonuna kadar savunuyor onları. Savunulacak birşey kalmayınca Allah akrabaya iyiliği emretmiş, akrabayla ilgisini kesene Allah rahmet etmez diye vaaz veriyor evde. Yine olmazsa da sinir krizi geçirip bizi suçlu çıkarıyor.

Bir gelişme var mı konu sahibi?
Hayır yani ben dün çok kötü oldum ve mesaj attım engellese dahi android kullandığı için bir yerlere girerek görebildiğini biliyordum.”engelimi kaldırıp arar mısın” yazdım ama ne engellerimi kaldırdı ne de dönüş yaptı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ama gördüğünü düşünüyorum.Babam felan da aramıyor zaten ararsa annemin kızacağını bildiği için aramaz.Tamamen sildiler sanırım bilmiyorum bende artık tekrar bir şey yazmam.

Aynen bizimki de kesinlikle böyle kimse lafının üstüne bir laf kesinlikle söyleyemez söylerse kendi ailesi dışında ki herkes(evlatları dahil) hayatından çıkar.Nitekim bana da böyle oldu.

Annen düşünsün bence ölüm diye bir gerçeği . Bu kadarı kendi hakkına da girmek olur bana kalırsa
Bilmiyorum çok mu manipüle edildim de böyle düşünüyorum ama hala sanki ben suçluymuşum gibi hissediyorum,bir şey demeden binip gitmediğim için kendimi suçlu hissediyorum.

Aynen bizimki de kesinlikle böyle kimse lafının üstüne bir laf kesinlikle söyleyemez söylerse kendi ailesi dışında ki herkes(evlatları dahil) hayatından çıkar.Nitekim bana da böyle oldu.
Annem hayatından çıkarmaz ama günlerce küser sonra sanki bizim bir suçumuz varmışta o büyüklük gösterip bizi affetmis gibi davranır. İşimiz zor yani. Sende bir süre sessiz kal, hiç adım atma bakalım ne olacak.

Valla dayanamayıp dün attım ama zaten bir karşılık görmedim,vicdanıma felan yenik düşmezsem umarım sessiz kalacağım bir süre.

Anneniz mutsuzlukla beslenen biri belli ki ve kızı, damadı, eşi kimseyi gözü görmeden harcayabiliyor bu uğurda. Size verdiği şeyler ile sizi satın aldığını düşünmüş, her istediğini her yerde söyleyebileceğini sanmış. Tavrınız en doğru olan bana kalırsa. Bir yerde böyle birine anneniz dahi olsa sus demeniz gerekirdi siz de öyle yapmışsınız zaten. Eşiniz ve babanız sizin gibi onları ezdirmeyen bir eşi ve evladı olduğu için şanslılar, bir o kadar da böyle biriyle evli olan babanız için üzüldüm ne yazık ki. Umarım anneniz bir an önce iflah olur.

baban intihari düşünceğine anneni boşasaymış mutlu değilse sende annen diye alttan alma rahatsız olduğun bir durumu söylemen lazım baban gibi olursan ezilirsin

Öncelikle çok teşekkür ederim.Babam için bende üzülüyorum ama herkes kendi seçimini yaptığı hayatı yaşıyor ben sadece müdahale edebildiğim şeylere edebiliyorum günün sonunda annemle yine o kalıyor.Annem hakkında söylediklerinize de üzülerek katılıyorum.Umarım benim de tek temennim annemin düzelmesi yönünde.

baban intihari düşünceğine anneni boşasaymış mutlu değilse sende annen diye alttan alma rahatsız olduğun bir durumu söylemen lazım baban gibi olursan ezilirsin
Alttan almadığım için zaten böyle yaptı.Babam yalnızlıktan çok korkar dediğim gibi annem sağolsun çevresinde kimse de kalmadı.Tek dayanak olarak iyi de olsa kötü de olsa annem olsun girebileceği bir yuvası olsun gözüyle bakıyor babam.Yalnız kalmaktansa ölmeyi yeğliyor yani.Umarım düzelir ve bunları düşünmeye gerek kalmaz.Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…