Daha karnıniza dokunduğunu bile tam olarak anlayamayacaginiz bir şiddette çarpma bebeginize ne yapabilir ? Herkesin dediğine katılıyorum psikiyatriste gidinigrencsiniz zor durumda oldugum için buraya yazdim kafayi yiyeceğim anlamıyor musunuz ne kadar kırıcı yorumlarınız var
ilk satırlarda bana fenalık getirdiniz Allah çevrenizdekilere sabır versin ,okb olmanız annenize karşı saygısız tavırlar sergilemenizi gerektirmez .gidin psikiyatriye.ben 31 haftalik hamileyim ve ben yıllardır okb hastasıyım yani takinti hastalığı . bugun annemle disari ciktik annem bi magazada cicek gördü ve stil yapmak icin kırdı normalde yasak çiçeklerden kirmak vs tam kolunu aceleyle geri cekerken dirsegi karnıma carpti yada carpmadi bilmiyorum gözümle carpip carpmadigini gorsem bile dusuncelerim beni esiri altina alıyor ya çarpmışsa ya bisey olduysa ya carptida ben farkına varmadiysam ya bebege bisey olursa vs. düşünceler kafamda bitmiyor . sonra çarpmadi dedi bende ya carptiysa falan diye kızdım sonra markete girdik ordan ama cok kötüyum bunaldim carpti karnima bebege bisey olacak vs düşüncelerime engel olamıyorum anne bisey olmaz degilmi carpmadi dirsegin değil mi diye soruyorum surekli annem yeter artık hergun hergub biseye takılıyorsun biktim ben zaten hastayim stres yaptırıyorsun bana falan dedi bende sinirlendim ve yeleginin cebinden kırdığı cicegi alip parçalayıp yere attim 3 kuruşluk çiçek için karnıma vurdun diye bağırdım oda cicegi parçalayinca bana 'Allah belani versin naptin cicege o karnındaki senin basini yesin' diye bağırmaya basladi . sonra eve gittik kendi kendini tokatlamaya basladi bende gidiyorum ben yeter artik karnıma carptin sen diye bağırdım evime gittim sonra surekli agladim hıçkırdim dayanamadim aradim sen benim doğmamış cocuguma beddua ediyorsun ben o cocuk icin neler çekiyorum haberin varmi dun gece sabaha kadar yatmadim bu cocuga bisey olsunda sende rahatla sevin dedim oleyimde kurtul dedim oda napiyim ölursen Allahtab gelene napiyim öl dedi . bende agladim bisuru sey soyledim oda yıllardir biktim senin bu takıntılarından Allah belanı versin gelme bundan sonra evime rahat birak beni dedi . o çocuk dogsun sapasaglam yüzüne tukurecegim Allaha el açıp beddua edecegim sana dedi bende doğmasını bekleme şimdiden et bedduani dedim . anlamıyorum uc kuruşluk cicek stili calacagim diye karnima carpti sonrada cicegi parcaladim diye demediğini birakmadi bi cicek icin doğmamış çocuğuma beddua etmesi cok zoruma gitti sonrada telefonu kapatti bende aradim aradim acmadi . kimsem yok yalnızım ama annemin evinede gitmek istemiyorum ama eminimki yuzsuZ gibi dayanamayip gene gidecegim . dayanamıyorum ben surekli aglayinca bebek kasildi hareket etmedi babam hastaneye goturdu donuste dil ucuyla babama sordu ne dediler diye benim yüzume bile bakmıyor sonra da biz gezmeye gidiyoruz deyip kardeşimle gezmeye gittiler
Aynen kız zaten hastayim demis niye ustune gidilir kiKonu sahibi arkadas zaten rahatsizligini dile getirmis normal davrandigini iddia etmiyor ki!! Kaldi ki hic bir anne cani ne kadar yanarsa yansin hamile evladina beddua etmemeli etmez..Yahu benim annem mi anormal!! Kadin turlu sebeplerle sinirlenir biz cocuklarina ama agzindan bir defa beddua duymadim kizar bagirir cagirir ama beddua nedir ya! Sadece abv de degil resmen beddua destani yazmis..
Belki tedavi icin gerekli parayi bulamiyor caresiz kaldi hamile ya bu kadin..Bazi yorumlar gercekten cirkin!.. Nasil bir sevgisizlik,merhametsizlik icerisindesiniz sasiriyorum hakli olabilirsiniz ama bu sekilde dile getirilmez.Dolup dolup burda konu acan insanlarin uzerinden stres atiyorsunuz sanki.Yapmayin.
Bir kactir bu tip seylere denk gelmeye basladim canimi skmaya basladi..Cok sevdigim deger verdigim dusuncelerine önem verdigim insanlar var ama bazilarina hayretler icerisindeyim! Rica ediyorum biraz daha merhametli yaklasin insanlara!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?