Annem beddua etti:(

İş yerinde sizin benzeriniz bir arkadaşım vardı. 3 güne kalmadı bana cinnet geçirtti. Sonuç iş yerinde kızılca kıyamet koptu. Ben kimsenin hastalığının ceremesini çekmek zorunda değilim. Hasta olan gitsin tedavi olsun. Tedavide destek olmak tabi ki insanlık vazifesidir.
Hamile ve özellikle de ciddi şekilde hasta olduğunuz için üstelemek istemiyorum ama anneniz baştan sona haklı. Kadını çıldırtmışsınız.
İlaç kullanamam hamileyim diyorsunuz ama inanın bu durumunuz bebeğinize ilaçtan daha fazla zarar veriyordur. Hadi etrafınızı geçtim karnınızda ki bebeğinize de mi acımıyorsunuz?
Lütfen hemen bir doktora gidin. Hem bebeğiniz, hem etrafınız ve hem de kendiniz için.

igrencsiniz zor durumda oldugum için buraya yazdim kafayi yiyeceğim anlamıyor musunuz ne kadar kırıcı yorumlarınız var

psikiyatrise gidin

olay çiçek değil kadını bunaltman ve abartman sonrasında da çiçeği kırıp sanki kendince cezalandırman
kadın da dayanamamış çiçek için değil bu hareketlerinden dolayı yılıp laf etmiş
unutma ki karşında ki de insan

hamile iken bir sürü kaza atlatan var siz çok çok çok abartmışsınız
bu şekilde birşey olmasa da çocuğa Allah korusun stresten üzüntüden olur

eğer ciddi bir çarpma olsaydı sizde muhakkak sert bir şekilde hissederdiniz

Ailecek normal degilsiniz!

Bi kere annen hirsizlik yapmis.. cok normal bisey gibi anlatiyosun..cicekci neden cicekci olmus hic dusundunuz mu? Cicek satip para kazanmak icin.. herkes gelip cicek yolsa ne anlami var?

Karnina kotu sekilde carpsaydi emin ol uzerinde dusunmezdin bile cunku cocuga zarar vercek sekilde olsa illaki farkedersin.

Bi cicek dalindan ailecek dram nasil olur ogrenmis oldu kk

igrencsiniz zor durumda oldugum için buraya yazdim kafayi yiyeceğim anlamıyor musunuz ne kadar kırıcı yorumlarınız var
Daha karnıniza dokunduğunu bile tam olarak anlayamayacaginiz bir şiddette çarpma bebeginize ne yapabilir ? Herkesin dediğine katılıyorum psikiyatriste gidin

Gidersin bir acile bir doktora hemen gorunursun anlarsin bebegine bisey olup olmadigini vurduguna bile emin olmadigin bir durumsa bile.Sizin oralarda doktor ,hastane ,acil yok mu ? Ben de takintiliyim.Hamile kaldigimda boyle birsey basima gelse solugu annemin beynini kemirmekte degil doktorda ultrasonda alirdim.

Bence direk psikiyatriye gitmeniz lazım, en acil bir şekilde. Doğum filan beklemeyin. Çünkü bu kafa yapısıyla, hayatı kendinize, çevrenize ve bebeğinize çok yaşanmaz hale getirirsiniz.

Artık kontrol edebileceğiniz mantık sınırlarını geçmiş takıntılarınız. En basit bir olayı sinir krizi boyutuna getirmenizden, çiçek parçalamanızdan belli.

Annenizden özür dileyin bir kere. Haksız olan sizsiniz. Artık doldurmuşsunuz kadını, taşmış sonunda.

Bir kuru başınız olsa neyse, bundan sonra bebek sahibi olacak bir anne, kendisi çocuk gibi, annemi cezalandırmak için intihar ederdim gibi sorumsuz düşünceleri kendine yakıştırmamalı.

Benim annemde de var sizinki gibi hareketler. Dediği olmayınca tabak çanak kırar, etrafta kim olursa olsun, ailemi rezil mi ediyorum demeden bağırıp çağırmaya başlar.

Babam bir meyve ikram etmek istedi diyelim, annem istemedi. Misafirler içeride canlı yayın, annemin babama bağırmalarını dinler, o meyve pahalı, koymayacaksın diye. Zaten iş filan beklemiyoruz artık ondan, babam davet ettiği misafirin tabağını da kendi hazırlar. Sonra babamın tekrar misafirlerinin yanına girerkenki psikolojisini, misafirlerin önlerine konan tabağı nasıl yiyeceğini düşün. Ki aylık olarak en az 15 dairenin kirası giriyor eve. Maddi durumlarının iyi.

İlacı bıraksan bile, terapiye başlamalıydın bence.

Bu durumunu kadın Doğum doktoruna da belirt. Çünkü Doğum şekline de buna göre karar verebilir.

Nasıl bir şeker hastası kendine, yediklerine, ilaçlarına devamlı dikkat ettiğinde gayet kaliteli bir hayat yaşıyorsa, sen de kendine dikkat ettiğinde gayet rahat yaşarsın ama ilacına doktoruna çok önem vermelisin. Senden önce eşin hassas olmalı bu konuda. Onu hiç bilinçli görmedim. Bazen sen fark etmesen bile, o senin elinden tutup yönlendirmeli.

Sizinle yaşamak, arkadaşınız olmak vs istemezdim.

Iyikide boyle arkadasim yok.
Olsada bitirirdim.

Hayır siz takıntılisinız okey yanınızdakiler soluk aldırın az.
Kimseyle gorusmeyin evden çıkmayın ozaman.

Yahu yolda zilyon tane insan var her biri koşturuyor ise okula alışverişe illa biri carpar değer ne olcak peki?

Siz normal degilsiniz.
Tedavi olun

Size dedim hastaneye gidin diye ama anneniz bir defa hic normal degil.Insan evladina boyle beddua eder mi ? Ruh hastasi olmak lazim bir annenin cocuguna boyle sozler soylemesi icin

Bilemiyorum ya. Ortada hasta kızına beddua eden anne var. Kızın hasta yani deli demek ne yaa... Konu sahibi sadece ilaç kullanmakla olmaz psikoterapi de almanız lazım. Hamilesiniz ama yine de doktora gidin lütfen kendiniz ve bebeğiniz için. O can size birilerini cezalandırın diye verilmedi. Kendinizin değerini anlayın, inanın iyileşince her şey daha güzel olacak.

Canım biran önce tedavi olmalısın bu kadar takıntıyla doğacak bebeğini nasıl büyüteceksin o bebeğim psikolojisini düşün ben sokakta yürürken kaç kişi çarpıyor bişey olmuyor korkma okdr hassas bieşy değil

Bence annen den özür dile ve acilen psikologla git sen bir bebek buyutuceksin büyük problem

Konu sahibi arkadas zaten rahatsizligini dile getirmis normal davrandigini iddia etmiyor ki!! Kaldi ki hic bir anne cani ne kadar yanarsa yansin hamile evladina beddua etmemeli etmez..Yahu benim annem mi anormal!! Kadin turlu sebeplerle sinirlenir biz cocuklarina ama agzindan bir defa beddua duymadim kizar bagirir cagirir ama beddua nedir ya! Sadece abv de degil resmen beddua destani yazmis..
Belki tedavi icin gerekli parayi bulamiyor caresiz kaldi hamile ya bu kadin..Bazi yorumlar gercekten cirkin!.. Nasil bir sevgisizlik,merhametsizlik icerisindesiniz sasiriyorum hakli olabilirsiniz ama bu sekilde dile getirilmez.Dolup dolup burda konu acan insanlarin uzerinden stres atiyorsunuz sanki.Yapmayin.
Bir kactir bu tip seylere denk gelmeye basladim canimi skmaya basladi..Cok sevdigim deger verdigim dusuncelerine önem verdigim insanlar var ama bazilarina hayretler icerisindeyim! Rica ediyorum biraz daha merhametli yaklasin insanlara!

ilk satırlarda bana fenalık getirdiniz Allah çevrenizdekilere sabır versin ,okb olmanız annenize karşı saygısız tavırlar sergilemenizi gerektirmez .gidin psikiyatriye.

Ben psikolojik porblemleri olan insanların hamile kalmasını doğru bulmuyorum.Öncelikle tedavinizi olsaydınız sonrasında hamile kalsaydınız. Şimdi hamilelik ayrı, doğumdan sonra ayrı problemler yaşayacaksınız.

Bazi yorumlar çok kötü isteyerek böyle düşünmüyor hasta,hastalık var. Ama yorumlar çok kirici kadin birinide terslememis , anne icinde bu kadar kızdı sinirlendi ama oda durmamış. Allah yardim etsin ana tedavinizi aksatmayın çocuğunuz olunca hersey daha cok sarpa sarar

okb li biriyle yaşamak dünyanın en zor hayatlarından biri emin olun. Anneniz kim bilir yıllardır nelere katlanıyor o da yaşlandı tahammülü azaldı ve artık dayanamıyor belli ki.
OKB geçmez, ömürlük bir hastalıktır ve onunla yaşamayı öğreneceksiniz, tedavinizi hiç aksatmayacaksınız. Kendi kafanıza göre geçti deyip tedaviyi bırakırsanız böyle eskisinden beter geri döner hastalık.

Aynen kız zaten hastayim demis niye ustune gidilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…