- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Belli ikinizde de bi sikinti var. Madem ikinizinde sinirlari yok biraz uzak durun. Iki tarafnda anlayisa ihtiyacı varben 31 haftalik hamileyim ve ben yıllardır okb hastasıyım yani takinti hastalığı . bugun annemle disari ciktik annem bi magazada cicek gördü ve stil yapmak icin kırdı normalde yasak çiçeklerden kirmak vs tam kolunu aceleyle geri cekerken dirsegi karnıma carpti yada carpmadi bilmiyorum gözümle carpip carpmadigini gorsem bile dusuncelerim beni esiri altina alıyor ya çarpmışsa ya bisey olduysa ya carptida ben farkına varmadiysam ya bebege bisey olursa vs. düşünceler kafamda bitmiyor . sonra çarpmadi dedi bende ya carptiysa falan diye kızdım sonra markete girdik ordan ama cok kötüyum bunaldim carpti karnima bebege bisey olacak vs düşüncelerime engel olamıyorum anne bisey olmaz degilmi carpmadi dirsegin değil mi diye soruyorum surekli annem yeter artık hergun hergub biseye takılıyorsun biktim ben zaten hastayim stres yaptırıyorsun bana falan dedi bende sinirlendim ve yeleginin cebinden kırdığı cicegi alip parçalayıp yere attim 3 kuruşluk çiçek için karnıma vurdun diye bağırdım oda cicegi parçalayinca bana 'Allah belani versin naptin cicege o karnındaki senin basini yesin' diye bağırmaya basladi . sonra eve gittik kendi kendini tokatlamaya basladi bende gidiyorum ben yeter artik karnıma carptin sen diye bağırdım evime gittim sonra surekli agladim hıçkırdim dayanamadim aradim sen benim doğmamış cocuguma beddua ediyorsun ben o cocuk icin neler çekiyorum haberin varmi dun gece sabaha kadar yatmadim bu cocuga bisey olsunda sende rahatla sevin dedim oleyimde kurtul dedim oda napiyim ölursen Allahtab gelene napiyim öl dedi . bende agladim bisuru sey soyledim oda yıllardir biktim senin bu takıntılarından Allah belanı versin gelme bundan sonra evime rahat birak beni dedi . o çocuk dogsun sapasaglam yüzüne tukurecegim Allaha el açıp beddua edecegim sana dedi bende doğmasını bekleme şimdiden et bedduani dedim . anlamıyorum uc kuruşluk cicek stili calacagim diye karnima carpti sonrada cicegi parcaladim diye demediğini birakmadi bi cicek icin doğmamış çocuğuma beddua etmesi cok zoruma gitti sonrada telefonu kapatti bende aradim aradim acmadi . kimsem yok yalnızım ama annemin evinede gitmek istemiyorum ama eminimki yuzsuZ gibi dayanamayip gene gidecegim . dayanamıyorum ben surekli aglayinca bebek kasildi hareket etmedi babam hastaneye goturdu donuste dil ucuyla babama sordu ne dediler diye benim yüzume bile bakmıyor sonra da biz gezmeye gidiyoruz deyip kardeşimle gezmeye gittiler
Normalde sizin gibi dusunuyordum ama bir komsumda vardi takinti hastaligi..kizi saat 2 de uyamasi gerekiyor ya uyku saatini 10 dk gectikten sonra stres yapiyordu dudaklarıni ısırıyordu cocugun uyku saati gecti diye..Tedavi olmadığınız sürece size hem kendinize hem de çevrenizdeki MASUM inasanlara zararsınız.... Ben olsam sizinle ne arkadaşlaık, ne komşuluk ne başka bişey istemem... Sizden uzak Allah'a yakın olayım isterim o derece tehlikelisiniz. Siz kimsem yok yazmışsınız işte bu yüzden kimseniz yok bence. İnsanlar canını kurtarmak için sizden bence kaçıyor, yeterince bu takıntılarınızın üzerine gitmek yerine amaaan ben böyleyim millet çeksin eziyetlerimi modunda takılmışsınız. Çocuğunuza da yazık günah...
Bari hamilelikten sonra toplum yararına tedavinizi olup iyileşmeye bakın. Sadece hapla olmaz, ciddi destek almalısınız. Ben dahi okurken gerildim bir de mecburiyetten etrafınızda olan insanları düşünün yazık günah....
Anlıyorum ama benim demek istediğim üzerine gidip tedavisini olmalı. Benim çocukluk arkadaşım en ağırından geçirdi. Kaç intihar girişiminde bulundu hatırlamıyorum bile sayısını fakat sonra tedavi oldu sadece hap değil tabi. Şimdi hepsi geride kaldı ve sadece çevresine o süreçte yaşattıklarından utanıyor çünkü çekilir dert değildi konu sahibi gibi saldırgan ya da kafasında senaryo da üretmiyordu, zararı sadece kendineydi. Konu sahibi önemsememiş yeterince ve çevresine de topluma da zararlı hale geliyor. Anlatımlarından saldırgan olduğu da açıkça anlaşılıyor. Ben böyle umursamazlara kızıyorum.Normalde sizin gibi dusunuyordum ama bir komsumda vardi takinti hastaligi..kizi saat 2 de uyamasi gerekiyor ya uyku saatini 10 dk gectikten sonra stres yapiyordu dudaklarıni ısırıyordu cocugun uyku saati gecti diye..
belli rutinleri vardi temizlik icin butun isler 12 de bitecek diye veya camasir carsamba gunu yikanacak vb. bitmeyince daraliyordu..
Ilk simarikliktan yaptigini dusunuyordum onunla konusuyordum rahat ol bu kadar kasma diye..konuşa konuşa duzelir diyordum ama inan cok iyi anladimki ellerinde degil ve isteyerek yapmiyolar..
Ben taşındım ordan hala görüşüyoruz..temizligi o kadar takinti haline getirmiski yapamiyor..kvsinde kaliyolar 1 yildir kendi evi oldugu halde,iş yapamiyor cocugu okula birakamiyor diye..balkonda camasir asanlari gordukce bunaliyorum onlarin yerine diyor..anlatinca bile garip belki ama elinde degil cok iyi bir insan Allah ona ve tum hastalara sifa versin❤
Bide kizlar arkadasimda panik atak varmis okb yokmuş daha lise öğrencisi iken dolmusta tacize ugradiktan sonra bu takintilarim basladi dedi..yani dikkat edelim kiz cocuklarmiza kendimize bir taciz olayi hayatimi mahfetti diyor hep.
iste sizin gibi düşünemiyorum karnima carpti ya bebege olduysa ya bebege bisey olduysa bitmiyor düşünceler kafamda
aman Allahım siz bir anne adayısınız annenize bunları nasıl yaptınız.
bebek dogdugunda nasıl yaşamayı planlıyorsunuz aglayacak yerde oynayacak düşecek derken siz neler yapmayı planlıyorsunuz.
madem ilaç kullanmıyorsunuz kiatp okuyun kendinizi frenleyin geliştirin .
kimse yok yanlızım diyorsunuz ya çok normal
Ya hahh ilk defa sorgulayan bir yorum goruyorum.Ben anlamadım anneniz neden ordan burdan çiçek çalıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?