Annem beddua etti:(

Anneniz de pek sağlıklı değil malesef allah sabır versin ve sağlıkla bebeğinizi kucaklayın umarım harika bir anne-evlat olursunuz hep gülersiniz

Oyy bacım bu ney
Annenize yazık valla çok üzüldüm.

[QUOTE="bsraaap, post: 55884195, member: 888 ya ben bunu kullanmayı bilmiyorum ve sizin için açtım bu hesabı günlerdir sağ burun deliğinden sarı su geliyo acilde tomografi vs çekildim lütfen bana cevap verirmisin me yaptınız çok koltum ilk defa böyle birşeyle karşılaştım

İkinizde de kusur var. Siz de hiç iyi değilsiniz..

Haram mal kime ne hayır getirmiş ki.. Bi gereksiz çiçek yüzünden değil o haram mal yüzünden aranızda çıkan bu olay..

Değer mi hiç değdi mi o bebeğe edilen beddualar. Size başını yesin demesi.. Allah her şeyin hayırlısını versin ananın, babanın, evladın, herbir şeyin en hayırlısını..

Yaaa kadın OKB hastasıyım diyo sizin yaptığınız yorumlara bak vurun hanımlar daha ölmedi! Hastayım diyo hasta nasıl kınıyosunuz da böyle yorunlar yapabiliyosunuz? Klavyesi olan sövmüş valla.. konu sahibi sana gelince Allah sifalar versin inşallah cocuğuna da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah.. anneniz ise daha ılınlı olmalıydı bence keske böyle beddualar etmeseymişş

mahvoldu hayatim yillarim surekli bir şeyleri takmakla aglamakla geçti beynim yorgun . vücudumu hissetmiyorum biri dokununca yada vurunca canim bile acimiyor
Bende okbliyim ama durumum senden daha iyi seni o kadar iyi anliyorumki Allah yardimcin olsun canim gelen dusunceye itibar etmemeye calis yoksa bataklik gibi icine ceker

Selamin kavlen selamin kavlen.. o ne oyle yaw sen ona o sana.. bir dirsekten ne olur bilmiyorum ama takintinin yani sira abartmaniz da meshur galiba

1. Hamilesiniz
2. Rahatsizliginiz var

Annenizin sabri tukenmis olabilir ama sizim baya saglam sebepleriniz var boyle davranmak icin. Uzmeyin kendinizi. Hepsi gececek, anneler affeder. Biraz aramayin bakin o merak edip arar sizi. Bir de bir uzmana gorunun eger imkaniniz var ise.

Okb hastaligi igrenctir gelen dusuncelerin sacma oldugunu bildigin halde dusunmekten kendini alamazsin keske birz empati yaparak yorum yapsaniz

Asıl normal olmayan sensin ! bi OKB hastasıyla resmen dalga geviyorsun!! ayıptır bu insanlar buraya senin ve senin gibilerin hakaretlerini okumak için dertlerini anlatmıyo.. az insan olun

Bebeğinizi şu kadarcık düşünüyorsanız lütfen bir psikolog eşliğinde çalışın. Zira bu çocuğun geleceğini paramparça edeceksiniz hiç kusura bakmayın. OKB, ağlamak, sinir ve stres birinin karnınıza çapmasından binlerce kat daha zararlı. Burada bir çok yorum buna benzer şeyler. Siz yetişkin bir insansınız ama o bebek sizin bu yanlış düşüncelerinizle hiç bir şekilde bu hayata uyum sağlayamayacak ve yitik bir çocuk yetiştireceksiniz. Bu çocuk hastalanacak, düşecek, belki bi yerlerini kıracak, kavga edecek, oyun oynamak isteyecek ama sizin o anlardaki tavrınızı düşünmek bile istemiyorum. Eğer kazara bu çocuk sağlık bir şekilde büyürse psikolojisinde onarılmaz yaralar açacaksınız ve sizi hep 'benim çocukluğum çok zor geçti. Annem yüzünden çocukluğumu, gençliğimi yaşayamadım, onu affedemem...' diyecek. Karar sizin. Lütfen yardım alın. Lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…