- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Hamileyken kullanabileceğin ilaçlar var . Hic olmadı git hipnoz ol ..yaşayamıyorum zaten ama ilac kullanamam bebek var
Kadın okb hastasıyım diyor yazdıklarınıza bakinÇok garipsiniz çekilecek dert değilsiniz . Düşün sen bebegın ıcın kafayı yiyorsun o kadında senin için öyle oldu zamanında . Valla okudukça daraldım .
Öncelikle geçmiş olsun annenize de size de. OKB’nin nasıl bir illet olduğunu az çok biliyorum. İlaçlardan ziyade en çok kişinin kendisine bağlı iyileşmek. Ama eğer takıntılarınız baş edilmeyecek kadar fazla ve günlük sosyal hayatınızı fazlasıyla etkiliyorsa ilaç kullanımı şart olacaktır. Bebeğinize bir şey olduğu düşüncenizi aklınızdan çıkarıp atın. Takıntılar bir nevi vesvesedir onları kovmaya, düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünürsünüz. Düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz. Karşınızdakini ve kendinizi suçlamamalısınız. Müdahalenizin olmadığı, kendi iradeniz dışında gerçekleşen şeyleri sorgulamamalısınız. Olan olmuştur ve bilinçli yapılan bir şey yoksa bunun üstüne fazla düşünülmemelidir. Annenizden özür dilemelisiniz, çünkü elinizde olmadan hayatınızı hem kendiniz için hem de etrafınızdakiler için oldukça zorlaştırıyorsunuz hastalığınız sebebiyle. Gidip bebeğinizin durumuna baktırmışsınız zaten. Herhangi bir şey çıksa da bahsettiğim gibi sizin ve karşınızdakinin iradesi dışında gerçekleştiği için suçlu aramamalısınız. Tavsiyem ilaç kullanamıyorsanız psikolog yardımı almanızdır. Zira bu durum hem sizin için, hem bebeğiniz, hem de etrafınızdaki insanlar için oldukça yıpratıcı
Bende okbliyim ama durumum senden daha iyi seni o kadar iyi anliyorumki Allah yardimcin olsun canim gelen dusunceye itibar etmemeye calis yoksa bataklik gibi icine cekermahvoldu hayatim yillarim surekli bir şeyleri takmakla aglamakla geçti beynim yorgun . vücudumu hissetmiyorum biri dokununca yada vurunca canim bile acimiyor
Selamin kavlen selamin kavlen.. o ne oyle yaw sen ona o sana.. bir dirsekten ne olur bilmiyorum ama takintinin yani sira abartmaniz da meshur galibaben 31 haftalik hamileyim ve ben yıllardır okb hastasıyım yani takinti hastalığı . bugun annemle disari ciktik annem bi magazada cicek gördü ve stil yapmak icin kırdı normalde yasak çiçeklerden kirmak vs tam kolunu aceleyle geri cekerken dirsegi karnıma carpti yada carpmadi bilmiyorum gözümle carpip carpmadigini gorsem bile dusuncelerim beni esiri altina alıyor ya çarpmışsa ya bisey olduysa ya carptida ben farkına varmadiysam ya bebege bisey olursa vs. düşünceler kafamda bitmiyor . sonra çarpmadi dedi bende ya carptiysa falan diye kızdım sonra markete girdik ordan ama cok kötüyum bunaldim carpti karnima bebege bisey olacak vs düşüncelerime engel olamıyorum anne bisey olmaz degilmi carpmadi dirsegin değil mi diye soruyorum surekli annem yeter artık hergun hergub biseye takılıyorsun biktim ben zaten hastayim stres yaptırıyorsun bana falan dedi bende sinirlendim ve yeleginin cebinden kırdığı cicegi alip parçalayıp yere attim 3 kuruşluk çiçek için karnıma vurdun diye bağırdım oda cicegi parçalayinca bana 'Allah belani versin naptin cicege o karnındaki senin basini yesin' diye bağırmaya basladi . sonra eve gittik kendi kendini tokatlamaya basladi bende gidiyorum ben yeter artik karnıma carptin sen diye bağırdım evime gittim sonra surekli agladim hıçkırdim dayanamadim aradim sen benim doğmamış cocuguma beddua ediyorsun ben o cocuk icin neler çekiyorum haberin varmi dun gece sabaha kadar yatmadim bu cocuga bisey olsunda sende rahatla sevin dedim oleyimde kurtul dedim oda napiyim ölursen Allahtab gelene napiyim öl dedi . bende agladim bisuru sey soyledim oda yıllardir biktim senin bu takıntılarından Allah belanı versin gelme bundan sonra evime rahat birak beni dedi . o çocuk dogsun sapasaglam yüzüne tukurecegim Allaha el açıp beddua edecegim sana dedi bende doğmasını bekleme şimdiden et bedduani dedim . anlamıyorum uc kuruşluk cicek stili calacagim diye karnima carpti sonrada cicegi parcaladim diye demediğini birakmadi bi cicek icin doğmamış çocuğuma beddua etmesi cok zoruma gitti sonrada telefonu kapatti bende aradim aradim acmadi . kimsem yok yalnızım ama annemin evinede gitmek istemiyorum ama eminimki yuzsuZ gibi dayanamayip gene gidecegim . dayanamıyorum ben surekli aglayinca bebek kasildi hareket etmedi babam hastaneye goturdu donuste dil ucuyla babama sordu ne dediler diye benim yüzume bile bakmıyor sonra da biz gezmeye gidiyoruz deyip kardeşimle gezmeye gittiler
Kadin hastayim diyor onun elinde degil bu dusuncelerEşiniz ve ailenize Allah sabır versin. Valla ben bile okurken daraldım.
Okb hastaligi igrenctir gelen dusuncelerin sacma oldugunu bildigin halde dusunmekten kendini alamazsin keske birz empati yaparak yorum yapsanizIkinizde normal değilsiniz
Özet geçiyorum:
Paranoyanizla kadını delirtiyorsunuz, sonra o sana ağıza alınmayacak beddua ediyor.
Sonra sen onu nasil beddua edersin diye ariyorsun ama hem kendine hem cocuguna beddua ediyorsun.
Sence bu durum normal mi?
Asıl normal olmayan sensin ! bi OKB hastasıyla resmen dalga geviyorsun!! ayıptır bu insanlar buraya senin ve senin gibilerin hakaretlerini okumak için dertlerini anlatmıyo.. az insan olunIkinizde normal değilsiniz
Özet geçiyorum:
Paranoyanizla kadını delirtiyorsunuz, sonra o sana ağıza alınmayacak beddua ediyor.
Sonra sen onu nasil beddua edersin diye ariyorsun ama hem kendine hem cocuguna beddua ediyorsun.
Sence bu durum normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?