• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Bana Kötü Bir Gelinsin Dedi

ben olsam derdim ki siz hic merak etmeyin ben kapiciya anahtar birakirim gelmek isteyen baska akrabalarda varsa acar girerler. :KK53:
nisanli kizcagiz ne desin :KK53: annem halasi olur, ona sikayet etmis.. bir de kiz calisiyor, evini daginik biraktigi gun olur, kimseyi istemedigi gun olur.. ne demek anahtar, her dakka diken ustunde mi bekleyecek yeni evli insanlar? hos, yeni evli olmasa ne farkeder.. sanki milletin tek evlilik hayali, milleti memnun etmek.. saka maka iyi sinirleniyorum boyle seylere..

Bunu diyen öz annem...
Ben kötü bir gelinmişim, kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmıyormuşum, her hafta sonu gitmiyormuşum, ana oğulu ayırıyormuşum, kendisi gelin olsa gider 10 gün kalırmış yazlıklarında:KK57: Dedim ben gitmek zorunda mıyım kendi gitsin kalsın özledikçe, "öyle olmaz işte evde seni yalnız bırakmak istemez, gitse surat yaparsın o da kalmayı seçer tabi" dedi gülerek. Tabi bu konuşulanları eşim duydu, verdiğim cevaplardan muhabbeti anladı ve evet bak annen doğru söylüyor diye onayladı:KK62:
Şu anneme bir yaranamadım arkadaş, hayır benim anneme ne oluyorsa bana kaynanalık yapıyor:KK62:
Ama doğru mu söylüyor sizce, önce çok sinirlendim de sonra acaba mı diye düşünmedim değil. Bence haddinden fazla bile görüşüyoruz, annem de biliyor ama yine de bana resmen kaynanayı istemeyen gelin muamelesi yaptı:KK12:

takma bence bildigini oku. Zaten ayni evde yasiyormussunuz onlar yokken tadini cikarin esinle. Esinde annesinin yanina gitmek istiyorsa ozamanda noldu bebem ananimi özledin iki günde dersin :KK70::KK70:

Sende annene kocanın duyca şekilde bütün kış yanımızdalar biraz kocamla yanlız olmak istiyorum deseydin ya:KK66:

Belki anneme gıcık olduğunuzdan olabilir mi acaba sanki sanırsam

Annenize laf söylenmesini istemiyorsanız "annem beni sevmez, annem bana şöyle dedi böyle dedi" gibi konular açmayın o zaman. Yazdığıma pişman oldum. Hem yardımcı olmaya çalışalım üstüne bir de atar yiyelim yani.

Annenize laf söylenmesini istemiyorsanız "annem beni sevmez, annem bana şöyle dedi böyle dedi" gibi konular açmayın o zaman. Yazdığıma pişman oldum. Hem yardımcı olmaya çalışalım üstüne bir de atar yiyelim yani.
Annenize gıcık oldum demek neyime yardımcı oldu sizce?
Siz buna gıcık oldum diye cevap yazarken bir şey yok ben bir smiley koydum diye hesap sorarsanız elbette böyle cevap alırsınız.
İstediğim gibi konu açarım. Bir de bu çıktı başımıza " konu açıyorsanız her cevaba hazırlıklı olun". Yok ya...Herkes de gelin anneme babama kocama laf söyleyin diye konu açıyordu zaten. Herkes nerede ne konuşulacağını bilsin, sonuçta burası da babamızın çiftliği değil, ağzımıza her geleni söylemiyoruz. Aksi halde her dakika banlanırdım ben de.

Ayy benim annem de arada böyle yorumlar yapar. Neden çünkü kendi kv si evlilikten önce ölmüş kp de ikinci kez evlenmiş hiç gorusmemisler. Anlamıyor böyle şeyleri. Keşke hemen eşinin de önünde mantıklı bi açıklama yapsaydın ben öyle yapıyorum.
Misal bi kere annem diyor ki kv 'nin evinde is yapmak kızına değil gelinine dusermis. Anne dedim senin bi gelinin olsa bu evde temizliği o mu daha rahat yapar ben mi. Elin kızı senin yöntemini bilmez, bişey kırılacak mi dökülecek mi yaptığımı begenecekler mi diye düşünür durur ama ben bunların hiç birini umursamam. O zaman hak verdi bana doğru diyorsun kız yapar dedi:KK39:

Annenize gıcık oldum demek neyime yardımcı oldu sizce?
Siz buna gıcık oldum diye cevap yazarken bir şey yok ben bir smiley koydum diye hesap sorarsanız elbette böyle cevap alırsınız.
İstediğim gibi konu açarım. Bir de bu çıktı başımıza " konu açıyorsanız her cevaba hazırlıklı olun". Yok ya...Herkes de gelin anneme babama kocama laf söyleyin diye konu açıyordu zaten. Herkes nerede ne konuşulacağını bilsin, sonuçta burası da babamızın çiftliği değil, ağzımıza her geleni söylemiyoruz. Aksi halde her dakika banlanırdım ben de.

ANNENİZ HAKLIYMIŞ HAKKINIZDA. Kadıncağız ne yapsın biliyor ki sizi uyarıyor. Kayınvalidenize de Allah yardım etsin. Ağzına geleni söylememiş haliniz buysa. Alın bir smiley de benden. :KK11::cool::cool::cool::cool:

ANNENİZ HAKLIYMIŞ HAKKINIZDA. Kadıncağız ne yapsın biliyor ki sizi uyarıyor. Kayınvalidenize de Allah yardım etsin. Ağzına geleni söylememiş haliniz buysa. Alın bir smiley de benden. :KK11::cool::cool::cool::cool:
Eveet tek yorumda kişilik analizimi yapan üyeye de buradan alkışlarımı gönderiyorum:KK9:
Kendisi annenize gıcık oldum der ama bir smileyden "ne atarlanıyorsun" gibi soru sorabilir, çok mantıklı:)

Eveet tek yorumda kişilik analizimi yapan üyeye de buradan alkışlarımı gönderiyorum:KK9:
Kendisi annenize gıcık oldum der ama bir smileyden "ne atarlanıyorsun" gibi soru sorabilir, çok mantıklı:)

Atarlı ergenler evlenmesin

Kişilik analizinizi de ben yapmadım. Anneniz yapmış. :KK45::KK45::KK45::KK45:

Atarlı ergenler evlenmesin

Kişilik analizinizi de ben yapmadım. Anneniz yapmış. :KK45::KK45::KK45::KK45:
image.png

her erkeğin istediği kadın tipindeymiş annen. Tamamen Türk kadını standartlarının dışında. Aslında özüne bakarsan kaybetmedi, çok şey kazandı bence ama işte insanoğlu kısasa kısas yapmadan edemiyor.
merhabalar ipek
nerelerdesin sen mesaj attım sana cevap da yazmamışsın tanımadın mı beni?
halbu ki eski nickimi de yazmıştım ama :KK48:

benim annemde ayniiiiiiii :KK70: gecende kaynanam anneme ben evli kadinlarin kocalarini evde birakip aksamarkadaslariyla yemek yemeye gitmelerini dogru bulmuyorum dedi. Bende yan odadan duydum bunu. Annemde X hanimcim haklisiniz sizde ne isi varmis gece gece esi olmadan disarda dediii bende lap diye odaya daldim, kim nereye gidiyomus diye sordum hemen konuyu degistirdiler :KK70:

bizde hiç konu değiştirme yok , gayet yanımda pat pat konusuyorlar :) hele kendi gelin oldukları zamanı bır anlatısları var aman ya rabbi :)

Anneme göre süper tabi, hatta geçenlerde seninki gibi koca başta taşınır utanmıyorsun eleştirmeye demişti. İşte benim gibilere böyle koca, senin gibilere böyle koca adalet mi bu dedi bir de:KK57:

Damadıyla kendi kocasını karşılaştıran anne de ilk defa duyuyorum. Şimdi konu sahibi buna da atarlanır ama. Çok çok tuhafıma gitti. :KK57::KK57::KK57::KK57:

Anneme göre süper tabi, hatta geçenlerde seninki gibi koca başta taşınır utanmıyorsun eleştirmeye demişti. İşte benim gibilere böyle koca, senin gibilere böyle koca adalet mi bu dedi bir de:KK57:

Damadıyla kendi kocasını karşılaştıran anne de ilk defa duyuyorum. Şimdi konu sahibi buna da atarlanır ama. Çok çok tuhafıma gitti. :KK57::KK57::KK57::KK57:
Terbiyesizleşme

Back
X