- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Hadi bakalım buradan yak verecek miymiş anahtarı?benim nisanli kuzenimin annesi (yengem olur) erkek evinin yaninda demiski, ' x evinin anahtarinin birini size verir birini bize' kuzenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım buradan yak verecek miymiş anahtarı?benim nisanli kuzenimin annesi (yengem olur) erkek evinin yaninda demiski, ' x evinin anahtarinin birini size verir birini bize' kuzenim
nisanli kizcagiz ne desin annem halasi olur, ona sikayet etmis.. bir de kiz calisiyor, evini daginik biraktigi gun olur, kimseyi istemedigi gun olur.. ne demek anahtar, her dakka diken ustunde mi bekleyecek yeni evli insanlar? hos, yeni evli olmasa ne farkeder.. sanki milletin tek evlilik hayali, milleti memnun etmek.. saka maka iyi sinirleniyorum boyle seylere..ben olsam derdim ki siz hic merak etmeyin ben kapiciya anahtar birakirim gelmek isteyen baska akrabalarda varsa acar girerler.
sanmam verecegini.. yengeme kizdi zaten annanem filan.. o da aklinca kiz evi olarak oglan tarafina yaranmak istedi galibaHadi bakalım buradan yak verecek miymiş anahtarı?
Bunu diyen öz annem...
Ben kötü bir gelinmişim, kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmıyormuşum, her hafta sonu gitmiyormuşum, ana oğulu ayırıyormuşum, kendisi gelin olsa gider 10 gün kalırmış yazlıklarında Dedim ben gitmek zorunda mıyım kendi gitsin kalsın özledikçe, "öyle olmaz işte evde seni yalnız bırakmak istemez, gitse surat yaparsın o da kalmayı seçer tabi" dedi gülerek. Tabi bu konuşulanları eşim duydu, verdiğim cevaplardan muhabbeti anladı ve evet bak annen doğru söylüyor diye onayladı
Şu anneme bir yaranamadım arkadaş, hayır benim anneme ne oluyorsa bana kaynanalık yapıyor
Ama doğru mu söylüyor sizce, önce çok sinirlendim de sonra acaba mı diye düşünmedim değil. Bence haddinden fazla bile görüşüyoruz, annem de biliyor ama yine de bana resmen kaynanayı istemeyen gelin muamelesi yaptı
Belki anneme gıcık olduğunuzdan olabilir mi acaba sanki sanırsam
Ayrıca annenize bayılmak gibi bir zorunluluğum da yok herhalde.Belki anneme gıcık olduğunuzdan olabilir mi acaba sanki sanırsam
Annenize gıcık oldum demek neyime yardımcı oldu sizce?Annenize laf söylenmesini istemiyorsanız "annem beni sevmez, annem bana şöyle dedi böyle dedi" gibi konular açmayın o zaman. Yazdığıma pişman oldum. Hem yardımcı olmaya çalışalım üstüne bir de atar yiyelim yani.
Annenize gıcık oldum demek neyime yardımcı oldu sizce?
Siz buna gıcık oldum diye cevap yazarken bir şey yok ben bir smiley koydum diye hesap sorarsanız elbette böyle cevap alırsınız.
İstediğim gibi konu açarım. Bir de bu çıktı başımıza " konu açıyorsanız her cevaba hazırlıklı olun". Yok ya...Herkes de gelin anneme babama kocama laf söyleyin diye konu açıyordu zaten. Herkes nerede ne konuşulacağını bilsin, sonuçta burası da babamızın çiftliği değil, ağzımıza her geleni söylemiyoruz. Aksi halde her dakika banlanırdım ben de.
Eveet tek yorumda kişilik analizimi yapan üyeye de buradan alkışlarımı gönderiyorumANNENİZ HAKLIYMIŞ HAKKINIZDA. Kadıncağız ne yapsın biliyor ki sizi uyarıyor. Kayınvalidenize de Allah yardım etsin. Ağzına geleni söylememiş haliniz buysa. Alın bir smiley de benden.
Eveet tek yorumda kişilik analizimi yapan üyeye de buradan alkışlarımı gönderiyorum
Kendisi annenize gıcık oldum der ama bir smileyden "ne atarlanıyorsun" gibi soru sorabilir, çok mantıklı:)
Eveet tek yorumda kişilik analizimi yapan üyeye de buradan alkışlarımı gönderiyorum
Kendisi annenize gıcık oldum der ama bir smileyden "ne atarlanıyorsun" gibi soru sorabilir, çok mantıklı:)
Atarlı ergenler evlenmesin
Kişilik analizinizi de ben yapmadım. Anneniz yapmış.
merhabalar ipekher erkeğin istediği kadın tipindeymiş annen. Tamamen Türk kadını standartlarının dışında. Aslında özüne bakarsan kaybetmedi, çok şey kazandı bence ama işte insanoğlu kısasa kısas yapmadan edemiyor.
Ayy sen kaç dakikadır bu resmi mi arıyordun ondan yazmadın. Canım yaaa.
benim annemde ayniiiiiiii gecende kaynanam anneme ben evli kadinlarin kocalarini evde birakip aksamarkadaslariyla yemek yemeye gitmelerini dogru bulmuyorum dedi. Bende yan odadan duydum bunu. Annemde X hanimcim haklisiniz sizde ne isi varmis gece gece esi olmadan disarda dediii bende lap diye odaya daldim, kim nereye gidiyomus diye sordum hemen konuyu degistirdiler
TerbiyesizleşmeAnneme göre süper tabi, hatta geçenlerde seninki gibi koca başta taşınır utanmıyorsun eleştirmeye demişti. İşte benim gibilere böyle koca, senin gibilere böyle koca adalet mi bu dedi bir de
Damadıyla kendi kocasını karşılaştıran anne de ilk defa duyuyorum. Şimdi konu sahibi buna da atarlanır ama. Çok çok tuhafıma gitti.