• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Bana Kötü Bir Gelinsin Dedi

Annem benim yanıma gelene kadar babamı bir gün evde tek bırakmış kadın değildir o kadar söyleyeyim:KK70: Buna karşılık, anneannem hastayken gündüz hastaneye gidiyor diye de laf işitmiştir ve hala tek bırakmamaya devam eder...
eski kadınlardanmış annen aynı bizim annelerimiz gibi onlarmı mülayimmiş,,yoksa bizmi cadoloz olmuşuz bilemedimo_O:KK37:

damadına şov yapıyor. ben olsam şöyle yapardım, ben iyiyim, siz bilmezsiniz ben bilirim. Bakın ben ne kadar iyiyim vs vs. Yalnız biri ona bunları kime karşı kimin yanında yaptığını hatırlatmalı

Acaba annenin yazlığa gidesi mi var? Hani sen gidince o da kızımın yanına giderim biraz tatil yaparım mı diye düşündü ki? Dünürleri ile arası iyiyse olabilir. Ben mesela ilerde dünürlerin yazlığı varsa giderim valla, ohhh beleş tatil derim. Yaparım yani..
Çok uzak gelemez ama zaten kendi yazlığı var, babam şu an yazlıkta ama annem gitmiyor.
Kaynanan çok iyi bir kadın diyor sürekli, hediye mediye yolluyor sürekli ona:D

damadına şov yapıyor. ben olsam şöyle yapardım, ben iyiyim, siz bilmezsiniz ben bilirim. Bakın ben ne kadar iyiyim vs vs. Yalnız biri ona bunları kime karşı kimin yanında yaptığını hatırlatmalı
Telefonda oluyor bunlar yüz yüze değil.

Bunu diyen öz annem...
Ben kötü bir gelinmişim, kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmıyormuşum, her hafta sonu gitmiyormuşum, ana oğulu ayırıyormuşum, kendisi gelin olsa gider 10 gün kalırmış yazlıklarında:KK57: Dedim ben gitmek zorunda mıyım kendi gitsin kalsın özledikçe, "öyle olmaz işte evde seni yalnız bırakmak istemez, gitse surat yaparsın o da kalmayı seçer tabi" dedi gülerek. Tabi bu konuşulanları eşim duydu, verdiğim cevaplardan muhabbeti anladı ve evet bak annen doğru söylüyor diye onayladı:KK62:
Şu anneme bir yaranamadım arkadaş, hayır benim anneme ne oluyorsa bana kaynanalık yapıyor:KK62:
Ama doğru mu söylüyor sizce, önce çok sinirlendim de sonra acaba mı diye düşünmedim değil. Bence haddinden fazla bile görüşüyoruz, annem de biliyor ama yine de bana resmen kaynanayı istemeyen gelin muamelesi yaptı:KK12:

Demek ki tek benim annem değilmiş böyle kaynana gibi olan.

Çok uzak gelemez ama zaten kendi yazlığı var, babam şu an yazlıkta ama annem gitmiyor.
Kaynanan çok iyi bir kadın diyor sürekli, hediye mediye yolluyor sürekli ona:KK70:

O kadar seviyorsa kendi gitsin yardım etsin o zaman. Çok gıcık oldum yaa annenize kusura bakmayın.

Kaynanan çok iyi bir kadın diyor sürekli, hediye mediye yolluyor sürekli ona:KK70:

hmm o zaman anne bunları kaynanam söylese kaynanalık yapıyor derdim deyin :)

Hiç gerek yok bence canım. Ne o öyle. Herkes istediği yere gitsin. Kayanananın yanında olmak zorunda değilsin 7/24.

Bunu diyen öz annem...
Ben kötü bir gelinmişim, kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmıyormuşum, her hafta sonu gitmiyormuşum, ana oğulu ayırıyormuşum, kendisi gelin olsa gider 10 gün kalırmış yazlıklarında:KK57: Dedim ben gitmek zorunda mıyım kendi gitsin kalsın özledikçe, "öyle olmaz işte evde seni yalnız bırakmak istemez, gitse surat yaparsın o da kalmayı seçer tabi" dedi gülerek. Tabi bu konuşulanları eşim duydu, verdiğim cevaplardan muhabbeti anladı ve evet bak annen doğru söylüyor diye onayladı:KK62:
Şu anneme bir yaranamadım arkadaş, hayır benim anneme ne oluyorsa bana kaynanalık yapıyor:KK62:
Ama doğru mu söylüyor sizce, önce çok sinirlendim de sonra acaba mı diye düşünmedim değil. Bence haddinden fazla bile görüşüyoruz, annem de biliyor ama yine de bana resmen kaynanayı istemeyen gelin muamelesi yaptı:KK12:
benim nisanli kuzenimin annesi (yengem olur) erkek evinin yaninda demiski, ' x evinin anahtarinin birini size verir birini bize' :KK53: kuzenim :KK57:

Eee yazlığa giderseniz mecburen işleri de yapacaksınız diye düşündüm. Niye atarlandınız ki bu kadar anlamadım. :KK20:
Belki anneme gıcık olduğunuzdan olabilir mi acaba sanki sanırsam

Bence o biraz kendine yer yapmis dunurede ayip olmasin demis.:KK48:
kiz deli olmus ama, orda da bsy diyememis.. kaynanasi da demis ki 'x in evinin orasi cok guzel, arkaya masa atariz, sen de gelirsin babanne' demis anneanneme.. anneannem de 'ben gitmem kimsenin evine(sakayla karisik), yeni evliler onlar, x cagirirsa giderim' epey bozulmuslar cift tarafli :KK53:

kiz deli olmus ama, orda da bsy diyememis.. kaynanasi da demis ki 'x in evinin orasi cok guzel, arkaya masa atariz, sen de gelirsin babanne' demis anneanneme.. anneannem de 'ben gitmem kimsenin evine(sakayla karisik), yeni evliler onlar, x cagirirsa giderim' epey bozulmuslar cift tarafli :KK53:

ben olsam derdim ki siz hic merak etmeyin ben kapiciya anahtar birakirim gelmek isteyen baska akrabalarda varsa acar girerler. :KK53:

Gelinliğimi kısa almıştım ve bir çok akrabam düğün öncesi laf söyledi...
Annem de kayınvalidemin yanında : '' senin kocan, kayınvaliden karışmıyorsa kimseye laf düşmez '' :KK57: demişti.
Bu da denilecek laf değil tabi, her şeyi kendi zamanlarındaki gibi sanıyorlar, çünkü babaannem anneme kısa etek giydirmiyormuş :) kısa dediğimde (annem için ) diz hizası :)
He he deyip geçmek gerek, bizim muhabbetleri duysanız, heleki kayınvalidemin yanında, haliyle annem beklentiyi yükseltiyor hahah :KK70:

benim annemde ayniiiiiiii :KK70: gecende kaynanam anneme ben evli kadinlarin kocalarini evde birakip aksamarkadaslariyla yemek yemeye gitmelerini dogru bulmuyorum dedi. Bende yan odadan duydum bunu. Annemde X hanimcim haklisiniz sizde ne isi varmis gece gece esi olmadan disarda dediii bende lap diye odaya daldim, kim nereye gidiyomus diye sordum hemen konuyu degistirdiler :KK70:

Ayy varsın kötü gelin bilsinler aamaaann. Gidip 10 gün evlerinde kalsan kimse sana madalya takmayacak ne de olsa. Boşveer :):)

Back
X