Annem bana gelmek istiyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ellerim titriyor buz kesti tuşlara başlamıyor diyorum hala kanıksamışsın diyen var...
Bazen yardıma ihtiyacı olan biri olabilir anlamaya çalışmak?? Anlatabiliyormuyum yardıma ihtiyacı olan birini anlamaya çalışmak

Tel degistir. Iletisimi kes. Vicdan yapma anne hakki oldugu kadar evlat hakki da var. Ne vermis ki ne istiyor diye düşün

Kendi aileni onlardan koru derim.

bana h
Bana birşey olmadı o dönemler evden ayrıldım

Konunun kapatılmasını rica ediyorum ve mümkünse üyeliğim de... silinsin
Yargılayan her insan dönüp kendine bi baksın aynaya...
Hepimiz dünü biliyoruz yarını asla.....
Kimse bu konuda seni yargılayamaz canım, çocukluk çagında böyle tramvalar kolay atlatılmaz ben şükür iyi bir ailede büyüdüm ama empati yapacak şekilde de insani duygulara sahibim..Annenlede kesin kesin kes ilişkini..

Anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum anneniz sadece hamile kalmış. Başka bir anne ligini göremedim. Size şu kadarını söyleyim. Evini eşini çocuğunu bu insanlardan uzak tut kesinlikle görüşme engelle numaralarını ileride çok pişman olursun

Kimse sizi yargılamıyor,hepimiz şaşkınız ve soğukkanlı geldiniz size verdiği psikolojik etkinin bu olduğunu düşündüğüm için üzüldüm ve susmayın demek istedim,kendi adıma. Lütfen bu olayın tek çözümü var,görüşmeyin açmayın,aramayın

Sapkın ailelerin çocukları üzerinde hakları yoktur bence bu konuda kendini kötü hissetme, asıl onlar iğrenç bir ebeveynlik olarak seni mahvetmişler hakkını ödeyemezler bunu bil istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…