Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzaktayım zaten çok şükürbu anlattıkların doğru ise taşın onların bulamayacağı bir yere eksik kalsın böyle aile kolaya kolay böyle nasihat veremem ama allah ıslah etsin onlarıda
Onlarla yaşarken birçok saçma şeyi normal karşılıyorum on yıllık evliyim şimdi şimdi normalleşiyorum..Ailenizde herkes istisnasız bu kadar iğrençse siz nasıl normal çıktınız? Cidden bunu çok merak ediyorum.
Gece korktuğunda yanında olmayacaksa anne
En zor zamanlarda arkanda değilse hiç olmamışsa
Hep ikinci planda olmuşsanız
Değerli olduğunuza 30 yaşında gittiğiniz psikolog ikna etmeye çalışıyor ama bir türlü inanamıyorsanız..
İlk okulda arkadaşlarınızla küstüğünüzde teselli edip yol göstermektense "napayım ben git şurda zırla" dendiyse
Anne beni abimle bırakma korkuyorum dediğimde sende kısa kollu gezme üstün kapalı gez deyip kendisi Antalya'ya tatil fırsatını kaçırmamak için bu kıza bişey olur mu diye düşünmeden küçük kardeşini babasını pislik abisini onun omuzlarına yüklediyse ve bunu hep yaptıysa..
Anne ve kız ilişkisi???
Nasıl bir ilişki???
Sırlarını anlatamazsın içinde yaşarsın bunalırsın çıkış bulamazsın
Ben anlamıyorum gerçekten bunu anlayamıyorum
Annem şuan ne için lazım bana??
Ben öyle birini tanımıyorum ki?
Abiniz size ensest birşey mi yapmaya kalkmıştı da korkuyordunuz?Anne beni abimle bırakma korkuyorum dediğimde sende kısa kollu gezme üstün kapalı gez
iyiki tecavuze ugramadin o evde ... o evde uyuyamam bile rahat rahat![]()
Abiniz size ensest birşey mi yapmaya kalkmıştı da korkuyordunuz?![]()
Çok haklısınız. Kendinize zarar vermek yerine ailenizle aranıza bi duvar örün. Allah sabır versin. İnşallah çabuk atlatırsınız. Güçlü bi kadınsınız.İdare etmek???
35 yaşındayım
Unutamıyorum uğradığım haksızlıkları
Yerimde olsanız unuturmuydunuz?
Bunun yavaşı hızlısı mı var.. Yazıklar olsun cidden. Toprak bile kabul etmez bu insanı..Bu yavaş yavaş oldu abim hep pislik biriydi ama alkole başlayınca tamamen sapıttı odamızı kitliyorduk herkes kılıyordu sonra evlendim zaten
gerçekten istiyorumgercekten hayatindan cikarmak istiorsan ararsa acmazsin, kapiya gelirlerse kapini acmazsin. resti cekip beni yok sayin dersin. ama gercekten istiyorsan...
Öyle söylemeyin...Bunun yavaşı hızlısı mı var.. Yazıklar olsun cidden. Toprak bile kabul etmez bu insanı..
Bu ne? Derdinizle alay etmek değil niyetim ama filmlere konu olacak kadar çarpıcı ve rezalet bir aileniz var kusura bakmayın! Ne yapın edin annenizi ve diğerlerini o evin eşiğinden sokmayın, açıkça söyleyin gelirsen kapıda kalırsın senin benim bırak evimde,yolda yürürken yanımda durmaya hakkın yok deyin. Kesinlikle aranızı açın, ararsa açmayın gerekirse numaranızı değiştirip vermeyin
Hangisini söylemeyim anlayamadım? Toprak bile kabul etmez abinizi dememe mı diyosunuzÖyle söylemeyin...
Bu çok değişik bişey
Birden olmuyor
Yavaş yavaş su akıp yolunu buluyor ama ben son seneler konuşmazdım muhattap olmazdım odam hep kilitliydi birde aile ortamı öyle olunca farkına varıyor insan bile bile