Evet malesef...
Aslında sormak istediğim nasıl tüm bağlarımı koparabilirim?
Kısaca özetleyeyim ki nasıl insanlar olduklarını anlayasınız
objektif olarak işin içine duygularımı katmadan anlatıyorum
Babam: küfürbaz yaralayıcı alaycı kolu komşunun namusuna bakabilen ve bunu çocuklarının yanında açıkça felancanın karısını.... Felancanın kızı.... Diyerek hiç utanmadan arlamadan söyleyebilen... Sürekli küfür ederek konuşan aldığı borcu asla vermeyen ve herşeyi kendine hak gören biri..
Annem: inanılmaz çıkarcı sadece kendini düşünen hayatımda bir kere dahi saçımı okşamamış ben evlendikten sonra bana sözde sevgi beslemeye başlayan (çıkarları doğrultusunda) hep oğlunu baş tacı etmiş abiniz vursun ne olmuş, abiniz yesin o büyük, erkek tabi o yapacak, kızlara boşver oğlan yesin diye mıhlama yaptım, diyerek yıllarca cinsiyet ayrımı yapmış ,benim yüzüme karşı kızım sen mutlu ol yeter diyen arkamdan aman ondan bi hayır çıkmadı bize diyen biri.
Doğum yaptığımda gezdirmedik diye (ameliyatlıydım) yanımda durmamış biri
Gece kızım uyanıp ağladığında yanıma gelmemiş kapısını örtmüş biri sabahta uyuyordum ayılamadım diye yalan söylemiş biri(1 günlük sezeryanlıydım kalkamıyordum sadece çocuğu kucağıma verecek bana yardım edecekti)
Eşime yardım ediyorum nio ya öldüm bittim yorgunluktan diye yalan söyleyen tüm gün dantel örüp satmaya çalışan biri....
Abim (demek istemiyorum ama) alkolik kendi kardeşlerine teyzelerine sulanacak kadar alçak hırsız hayasız üç kuruş için yapmayacağı şey bulunmayan ablamın çocuğunun ırzına geçmekle onu tehdit eden biri...
Ablam eşini aldatan ve ona yardımcı olmadığım evimi onlara açmadığım için bana kızan biri...
Hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum hepsinden...
Aylarca haftalarca aramıyorum onlar ararsa ancak konuşuyorum eskiden yaşadığım şeylerin etkisinden kurtulamıyorum. Ve onların sesini duymak bile deli ediyor beni...
Anneme açık açık gelme diyorum ağlamaya başlıyor duygu sömürüsünde bir dünya markasıdır kendisi
Samimiyetsiz oluşunu abim evde zina yaparken cuma ya gitmesinden anlayabilirsiniz.
Nasıl olurda kurtulurum bunlardan?
Ne zaman arasalar elim ayağım titriyor buz gibi oluyorum ve böyle ayakta durmakta zorlanıyorum hep aklımda acaba bana zarar verirler mi korkusu
Annemde ne olursa olsun ana baba hakkı işte şöyle böyle beynimi yıkamaya çalışıyor ki beni tepe tepe kullansın.. Gerçekten sevse beni şu kötü ortamda sahip çıkardı
Öyle ki babam ne varmış ailemizde herkeste olan şeyler bunlar diyor...
Eve tanımadığımız kadınların gelip gitmesi kasalarca içilen içkiler paçamızdan akan fakirlik hiç çalışmayan sömüren insanlar her evde olan şeyler mi?
Birde işin maddi boyutu var onu hiç sormayın şu leş gibi ortamda birde maddi beklenti içindeler ne yapsam bunlarla hiç konuşmasam?