- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
- 133
Hele şu kısmı okudum ben inanamıyorum! Her şey bahane, canından başka bir şeyi olmayan anneler evladının önüne siper oluyor, ne demek tatil uğruna kızının istismar edilmesi, ne demek o adamla hala evli kalmak ne demek yahu ne demek! Kesinlikle silin atın,eminim yani şu an önerim konusundaAnne beni abimle bırakma korkuyorum dediğimde sende kısa kollu gezme üstün kapalı gez deyip kendisi Antalya'ya tatil fırsatını kaçırmamak için bu kıza bişey olur mu diye düşünmeden küçük kardeşini babasını pislik abisini onun omuzlarına yüklediyse ve bunu hep yaptıysa..?
Kanim dondu Sen suan evlimisin hani evleysen es in ne diyor diye soracaktim Cok zor bir durum sen bunlarin icindem nasil duzgun ciktin Cidden karakterin saglammis bence slm ni kesme yinede sen bilrsincok koyu sakin evine alma bunlari
Hele şu kısmı okudum ben inanamıyorum! Her şey bahane, canından başka bir şeyi olmayan anneler evladının önüne siper oluyor, ne demek tatil uğruna kızının istismar edilmesi, ne demek o adamla hala evli kalmak ne demek yahu ne demek! Kesinlikle silin atın,eminim yani şu an önerim konusunda
Böyle aile düşman başına...
Elim ayağım titriyor Buz gibi oldum tuşlara basamıyorum ben daha yazmıyorum bana yön verebilen versin lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayın...
Unutmayın sınanabilirsiniz..
Sen abinden korkuyorum dedin o sende kisa kolluy giyme diyerek tatile gitti öyle mi? Annem bile denmez o insana
Ne gibi kışkırtıcı anlamadım? Neyle sınanabiliriz? Biz şu an şoku atlatmaya çalışıyoruz. Böyle ailem olsa engeller evimi adresimi değiştirir bir daha da haber ne alırdım ne de verirdim.Elim ayağım titriyor Buz gibi oldum tuşlara basamıyorum ben daha yazmıyorum bana yön verebilen versin lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayın...
Unutmayın sınanabilirsiniz..
Yok hayır doğru anladım, armut dibine düşmüş. Biri eşi,çoluğu çocuğu bilirken komşuya,ona buna sarkmış öbürü kardeşini de katmış araya aynı iğrençlik süregelmiş. Anneniz de maşallah eşimdir deyip o adamla aynı evi paylaşmış... Yok vallahi dilimi ısırıyorum,şaşkınım. Sizde de bi alışmıştık var,yadırgamıyorsunuz gibi bazı şeyleri bu beni daha çok şaşırtıyor,bilemem yaşamadan anlamam belki duyarsızlaştınız ama bana iyi gelmediniz.Biraz yanlış anlamışsınız
Babam değil abim pisliğin tekiydi
Ben tam idrak edemedim.Beyin hücrelerim iş bıraktı. Abiniz ablanız yeğeninin ırzına geçmekle mi tehdit ediyorEşimin ailesi ile aramda artık sıkıntı yok o uzlaşma dönemini atlattık... Zaten çok gergin ve stresliydim yardım aldım birazını atlattım bence tuhaflık bende değil hatta epey yol kat ettim siz benim yerimde olsaydınız yaşadıklarımı yaşasaydınız acaba ne kadar normal kalabilirdiniz
Bu detayı kaçırmadınız tebrik ederim bunu bugün duydum ve çok uzun zamandır kk ya girmiyordum ne zaman burada konu açsam burnumdan geldi ama bunu duyunca çok fena oldum şuan ellerim buz gibi telefonun tuşuna zor temas ediyor
Allah yardımcın olsun canım, umarım bu kötü hayatın etkilerinden birgün kurtulursun, böyle bir ailede sizin gibi temiz kalabilmek çok zor.. Kendini suçlama kimse ailesini seçemiyor. Annen ve babanın seni daha fazla duygusal kullanmasına izin verme böyle iğrenç bir hayata çocuklarını tutsak eden anne babanın hakkı yoktur sizde..ilişkini tamamen kes önüne bak,unut aileni, inan hiç normal değil sapkın bir aile.. Mutluluklar diliyorum sizeBi odaya kapandım orada ağlayarak yazıyorum
UNUTTUM MU SANIYORSUNUZ???
EVLENDİM BİTTİ Mİ HERŞEY
BEN NASIL NORMAL KALMIŞIM???
ÖLEYİM Mİ??
BENİ O İNSANLARLA BİR TUTMAYIN
BANA PİSLİK MUAMELESİ YAPMAYIN..
BEN İSTEMEZMİYDİM ANNEM CANIM DEMEYİ
Silmeye çalışıyorum..iyileşmeyi deniyorum
Onlardan biri olsam şuan nabzım 180 vururken ağlaya ağlaya yazarmıydım s... Gidin defolun der kapatırdım telefonu
Gerçi onuda denedim
Gene aradılar
İçimde bitmiyor bitmiyor
Başedemiyorum
Etkilendim hemde çok neler yaşadım
Allah beni kayırdı bunu niliyorum
AMA SUÇLANMAK İÇİMİ YAKIYOR ANNEMİ ALTTAN AL DEMEYİN BANA BUNLARI YAŞASANIZ SİZ AFFEDERMİYDİNİZ
En çok anneme kızgınım en çok ona
İnsan her dara düştüğünde onu arıyor çünkü öyle 6-9-12-11-20 yaşınızı düşünün
Abi baba abla hepsi geçiyorsa annesizlik içimde çok derin geçmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?