Annem bana gelmek istiyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hele şu kısmı okudum ben inanamıyorum! Her şey bahane, canından başka bir şeyi olmayan anneler evladının önüne siper oluyor, ne demek tatil uğruna kızının istismar edilmesi, ne demek o adamla hala evli kalmak ne demek yahu ne demek! Kesinlikle silin atın,eminim yani şu an önerim konusunda

cok koyu sakin evine alma bunlari
Kanim dondu Sen suan evlimisin hani evleysen es in ne diyor diye soracaktim Cok zor bir durum sen bunlarin icindem nasil duzgun ciktin Cidden karakterin saglammis bence slm ni kesme yinede sen bilrsin

Bu son mesajım..
Ben buraya derdimi döküp akıl almaya geliyorum bundan sonra bana öğüt verirseniz çok sevinirim...
TV de ki diziler gibi başlamıyor bu hayatlar
Düşünün Amerika'da ki ve Türkiyede ki kültür farkını..
Yaşadığınız ortam çok önemli size söylenen her söz her mimik her hareket takı ki 0 dan 18 e kadar sizi şekillendirip renginizi veriyor..
Karakterim pasif korkak iyiliğe eğilimli biriydim vicdanlı biriydim şuan korkak ürkek çok hırçın ve yanlız biri oldum
İnsanlarla ilişkilerim zayıf

Ablam tam aksi yönde evrildi bir sürü hata yaptı ama çok tehlikelidir kendi çıkarı için hiç düşünmeden yakar sizi

Abime hiç değinmiyorum bile o çocukluğundan beri geliyorum diyen bir felaketti...

Büyüdü fiziksel olarak gelişti ve aileye hükmetmeye başladı....
Tam anlatamıyorum kendimi

Biraz yanlış anlamışsınız
Babam değil abim pisliğin tekiydi

O erkek tabi ki yapacak
Abin vursun bakalım ne olmuş
Git ötede zırla
Oğlan yesin
Bu böyle başladı
Abim çalışmıyordu ve evlenemiyordu peki ne olacaktı?
En yakın akrabamıza sulandı
Oda kuyruk sallamasın
Kadın gel derse erkek napsın
Her ailede oluyor dendi
Üçüncü son safhada zaten karaktersiz olan abim alkol alıyordu ama bağımlı değildi sonra bağımlı oldu
Odanızı kilitleyin bak!
Abine bağırma bişey yaparsa karışmayız Vs vs
Üstü açık giyinmeyin?!?!
Bu safhada sonra evden ayrıldım sonrası daha betermiş ben dinlemedim annem anlattı bana ben anlatma dedim sesini kapattım

Geçmiş olsun. Çok üzücü ve zor bir durum. Okurken ben şiştim, siz nasıl katlandınız? (Aileniz bile olsa)size zararı dokunabilecek ya da sizi üzebilecek insanlardan uzak durun.. Ben son birkaç yıldır böyle davraniyorum ve daha huzurluyum.

Elim ayağım titriyor Buz gibi oldum tuşlara basamıyorum ben daha yazmıyorum bana yön verebilen versin lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayın...
Unutmayın sınanabilirsiniz..

Elim ayağım titriyor Buz gibi oldum tuşlara basamıyorum ben daha yazmıyorum bana yön verebilen versin lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayın...

Evlisiniz eski konulara baktım eşinizle tatile gideceginizi müsait olmadığınızı söyleyin

Sen abinden korkuyorum dedin o sende kisa kolluy giyme diyerek tatile gitti öyle mi? Annem bile denmez o insana

öyle bişey yazmışsınız ki çok teşekkür ediyorum size
Zaten gebe ve annelik duygularını taşıyan biri anlar beni
Ben evladına canımı veririm ne gezmesi
İşte bu kadın şuan evime gelmek isteyen
YEDİREMİYORUM KENDİME YEDİREMİYORUM

Ne gibi kışkırtıcı anlamadım? Neyle sınanabiliriz? Biz şu an şoku atlatmaya çalışıyoruz. Böyle ailem olsa engeller evimi adresimi değiştirir bir daha da haber ne alırdım ne de verirdim.
Ayrıca öyle insanı da şikayet ederdim. Abi diye affedilmemeli. Adam ağır sapık.

Biraz yanlış anlamışsınız
Babam değil abim pisliğin tekiydi
Yok hayır doğru anladım, armut dibine düşmüş. Biri eşi,çoluğu çocuğu bilirken komşuya,ona buna sarkmış öbürü kardeşini de katmış araya aynı iğrençlik süregelmiş. Anneniz de maşallah eşimdir deyip o adamla aynı evi paylaşmış... Yok vallahi dilimi ısırıyorum,şaşkınım. Sizde de bi alışmıştık var,yadırgamıyorsunuz gibi bazı şeyleri bu beni daha çok şaşırtıyor,bilemem yaşamadan anlamam belki duyarsızlaştınız ama bana iyi gelmediniz.
Acilen bireysel bir hayatınız olduğunu idrak edin ve öyle devam edin nolur

Bi odaya kapandım orada ağlayarak yazıyorum
UNUTTUM MU SANIYORSUNUZ???
EVLENDİM BİTTİ Mİ HERŞEY
BEN NASIL NORMAL KALMIŞIM???
ÖLEYİM Mİ??
BENİ O İNSANLARLA BİR TUTMAYIN
BANA PİSLİK MUAMELESİ YAPMAYIN..
BEN İSTEMEZMİYDİM ANNEM CANIM DEMEYİ
Silmeye çalışıyorum..iyileşmeyi deniyorum
Onlardan biri olsam şuan nabzım 180 vururken ağlaya ağlaya yazarmıydım s... Gidin defolun der kapatırdım telefonu
Gerçi onuda denedim
Gene aradılar
İçimde bitmiyor bitmiyor
Başedemiyorum
Etkilendim hemde çok neler yaşadım
Allah beni kayırdı bunu niliyorum
AMA SUÇLANMAK İÇİMİ YAKIYOR ANNEMİ ALTTAN AL DEMEYİN BANA BUNLARI YAŞASANIZ SİZ AFFEDERMİYDİNİZ
En çok anneme kızgınım en çok ona
İnsan her dara düştüğünde onu arıyor çünkü öyle 6-9-12-11-20 yaşınızı düşünün
Abi baba abla hepsi geçiyorsa annesizlik içimde çok derin geçmiyor işte

Ben tam idrak edemedim.Beyin hücrelerim iş bıraktı. Abiniz ablanız yeğeninin ırzına geçmekle mi tehdit ediyor

Konunun kapatılmasını rica ediyorum ve mümkünse üyeliğim de... silinsin
Yargılayan her insan dönüp kendine bi baksın aynaya...
Hepimiz dünü biliyoruz yarını asla.....

Allah yardımcın olsun canım, umarım bu kötü hayatın etkilerinden birgün kurtulursun, böyle bir ailede sizin gibi temiz kalabilmek çok zor.. Kendini suçlama kimse ailesini seçemiyor. Annen ve babanın seni daha fazla duygusal kullanmasına izin verme böyle iğrenç bir hayata çocuklarını tutsak eden anne babanın hakkı yoktur sizde..ilişkini tamamen kes önüne bak,unut aileni, inan hiç normal değil sapkın bir aile.. Mutluluklar diliyorum size

Ben böyle insanları evime almazdım.
Annedir vs diyenler olmuş. Böyle anne olmaz olsun.
Benim oğlum yiğeni için öyle bir tehtit edecek ben onu kendi ellerimle karakola şikayet ederim. Birşeyi icraata dökmek gerekmez bazı şeylerin kelimelerle bile dile getirilmesi yeter.
Allah böyle insanların soyunun kurutsun.
Pis sapık.

Benim asıl merak ettiğim bı kadar sapkın insanlar içinde siz kendinizi temiz tutabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…