Annem bana gelmek istiyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu anlattıkların doğru ise taşın onların bulamayacağı bir yere eksik kalsın böyle aile kolaya kolay böyle nasihat veremem ama allah ıslah etsin onlarıda

Gece korktuğunda yanında olmayacaksa anne
En zor zamanlarda arkanda değilse hiç olmamışsa
Hep ikinci planda olmuşsanız
Değerli olduğunuza 30 yaşında gittiğiniz psikolog ikna etmeye çalışıyor ama bir türlü inanamıyorsanız..
İlk okulda arkadaşlarınızla küstüğünüzde teselli edip yol göstermektense "napayım ben git şurda zırla" dendiyse
Anne beni abimle bırakma korkuyorum dediğimde sende kısa kollu gezme üstün kapalı gez deyip kendisi Antalya'ya tatil fırsatını kaçırmamak için bu kıza bişey olur mu diye düşünmeden küçük kardeşini babasını pislik abisini onun omuzlarına yüklediyse ve bunu hep yaptıysa..
Anne ve kız ilişkisi???
Nasıl bir ilişki???
Sırlarını anlatamazsın içinde yaşarsın bunalırsın çıkış bulamazsın
Ben anlamıyorum gerçekten bunu anlayamıyorum
Annem şuan ne için lazım bana??
Ben öyle birini tanımıyorum ki?

bu anlattıkların doğru ise taşın onların bulamayacağı bir yere eksik kalsın böyle aile kolaya kolay böyle nasihat veremem ama allah ıslah etsin onlarıda
uzaktayım zaten çok şükür

Ailenizde herkes istisnasız bu kadar iğrençse siz nasıl normal çıktınız? Cidden bunu çok merak ediyorum.
Onlarla yaşarken birçok saçma şeyi normal karşılıyorum on yıllık evliyim şimdi şimdi normalleşiyorum..

Sen abinden korkuyorum dedin o sende kisa kolluy giyme diyerek tatile gitti öyle mi? Annem bile denmez o insana

Anlattıklarımın hepsi doğru...
Ben çok normal değilim üflüyorum korkuyorum anksiyete okb depresyon panik atak hepsi var... Çok duygusal ve kolay güvenmeyen genelde yanlız biriyim. Bununla beraber onlarla yaşarken bikaç kez intihar etmiştim diğer kardeşlerim hiçbir zaman bu kadar duygusal olmadılar. Ve anlattıklarım tamamen gerçek ve ben gerçekten iyi biriyim
Onlar normal olsalardı şuan çok daha iyi bir yerde olabilirdim

İdare etmek???
35 yaşındayım
Unutamıyorum uğradığım haksızlıkları
Yerimde olsanız unuturmuydunuz?
Çok haklısınız. Kendinize zarar vermek yerine ailenizle aranıza bi duvar örün. Allah sabır versin. İnşallah çabuk atlatırsınız. Güçlü bi kadınsınız.

Reactions: nio
gercekten hayatindan cikarmak istiorsan ararsa acmazsin, kapiya gelirlerse kapini acmazsin. resti cekip beni yok sayin dersin. ama gercekten istiyorsan...

Bu yavaş yavaş oldu abim hep pislik biriydi ama alkole başlayınca tamamen sapıttı odamızı kitliyorduk herkes kılıyordu sonra evlendim zaten
Bunun yavaşı hızlısı mı var.. Yazıklar olsun cidden. Toprak bile kabul etmez bu insanı..

Ailemle yaşarken birinden aldığımız borcu geri ödemememizin çokta gerekli olmadığını düşünürdüm hepimiz böyle düşündüğümüz için ben de öyle sanırdım şimdi bunu anladım alınan borç verilmeli mesela bu şekilde çoğu doğru olmayan şeyi doğru sanıyordum...
Sandırıyorlardı...
Babam bu yüzden diyor işte ne var ki ailemizde diye...
Abim evli komşuya sulanırdı babam da oda kuyruk sallıyor derdi dışarı çıkmasın derdi ben de aynı şeyi düşünürdüm madem süsleniyor bakarlar tabi diye bunu annem derdi süslenir geçerse oğlan da sulanır derdi şimdi anlıyorum kadın iğreniyormuş bizden
Ve giyinip süslenmekte özgür
Bunu yaşamayan bilemez
Nasıl bir ortamda yaşarsan o şekli alıyorsun takı duvarları yıkana dek

gercekten hayatindan cikarmak istiorsan ararsa acmazsin, kapiya gelirlerse kapini acmazsin. resti cekip beni yok sayin dersin. ama gercekten istiyorsan...
gerçekten istiyorum
Zaten ben hiç aramam hiç sormam
Evimde kabul etmiyorum
Ama ısrarla arıyorlar ve çok çirkefler
Babama küfrettim gene barıştı
Hepte laf sokar ana baba hakkı diye

Bu ne? Derdinizle alay etmek değil niyetim ama filmlere konu olacak kadar çarpıcı ve rezalet bir aileniz var kusura bakmayın! Ne yapın edin annenizi ve diğerlerini o evin eşiğinden sokmayın, açıkça söyleyin gelirsen kapıda kalırsın senin benim bırak evimde,yolda yürürken yanımda durmaya hakkın yok deyin. Kesinlikle aranızı açın, ararsa açmayın gerekirse numaranızı değiştirip vermeyin

Bunun yavaşı hızlısı mı var.. Yazıklar olsun cidden. Toprak bile kabul etmez bu insanı..
Öyle söylemeyin...
Bu çok değişik bişey
Birden olmuyor
Yavaş yavaş su akıp yolunu buluyor ama ben son seneler konuşmazdım muhattap olmazdım odam hep kilitliydi birde aile ortamı öyle olunca farkına varıyor insan bile bile

Allah size vermesin bu tip hayatlar var evet ben yaşadım

Hangisini söylemeyim anlayamadım? Toprak bile kabul etmez abinizi dememe mı diyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…