- 11 Nisan 2015
- 7
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi elmaninpiskurdu
Ben de öyle umuyorum,yoksa cidden üzücü hala böyle olaylar yasandığını görünce üzülüyorum.umarım fake dir
Katiliyorum hic inandirici degilBaşlığı niye kocaman kocaman yazdın ki gözümüze sokar gibi.?
Böyle şeyler oluyor evet ama senin ki bana inandırıcı gelmedi.
bu nasıl bir yorum? anneye hesap vermek zorunda tabiki.bukadar normalleştirmeyin olayı....Ne karısık olaylar.Üzülme annen de dahil kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsin,kimseye de birseyi kanıtlamak zorunda değilsin annene de aynen böyle söyle.Ama suanki sevgilin de uyusturucu kullanıyormus ondan da biran önce kurtulmaya bak kendine yeni bir sayfa ac.Kimsenin de gölge etmesine izin verme.Konu gercekse eğer yasadıklarına üzüldüm
Bu denli aileden çekinip yine de cinsel birliktelik nasıl bir kafayla yaşanıyor bilmiyorum.22 yaşındayım
araştırdım bunları kimseyi almıyorlarmış evet ama ben söylersem annemi alabilirlermiş ve annem kesin söyletir böyle bişeyi geri çekme yötemiyle korunuyorduk zaten ne ona prezervatıf kullandıra bıldım nede kendım hap kullandım suphelendıgımız bı durum oldugunda ertesı gun hapı alıyordum ama o durum hıc farkına varamadıkBekaret kontrolüne anneni falan almazlar. Senin isteğin olmadıktan sonra sana kimse bekaret kontrolü yapamaz. Kusura bakma ama inandırıcı gelmedin ama umarım fakesindir. Aklın fikrin zekan vardır dimi herkes istediğini yaşar, sevişir, kimsenin yargılama haddi yok ama korunmak diye birşey var. O kadar mı mantığınız yok günah değil mi o masuma?
araştırdım bunları kimseyi almıyorlarmış evet ama ben söylersem annemi alabilirlermiş ve annem kesin söyletir böyle bişeyi geri çekme yötemiyle korunuyorduk zaten ne ona prezervatıf kullandıra bıldım nede kendım hap kullandım suphelendıgımız bı durum oldugunda ertesı gun hapı alıyordum ama o durum hıc farkına varamadıkben istermiydim sanıyosunuz hayatta en cok istediğim şey anne olmaktı ama uyuşturucu kullanan ve benı aldatan bir babadan nasıl bır cocuk dunyaya getirirdim ve ailem ozaman beni ne yapardı bilemiyorum o cocuga nasıl bı hayat verırdım korktum cok korktum ... pişmanmıyım köpek gibi pişmanım her çoçuk görmemde içim eriyor çektiğim vijdan azabını bır ben bır allah bılıyor