Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üç senedir bakışıyoruz canım:
sen konuşmazsan bende konuşmam dedim kendi kendime ve gözlerimizle konuşuyoruz:
çok sıkıcı ya
üç senedir bakışıyoruz canım:
sen konuşmazsan bende konuşmam dedim kendi kendime ve gözlerimizle konuşuyoruz:
çok sıkıcı ya
öncelikle herkese merhaba kızlar...
kayınvalidem çok iyi ,sessiz ,sakin kendi halinde bir bayandırüçbuçuk yıllık evliyim daha bana tek ağır bir lafı olmadı.beni üzmekten kırmaktan korkar.herkese karşı savunur.hastalansam gelir bakar .arar sorar.
kısacası bana hiç kayınvalidelik yapmadı..tabiki bende onu üzecek kıracak hertürlü davranıştan sözden kaçındım .saygıda kusur etmedim.
mesafeliyizdir.haftada 1 görüşürüz.ha şimdi diyeceksiniz ki allahtan belanı mı istiyosun nesi var kayınvalidenin diyebilirsiniz sorunum şu ki ,buz gibi....
benimle en ufacık bişeyini paylaşmaz.ben annesinin bacısının kızının vs. sırrını paylaşsın demiyorum onu bende yapmam.ama en saçma en gereksiz şeyleri bile saklıyor ve ben çok kırılıyorm.
mesela geçen bana geldi 2 saat oturdu ben kalkim dedi.otur anne diyorum yok kalkacam diyor işinmi var yok niye kalkıyon ozaman dedim yok kalmadı.
neyse ertesi gün aile toplantısı oldu bi öğrendim ki benden sonra planlı programlı gezmes6i varmış oraya gitmiş.tabi ben bunu kardeşinden öğreniyorm.bana dese ben gezmeye gidecem diye nolur.
arıyorum napyosun diyorum iyiyim napim diyor.hiiiiç dışardayım demez.nerdesin ses geliyor derim .mırın kırın eder dışarda olduğun6u zorla söyler.
_geçenlerde özel bir günde kayınbiraderimle hediyemizi birlikte alalım dedik.ne istiosa gidin alın ödeyelim dedim.neyse aradım kayınvalidemi napıyosun gel bana oturalım dedim yoook dedi.ısrar ettim gene yok dedi.işinmi var hayırdır dedim.biraz dışarı çıkabilirim dedi.niye dedim ......... cevap yok.aynı gün kaynım arıyor yenge hediyeyi bırakacam sana geliyorum dedi.annemle çarşıdaydık hediyesini aldık .gezmesi varmış oraya bıraktım dedi.bana demiyorki kızım gelemem gezmm var şuna gidecem.çarşıya çıkacam demiyor ya
daha neler neler bunları bile söylemeen insanla bende hiçbişeyimi paylaşamıyorum.gitgide aramızda duvarlar örüldü.
bazılarına belki saçma gelebilir ama ben gerçekten bu duruma üzülüyorum.
benle en basit şeyi paylaşmayan insanla bende hiçbişeyimi paylaşamıyorum gitgide uzaklaşıyoruz birbirimizden ...yaklaşık 1 sene herşeyimi anlattım belki değişir diye tık yok malasef...
sizin kayınvalideniz böyle ketum olsaydı napardınız ....
özürdilerim uzun olmuş baya
benimki de tam tersine bulaşıkları yıkadığına kadar anlatır.. ben karakterinin böyle olduğunu düşünüyorum, kimi anlatır kimi anlatmaz.. belki de sen bu kadar ısrarla sormasan o da sana söylerdi.. en sinir olduğum şeydir ısrar. ben olsam ben de söylemezdim
el değilki eşimin annesi boş veremiyorum işte.
ama o beni boşvermiş
ay cok afedersın ama oyle kayınvalıdem olsun 100 bın tl borcum olsun.oyle kayınvalıdem olsa yatar kalkar dua ederım.oyle kayınvalıdem olsa malum yerıme kına yakarım.
ayyyyy sınır ettın benı.
saka bı yana canım ınankı boylesı daha ıyı.ben hep arada sınır olmasından yanayım kendı annem ıle bıle.boylesı daha ıyı.
Benimkide buna benzer.
Bir sabah kahvaltı ediyoruz daha afyonumuz patlamamış. Kahvaltı saklama kaplarını almışmış 1 liraya onu sölüyor.
Böle yani.