ANNEM BANA BEKARET TESTİ YAPTIRMAK İSTİYOR RESMEN BUNALIMA GİRDİM

iğrenç olan kendisi arkadaşım bırak şunu

Buraya derdini anlatmaya derdini paylasmaya gelen bir insanı yargılamaya hakkı yok kimsenin.Yardım etmeyecekseniz konudan cıkın bu kadar basit bu kız buraya sizin tarafınızdan yargılanmaya sizin onu nasıl gördügünüzü ögrenmeye gelmedi dimi?Kac yasında insanlar olmanıza ragmen 16-17 yasında insanların bile artık bildigi bir sey var.Herkesin hayatı kendine.Herkes istedigini yasar.Herkesin pismanlıgı da hatası da kendine.Herkesin kendi bekareti.
Kimsenin yargılamaya hakkı yok.Onu gectim bu kız ergenken yasamıs bunu.Ergenken.Sizce ergen bir insanı yargılamak ne kadar dogru?
Anlamıyorum birde dalga gecenler var.Cidden anlamıyorum sizi.

maşallah erkek gibi büyümüşsün ama erkeklerin altındanda çıkmamışsın. Ozaman düşünmemişsin geleceginide şimdi geçmişin hesabınımı vericeksin ailene.
O ne demek? Siz ergenlik döneminde güvendigi insanla bir seyler yasamıs o anki duygulara kapılmıs bir kıza ne dediginizin farkında mısınız?

maşallah erkek gibi büyümüşsün ama erkeklerin altındanda çıkmamışsın. Ozaman düşünmemişsin geleceginide şimdi geçmişin hesabınımı vericeksin ailene.
Bu kin öfke ne sizdeki evlendim ben nasılsa bana öyle bişey olmaz diyemi bu kadar rahat konusuyosun hiç düşünüyo musun acaba yarın benimde kızım olur onunda basına bunlar gelirse diye unutma kınadıgı seyleri yaşamadan kimse ölmez

Madem ailenin duymasından korkuyordun ne diye yaşadın? Hadi yaşadın akrabalık dolayısıyla sürekli hayatınızda olacak bir adama niye anlattın? Hadi anlattın onunla neden yâşadın? Hadi yaşadın ne diye korunmayıp hamile kaldın? Hadi kaldın ne cesaret gidip aldırdın??? Bütün bunlarla başedebildiğine göre ailenden çok da korkmuyorsun..

Isteyen herkes evlilik öncesi beraberlik yaşayabilir ama sonuçlarıyla başedebilecekse..yaşadığının arkasında duramayacak insanlar bu işe kalkışmamalı..

Ayrıca yıllarca süren bir durumdan annenin duyma ihtimali ortaya çıkınca pişman olman samimiyetsiz geliyo.. bu kadar uzun süre devam eden yanlış davranışa hata denmez..

Sana tek önerim al anneni karşına konuş. Çok çok bağırır çağırır.. hastanelere gidip de kendini ve anneni zor duruma düşürme derim..

Annene itiraf et sonra başka sevdiğini bulunca düğüne yakın diktirirsin sanki erkekler çok dürüst her konuda , yani çözümü var . Bu kadar basit

Gerçekten zor bir durum o meleğe çok uzuldum eminim sende uzuluyorsun anlamaya calisiyorum seni ama ayni şey 2 defa tekrarlanmis bunlardan ders cikarmissindir umarim

..

"ayy kiyamam, annenden çok korktuğun için mi cinsellik yaşadin" yorumu ne demek? Sirf bir kadin evlenmeden once erkeklerle sevisiyor diye çat çat lafinizi soyleyin, sonra "ennesinin yiptikleri çik yinliş" diyip yumuşatin..

Boşversenize..

O ne demek? Siz ergenlik döneminde güvendigi insanla bir seyler yasamıs o anki duygulara kapılmıs bir kıza ne dediginizin farkında mısınız?
evet farkındayım gayette arkasındayım lafımın. okula gönderiyo anası babası bilmme neye degil. sizinde kızınız olursa bu şekilde rahat karsılarsınız

Konu sahibine ben de kızdım. Arkasında duramayacağı bir hata yapmış ama ikinci iliskide aynı şeyi devam ettirmiş. Üstüne üstlük hamile kalıp çocuk aldırmış.. bunlar çok cesur insanların yapacağı şey bence.. kolay değil.. hele de ailesinden korkan bir kız için..

ben burda kimseyi kınamadım. anlamadıysan yazımı tekrar okuyabilirsin. bende evli degilim ama bunun gibide bi ilişki yasamadım. bunları yapana bi zekaya sahip insan gayette ailesine karsı acık ve net olabilir

Annene itiraf et sonra başka sevdiğini bulunca düğüne yakın diktirirsin sanki erkekler çok dürüst her konuda , yani çözümü var . Bu kadar basit

Altına yatmak cümlesini gibi cok kötü bi cümle kullanmadanda düşüncelerini anlatabilirdin sende kadınsın ve kadınları bu kadar basite indiren bi cümle kullanıyosun dicek laf bırakmıyosunuz gerçekten sizinde cocuklarınız olcak belkide var onları düşünerek konusun biraz kimin ne olacağı belli olmaz

Maşallah yine genç bir kızı taşlamaya başlamışsınız.
Bekaret muayenesinin ne kadar aşağılayıcı birşey olduğunu düşündünüz mü hiç? Eşiniz ilk geceniz sonrası inanmayıp tutup kolunuzdan doktora kızlık kontrolüne götürse ne hissedersiniz?
Ben direkt boşarım, beni aşağılayan, ondan nefret etmemi sağlayan bir adamla işim olmaz çünkü, anne de aynı şey, annemden de nefret ederdim, beni ne hata yaparsam yapayım sarıp sarmalaması gereken, beni herkes taşlarken koruyup kollaması ve koşulsuz şartsız sevmesi gereken annem meğer beni değil kızlığımı seviyormuş diye kahrolurum.

Konu sahibesi,
Konunuzu daha fazla hakarete maruz kalmamanız için kapatıyorum çünkü burda sonuca varamayacak aksine hakaret duyacaksınız, size bir büyük olarak tavsiyem madem herşey ortaya çıkmış, annenizden saklamayın artık, siz inkar etsenizde onun içinde hep Şüphe kalacaktır, kontrole götürürse daha fazla yıpranır birde üstüne inkar edip yalan söylediğiniz için annenizle ilişkiniz iyice çıkmaza girer.

Annenizle Konuşun ve hatâlarınızdan ders çıkardığınızı, anne-kız ilişkiniz onarılması için bir şans istediğinizi söyleyin samimiyetle.

Baştan çok fevri olacaktır, aranız kötü olacaktır ama zamanla siz hayatınızın kontrolünü elinize almakta samimi olduğunuzu gösterir, bundan sonraki adımlarınıza dikkat ederseniz annenizle ilişkiniz düzelecektir.

Herşey için sadece zamana ihtiyacınız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…