ANNEM BANA BEKARET TESTİ YAPTIRMAK İSTİYOR RESMEN BUNALIMA GİRDİM

Buda yeni moda oldu .. kimseye hesap vermek zorunda degilsin yada rahat birakin gecleri sevissin!!! Iyce ahlaki dger dustu dini gectimde ahlakda kalmadi... nasil hersey bu kadar normallesti elbette namus 2 bacak arasi degildir ama sen hata yapmamissin canin istemis birde 2. Kere birlikte olmussun yetmez gibi birde cocugunu oldurmussun...kusura bakma burada care aramak yerine aklini basina al ve gunahlarinla yuzles.. ayrica eminimki buraya meshur fake konu diye tutturan topluluk birazdan dolusur.. Allah affetsin

Buda yeni moda oldu .. kimseye hesap vermek zorunda degilsin yada rahat birakin gecleri sevissin!!! Iyce ahlaki dger dustu dini gectimde ahlakda kalmadi... nasil hersey bu kadar normallesti elbette namus 2 bacak arasi degildir ama sen hata yapmamissin canin istemis birde 2. Kere birlikte olmussun yetmez gibi birde cocugunu oldurmussun...kusura bakma burada care aramak yerine aklini basina al ve gunahlarinla yuzles.. ayrica eminimki buraya meshur fake konu diye tutturan topluluk birazdan dolusur.. Allah affetsin

aynen katılıyorum

araştırdım bunları kimseyi almıyorlarmış evet ama ben söylersem annemi alabilirlermiş ve annem kesin söyletir böyle bişeyi geri çekme yötemiyle korunuyorduk zaten ne ona prezervatıf kullandıra bıldım nede kendım hap kullandım suphelendıgımız bı durum oldugunda ertesı gun hapı alıyordum ama o durum hıc farkına varamadık :KK43: ben istermiydim sanıyosunuz hayatta en cok istediğim şey anne olmaktı ama uyuşturucu kullanan ve benı aldatan bir babadan nasıl bır cocuk dunyaya getirirdim ve ailem ozaman beni ne yapardı bilemiyorum o cocuga nasıl bı hayat verırdım korktum cok korktum ... pişmanmıyım köpek gibi pişmanım her çoçuk görmemde içim eriyor çektiğim vijdan azabını bır ben bır allah bılıyor
ayyy hadi cnm hadii.. uyuşturucu kullanan bir babayla nasıl birlikte oluyorsun önce oraısnı sorgula vicdanını temizlemeye çalışacagına...

araştırdım bunları kimseyi almıyorlarmış evet ama ben söylersem annemi alabilirlermiş ve annem kesin söyletir böyle bişeyi geri çekme yötemiyle korunuyorduk zaten ne ona prezervatıf kullandıra bıldım nede kendım hap kullandım suphelendıgımız bı durum oldugunda ertesı gun hapı alıyordum ama o durum hıc farkına varamadık :KK43: ben istermiydim sanıyosunuz hayatta en cok istediğim şey anne olmaktı ama uyuşturucu kullanan ve benı aldatan bir babadan nasıl bır cocuk dunyaya getirirdim ve ailem ozaman beni ne yapardı bilemiyorum o cocuga nasıl bı hayat verırdım korktum cok korktum ... pişmanmıyım köpek gibi pişmanım her çoçuk görmemde içim eriyor çektiğim vijdan azabını bır ben bır allah bılıyor

Geri çekilmenin doğum kontrol yöntemi olmadığını anlayamadık bir türlü!

Valla oyle sekerim artik buraaki yorumlari okumak bile tiksindiriyor beni insani hayvandan ayiran akil mantikken malesef onlarida yitirmisiz

evet..o cana nasıl kıyıyolar ya nasıl yapıyolar bunu..yapamayan da doğunca çöpe atar tualetten borudan atar...Yeter ki kendini kurtarsın yırtsın bu yalanlarından insanları kandırabilsin yeter

Ben konu sahibine inandım. Böyle olaylar hiç mi olmuyor sanki? Neden korunmadın diye yargılayanları da anlamıyorum. Olan olmuş, çözüm bulmamız lazım. Bence yaptığının arkasında dur. Ama daha fazla akraba duymasın. Adın çıkar
Çıkacağı mı kalmış, duyan duymuş zaten.
Adı çıkmasın diye evlendirmeye kalkarlar o herifle şimdi bir de.
Namus temizlenecek diye hatalar zincirine bir halka daha eklerler benden söylemesi.
Bazen toplumun istediği ile gerçekten doğru olan şeyler birbirini tutmuyor.
E evlenmeyip napacağım, çaresizim der sorsak. E ama kendi kararlarını verirken gayet çareli, genç bir kadın gibi davranmış. Önce bağımsız davranıp cesur olup, nihayetinde de bunların sonuçlarını üstlenmekten kaçıp mutsuzluğa adım atmak da nesidir? Öğrenilmiş çaresizlik durumu tam anlamıyla, denemeden boyun eğecek bakın da görün.

Seni yakinen tanıyan birinden hamile kalıp,bunu inkar ediyorsun ve kimsenin bunu sorgulamayacagini düşünüyorsun. Korkarım bu durumdan kurtulamazsin annen sana inanmaz, yalan söyleme annene anlat en azından başkaları duyup rezillik çıkmasın. Yaptıklarının sorumluluğunu tasiyamiyorsan eğer ya yapmiycaksin ya da paşa paşa hesap vericeksin.

Ben konu sahibine inandım. Böyle olaylar hiç mi olmuyor sanki? Neden korunmadın diye yargılayanları da anlamıyorum. Olan olmuş, çözüm bulmamız lazım. Bence yaptığının arkasında dur. Ama daha fazla akraba duymasın. Adın çıkar

adı çıkarsa çıksın

geri çekilme yöntemini doğum kontrol yöntemi olarak kullandıktan sonra hamile kalıp birde o bebekten bahsederken, 'durumdan kurtulduk' diyen birini ben yargılarım. Zira vicdanım sızladı.

Valla canım yapabilecek hiç bişey yok, eğer bekaret testine gidersen ailen gerçeği öğrenir.
Ve sen burda ki bi çok arkadaşın düşüncesinin aksine annene de, Allah' ada hesap vermek zorundasın.
Her ne kadar bi birey olsanda (ki birey dediğin mantıklı kararlar alabilen kişiye denir bence sen o değilsin) herşeyden önce bi evlat ve bi kulsun.

He konun hakkında düşünceme gelirsek, konun kesinlikle feyk ve yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen biraz daha az türk dizisi izleyin.Görüyorum ki hiç kimseye faydası olmadığı gibi sizin gibilere ekstra zararı da var bu tarz programların.

Çıkacağı mı kalmış, duyan duymuş zaten.
Adı çıkmasın diye evlendirmeye kalkarlar o herifle şimdi bir de.
Namus temizlenecek diye hatalar zincirine bir halka daha eklerler benden söylemesi.
Bazen toplumun istediği ile gerçekten doğru olan şeyler birbirini tutmuyor.
E evlenmeyip napacağım, çaresizim der sorsak. E ama kendi kararlarını verirken gayet çareli, genç bir kadın gibi davranmış. Önce bağımsız davranıp cesur olup, nihayetinde de bunların sonuçlarını üstlenmekten kaçıp mutsuzluğa adım atmak da nesidir? Öğrenilmiş çaresizlik durumu tam anlamıyla, denemeden boyun eğecek bakın da görün.
Konu sahibinin yaptıklarını tabiki desteklemiyorum. Hata üstüne hata. Benim demek istediğim hatalarının arkasında dursun. Yaptım evet bu benim hayatım demeli. Boyun eğerse daha beter şeyler yaşayacak

Eğer ki gerçekseniz, annenize durumu anlatın..
yaşadınız sefayı ailenizi düşünmeden.. şimdi de katlanıcaksınız.
Sizin rızanızla olmuş herşey.. madem bu kadar korkacaktınız aileniz öğrendiğinde o anlar geldiğinde veya yakınlaşırken de düşünecektiniz annenizi,babanizi, kendi gururunuzu, kişiliğinizi ve geleceğinizi.. Tamam herşey iki bacak arası değil ama
bizim ailelerimizde namus meselesidir.. Hayaller = Hayatlar olmuyor...
Başınıza başka büyük dertler açılmadan. konuşun ailenizle.

X