Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem Bakıcı Ve Oglumm.. Ne Yapmalı Şimdi..
- Konu Sahibi _MAJESTE_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
Anneniz bencillik yapıyo olabilir ama bakıcının çocuğu bebeğinize eziyet ediyo ve sürekli ağlıyo yemeğini yemiyo ve siz bu konuda annenizi mi suçluyorsunuz. Benim görümcemin kızı da 4 yaşında birgun kızımı emanet ettim parkta oynuyorlardı kızım 15 aylık bu arada işim bittikten sonra ne görüyüm kızım yürüyen çocuk arkadan bi itti yüzüstü taşlara düştü başı kanadı. Ondan sonra çocuklu birine asla emanet etmedim. Bebekler kişileri seçebiliyor. Bi bakıcıyı sevmediyse sevmemiştir. Kızım 15 aydır dayısını görüyor ama hala alışmadı ve her kucağına aldığında ağlıyo ve kan bağı olduğu halde. Bence biraz çalışmayı erteleyin bebeğiniz büyüyene kadar. Mutluluk bir bebek için gelişim kaynağı. Veya başka bir bakıcı seçeneği bakın.
ay cocuk uyanms alms bakıcıdan uykusunu almadı die geri uyutuorms sacmalıga bi bak
çünkü annen çocuk bakımını uyutmak olarak algılıyor
öbür konuda da yazdık çocuk gündüz çok uyuyor diye
çocuğu uyutarak bakmak kolay
önemli olan onu uyanıkken eğlemek
annen tüm gün uyuttuğu için çocuk gece uyumuyor oysa
yarın için gelme diye annene resti çek
bugün olan oldu artık
- 20 Haziran 2016
- 164
- 87
- 18
- 39
Katılıyorum. O yaştaki çocuklar duygularını yönetemedikleri için çok acımasız olabiliyorlar. Ne olursa olsun annesi kendi çocuğuna gereken tepkiyi veremez bence. Başka bir çocukla bir arada olmamalılar.Anneniz bencillik yapıyo olabilir ama bakıcının çocuğu bebeğinize eziyet ediyo ve sürekli ağlıyo yemeğini yemiyo ve siz bu konuda annenizi mi suçluyorsunuz. Benim görümcemin kızı da 4 yaşında birgun kızımı emanet ettim parkta oynuyorlardı kızım 15 aylık bu arada işim bittikten sonra ne görüyüm kızım yürüyen çocuk arkadan bi itti yüzüstü taşlara düştü başı kanadı. Ondan sonra çocuklu birine asla emanet etmedim. Bebekler kişileri seçebiliyor. Bi bakıcıyı sevmediyse sevmemiştir. Kızım 15 aydır dayısını görüyor ama hala alışmadı ve her kucağına aldığında ağlıyo ve kan bağı olduğu halde. Bence biraz çalışmayı erteleyin bebeğiniz büyüyene kadar. Mutluluk bir bebek için gelişim kaynağı. Veya başka bir bakıcı seçeneği bakın.
bana bugunden sonra ne b'kunuz varsa yiyin gelmcm zaten dedi
işte o zaman ne duruyorsun şimdi git diyecektin
- 20 Haziran 2016
- 164
- 87
- 18
- 39
İşi bırakma şansınız yok mu?bana bugunden sonra ne b'kunuz varsa yiyin gelmcm zaten dedi
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
işi bıraktım durmda eşimin aldı 2 bin tl bize yetmior gecinemiyoruz zor güc.. yardm eden kimsemnz yok yoksa neden duruym kiİşi bırakma şansınız yok mu?
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
bebegm sürekli aglamıor neden konuyu tam anlamadan yorum yapıyorsunz ? yiyor içiyor oynuor sadece uymuor uykuya gectiklerinde aglıor.. tek sorun uyku ?Anneniz bencillik yapıyo olabilir ama bakıcının çocuğu bebeğinize eziyet ediyo ve sürekli ağlıyo yemeğini yemiyo ve siz bu konuda annenizi mi suçluyorsunuz. Benim görümcemin kızı da 4 yaşında birgun kızımı emanet ettim parkta oynuyorlardı kızım 15 aylık bu arada işim bittikten sonra ne görüyüm kızım yürüyen çocuk arkadan bi itti yüzüstü taşlara düştü başı kanadı. Ondan sonra çocuklu birine asla emanet etmedim. Bebekler kişileri seçebiliyor. Bi bakıcıyı sevmediyse sevmemiştir. Kızım 15 aydır dayısını görüyor ama hala alışmadı ve her kucağına aldığında ağlıyo ve kan bağı olduğu halde. Bence biraz çalışmayı erteleyin bebeğiniz büyüyene kadar. Mutluluk bir bebek için gelişim kaynağı. Veya başka bir bakıcı seçeneği bakın.
- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 31
Ve bence kadinin cocugunun olmasida iyi birbirlerine alisnca oynamaya baslarlar canim :) sen annene soyloceksin kacarin yok bi kac gun sen gozukme de hic umursama cunki annen bencil bir bayan.
ben allah var cocuhunun cok birşey yaptını görmedim bugun oglmunu eline basması harici.. ki kadn hemen koştu geldi müdahale etti... ya bide daha 2 gün olmş 3 gün zaten annemin ordalardı bi rahart bırak be kadın .!! bi rahat bırak
ya gidiosn gitte ben uyutum nedir.. hee oldu her uyku saatnde sen gel uyut benm cocum oyuncak
kocanla iyi ol.. gelir kesilsin onun peşine düş oyuncakmıyz biz allah kahretsn vallahi yeter ya su an snirden tirtirtitriyorum
- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
Zaten aldığınız maaşın yarısını bakıcıya veriyorsunuz. E işe gittiğiniz için kişisel masraflarınız var, Yol parası, ayrıca bebeğinize çektirdiğiniz eziyete asla değmez. O yaştaki bir bebek anne sevgisine muhtaç. Biraz lüks masraflardan kısarak geçirilebilir bence. Biz askeri ücret ile geçiniyoruz mesela. Ev kira derdimiz yok sadece. Ama geçinilebilecek bi miktar.işi bıraktım durmda eşimin aldı 2 bin tl bize yetmior gecinemiyoruz zor güc.. yardm eden kimsemnz yok yoksa neden duruym ki
- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Zaten asgari ücret alıp da üzerinden çocuk için bakim parası veriyorsunuz her halükarda. Geriye elinize 600-700 lira kalıyor sanıyorum. Bunun için kendinize de çocuğunuza da eziyet etmeyin. 1-1,5 sene siz bakın, sonra kreşe verin.işi bıraktım durmda eşimin aldı 2 bin tl bize yetmior gecinemiyoruz zor güc.. yardm eden kimsemnz yok yoksa neden duruym ki
Şu anki bakıcıniz kendi çocukları yanindayken gerekli ozeni gösteremez sizin çocuğunuza. Biri daha 4 yaşındaymış bir de.
- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
Konu yoruma bir açık konu sadece fikrimi söyledim. Ama anneniz her anneannenin yaptığını yapıyo.bebegm sürekli aglamıor neden konuyu tam anlamadan yorum yapıyorsunz ? yiyor içiyor oynuor sadece uymuor uykuya gectiklerinde aglıor.. tek sorun uyku ?
Keske gercekten oglunu dusunseben görmedim eline bastıgını.. annem görmüş kadında bastıgını görünce hemen koşmş gelmiş o konuyu zaten ben bakıcı ile özel olarak konuşurum ama ben bu annemi napacam nasıl ırıcam ? kadn daha 2 gün evvel cocugu bana 15 gün getrmeyn diordu.. eşi ile iyi oldu bugun zırt bizde.. bizde olmasını gec
bide ben uyutum demez mi sinir krizi geciriyorum su an biyerleri yumruklamamak için zor tutuyorum kendimi
Bence annenın kalbının bı mıktar kırılmasından bırsey olmaz
Net bı sekılde bakmanı ıstemıyorum demekten baska hıc bı yolu yok gıbı gorunuyor
Oglumun duzenını bozuyorsun desen karısmaz belkı
- 20 Haziran 2016
- 164
- 87
- 18
- 39
Anladım. Asgari ücretle çalışıyorsunuz değil mi? Öyleyse en az yarısı bakıcıya gidiyor. Bu durumda elinizde kalan para çokta değil aslında. Bence işi bırakın. Çocuğunuzu huzur içinde büyütün. İnanın siz evinizde idareli hareket ederek zaten 500-600 liralık bir tasarruf yapabilirsiniz.işi bıraktım durmda eşimin aldı 2 bin tl bize yetmior gecinemiyoruz zor güc.. yardm eden kimsemnz yok yoksa neden duruym ki
Ben olsam içim kesinlikle rahat etmezdi. İyi düşünün derim.
- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
elinize kalan para 600 tl gibi bir rakamsa çocuğa eziyet etmeyin. ne biliym daha küçük tek odalı bir eve çıkın, gereksiz eşyanız varsa satın, zaten işe gitmeyince masrafınız da az olur, evden yapabileceğiniz el emeği ürünler satabileceğiniz bir iş bulsanız yine elinize o miktar geçer. yerinizde olsam evde mantı yapar satarım 100-200 kazansam yeter diye düşünürüm çünkü sizin elinize bakıcı sonrası kalan miktar zaten atla deve değil. çocuğa elbet biri bakar ama siz çok yıpranıyorsunuz.