annem babamı aldatıyor

Hayir kadin bilmiyo farkindayim bosanmak cidden care degil bu sefer daha cok konusacaklar ve daha kotu olacak bu adam yam bu serfsiz cunku baska kadinlarla bile konusuyordur. Annemle yan komsumuz 3 yildir konusmuyordu sebebini sorduk gecistirip durdu sonra bi arastirdim bu adami paylasamamislar ve yandaki kadinin daha 5 yasinda oglu var ya
Annenle bu konuyu konuştuğun da ne diyor annen?
Babanı sevmiyorsa boşansın.
Gecistiriyo ve bu sefer dahada gizli yapiyo her seyi yani bi ise yaramiyo

yarın öbür gün babanız duysa ya da görse emin ol durum söylediğinden daha farksız olmayacak buna derhal müdehale edilmesi gerekiyor tepkilerden korkmakla olmaz malesef son tepki babanızın olursa işte o zaman çok kötü olur herşey
Dusunduk teyzeme soylemeyi teyzem annemle konusursa annem hep teyzemden kacar konusmak istemez filan... inkar eder gecistirir. Ya cidden bilmiyorum

:KK34::KK34:kimsede demiyo bu sahis yeni uye bugun uye olmus bi konu acmis

Allahım akıl versin. Annen nasıl yapabiliyor bunu ki? Sadece erkek için değil kadın içinde çok iğrenç bir durum bu. O zaman adamı tehdit et. ailene söyleyeceğim seni de. Bir şey de yani.

annen kadınım diye ortalıkta nasıl dolaşıyor bir sormak isterim kendisine.. terbiyesiz pislik

Allahım akıl versin. Annen nasıl yapabiliyor bunu ki? Sadece erkek için değil kadın içinde çok iğrenç bir durum bu. O zaman adamı tehdit et. ailene söyleyeceğim seni de. Bir şey de yani.
Yaptim ama karsisina gecip demedim buni annemin feyk hesabini calmistim adama mesaj attim belki 50 tane mesaj attim tehtid ettim cevap bilr yazmadi

Annenle konus diyolar olmaz..Aile buyukleriyle konus olmaz...Tehdit et olmaz..Bosansinlar olmaz...
E senin kafanda bi fikir var ki denilenlere olmaz diyip duruyosun.:KK14:

afedersin anlayamadim kib yapmak ne ben bilmiyorum (cok utandim simdi) :oops::oops::KK17::KK17:
Üyelerin yazdığı mesajların altında K.İ.B diye bir bölüm var. Eğer mesajda seni rahatsız eden bir şey varsa ya da konunun fake olduğunu düşünüyorsan oraya basıyorsun ve yöneticilere rapor gidiyor. Onlar da inceleyip gerek duyarlarsa ceza veriyorlar :KK66:

Annenle konus diyolar olmaz..Aile buyukleriyle konus olmaz...Tehdit et olmaz..Bosansinlar olmaz...
E senin kafanda bi fikir var ki denilenlere olmaz diyip duruyosun.:KK14:
Annemle zaten konustuk 2 sinide tehtit ettim diyorum. Babamla konusursam biri hapse digeri mesara gider dedim. Teyzemle konusursam annem dinlemez teyzemden hep kacar dedim. Aklimdaki her seyi denedim zaten

Ben normalde uye olmazdim zaten ama cidden bu oyle arkadaslariniza anlatabileceginiz bi koni degil ve elimden ne geldiyse yaptim eger inanmiyorsanizda cevap filan yazmayin
Biliyorum canım. Ben inandım zaten. Sana değildi yazdığım. Allah yardımcın olsun. Çok zor bir durumdasın. Annen iyi bir sarsılmayı hakediyor.

Dusunduk teyzeme soylemeyi teyzem annemle konusursa annem hep teyzemden kacar konusmak istemez filan... inkar eder gecistirir. Ya cidden bilmiyorum
çok zor bir durum ya allah yardımcınız olsun cidden o_O

Annemle zaten konustuk 2 sinide tehtit ettim diyorum. Babamla konusursam biri hapse digeri mesara gider dedim. Teyzemle konusursam annem dinlemez teyzemden hep kacar dedim. Aklimdaki her seyi denedim zaten
adamı karına söylerim diye tehdit etsen olmaz mı?

Yaptim ama karsisina gecip demedim buni annemin feyk hesabini calmistim adama mesaj attim belki 50 tane mesaj attim tehtid ettim cevap bilr yazmadi
Annenle adam gibi konuşacak biri yok mu? Teyze anlat madem söyle. İkiniz bir konuşun çıkar yol bulun.

X