annem babamı aldatıyor

Annenizin çekineceği saygı duyduğu birini bulun bir akrabanız olabilir
kendisiyle konuşmasını isteyin sizin yapabilceeğiniz bir şey yok

ya annen babanı tanıyamadı
ya da baban senın sandıgın gibi '' biri içeri digeri mezara'' tarzında biri degıl.
yoksa bu cesaret annene nereden gelır

Arkadasimad yasadigin durumu yasadi babasina soyleyemedi babasi kendi ogrendi daha dogrusu ayni yatakta basti adamin agzinu burnunu kirdi kadini bosadi bu kadin icin hapse girip yatacak kadar aptal degilim o bu utancla olunceye kadar hapis hayati yasar dedi .. Ama tabi indanlar farklidir tepkileride farklidir babanin oldurebileceginu dusunuyorsan hic karisma kendi ogrenir hic olmazsa annenin sebebi olmus olmazsin ...simdi vicdanin rahat degil ama baban anneni oldurse vicdan azabin daha buyuk olur... Allah yardimciniz olsun

senin bu durumda psikolojin bozulacak diye dava açmak için adamı tehdit et ve delilleride elinde bulundur.

Kardesimle annemle konustuk ama kimseye söylememizi istemiyor diyorsun
sonra baska yorumlarda inkar ediyor annem herseyi diyorsun?

Baban madem ögrenirse anneni ve adami öldürecek kadar asabi bir insan
ozaman annenin korkusuzlugu gamsizligini nerden aliyor?

Baban çok mu ilgisiz.
İdamdan önce sanığın bir ifadesini alalım kızlar

annem babamı aldatıyo ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik adamı tanıyorum aynı mahallede oturuyoruz her yolu denedim hemen hemen. annemle konustum bi işe yaramadı feysini caldım bi işe yaramadı telefonuna gelen mesajları kendime yönlendirdim yine bir işe yaramadı. sanki kör olmus gibi.Babam ögrenirse eger biri hapse digeri mezara... hiç cıkar bir yol göremiyorum...
ebeynler bölye yapınca gençlere çok görmemk lazım sanırım..daha dün gazetede bi yazı okudum..küçük bi şehirde geçen yıl 650 nikah kıyılmış 350 tanesi boşanmış, aldatma konusunda erkekler yapıyo düye düşünmeyin kadın ve erkek aldatma konusunda eşitler demiş..şok olmuştum...vay anasına yaaa..ne hale geldik..ne arıyor bu insanlar, maneviyat eksik...

Kol kirilir yen içinde kalir demis bilir kisiler
ne yasarsaniz yasayin saga sola duyurmak size hiç bir sey kazandirmaz bilakis bunu bir açiginiz olarak bir yere yazarlar gün gelir kullanirlar kötü bir imaj gerek yok hala dayi amca vs...
Annenizi yargilamam ne sebebleri vardi bilemeyiz tabi diyer tarafta babada var en iyisi annenizin karar alip babanizdan ayrilmasi belli ki aralarindaki o bag kopmus ayrilmalari hepiniz adina daha iyi.
Yalniz karsi tarafdaki beyinde nasil biri oldugunu annenize göstermek gözünü açmak lazim tabi bunun için dedektifvari bir sekilde çalismak lazim anneniz tanimadigi ilgi çekici güzel bir kizla tuzaga düsürüp annenle tesadufen ayni yere gitseniz kardesinizde fotolari çekse nebilim sadece filmlerde olmuyor böyle seyler kimse zarar görmez annenin gözleri açilir yazimi atasözüyle basladim öylede bitireyim
bir nusubet bin nasihattan iyidirHoppa

Iyi de arkadaşım konuyu dagitiyorsun
tabiki beni bağlar
sürekli senin cinayet büro amiri gibi yorumlarıni okuyoruz
konu sahibini kiskirtiyosun
konusu kapanacak
Sen konu sahibinin avukatligina soyunmussun, ben de Lavanta'nin avukatligini ustleneyim...
Lavanta nin fake demesi yanlissa, senin de ordan tutup burdan cekip eski yorumlari katip saldirman o kadar yanlis... sessizce kibleseydin madem kurallari cok biliyorsan...
Sitenin adaletli olduguna hic inanmiyorum, bu tip sacma isler oyle cok ki, duramadim, Lavanta bi sebep oldu... tahrik edenlerden biri de sensin, ban almamis olsan da bunu bil...
En tehlikeli insan tipi sen gibiler malesef, karsisindakine akil verirken elestirdiginin bin katini yapanlar... yazik...
Haydi kible beni sessizce gorusuruzz :KK76:

Sen konu sahibinin avukatligina soyunmussun, ben de Lavanta'nin avukatligini ustleneyim...
Lavanta nin fake demesi yanlissa, senin de ordan tutup burdan cekip eski yorumlari katip saldirman o kadar yanlis... sessizce kibleseydin madem kurallari cok biliyorsan...
Sitenin adaletli olduguna hic inanmiyorum, bu tip sacma isler oyle cok ki, duramadim, Lavanta bi sebep oldu... tahrik edenlerden biri de sensin, ban almamis olsan da bunu bil...
En tehlikeli insan tipi sen gibiler malesef, karsisindakine akil verirken elestirdiginin bin katini yapanlar... yazik...
Haydi kible beni sessizce gorusuruzz :KK76:
Ne goruscem be senle =D

Hayir kardesimle konustuk o kimseye anlatmayalim dedi. Annem degil

Kol kirilir yen içinde kalir demis bilir kisiler
ne yasarsaniz yasayin saga sola duyurmak size hiç bir sey kazandirmaz bilakis bunu bir açiginiz olarak bir yere yazarlar gün gelir kullanirlar kötü bir imaj gerek yok hala dayi amca vs...
Annenizi yargilamam ne sebebleri vardi bilemeyiz tabi diyer tarafta babada var en iyisi annenizin karar alip babanizdan ayrilmasi belli ki aralarindaki o bag kopmus ayrilmalari hepiniz adina daha iyi.
Yalniz karsi tarafdaki beyinde nasil biri oldugunu annenize göstermek gözünü açmak lazim tabi bunun için dedektifvari bir sekilde çalismak lazim anneniz tanimadigi ilgi çekici güzel bir kizla tuzaga düsürüp annenle tesadufen ayni yere gitseniz kardesinizde fotolari çekse nebilim sadece filmlerde olmuyor böyle seyler kimse zarar görmez annenin gözleri açilir yazimi atasözüyle basladim öylede bitireyim
bir nusubet bin nasihattan iyidirHoppa
O adam eminim cin gibi hemen farkeder

Ya kusura bakmayin ama sırf acik aramak icin yorum yapiyorsunuz resmen yardimci olmak icin filan degil

Ya kusura bakmayin ama sırf acik aramak icin yorum yapiyorsunuz resmen yardimci olmak icin filan degil

Yahu yok yanlis anlamisim demekki kusura bakmayin.
O yüzden sordum zaten.
Ben senin yerinde olsam o anneyle güzel bir konusma yapardim.
Ya babama söylerim yada insan gibi bosanirsiniz derdim.
Ama konustum diyorsun..annen dediklerini niye kaale almadi?
Neler dedin?

Anane , yada dayı ile konuşun . Bu işin sonunun kötü olacağını annene zorla anlatsınlar. Sonu daha kötü olacağına onlar bilsin müdehale ederler

Üyelerin yazdığı mesajların altında K.İ.B diye bir bölüm var. Eğer mesajda seni rahatsız eden bir şey varsa ya da konunun fake olduğunu düşünüyorsan oraya basıyorsun ve yöneticilere rapor gidiyor. Onlar da inceleyip gerek duyarlarsa ceza veriyorlar :KK66:
merci cnm :KK66:

allahım ne gunlere kaldık.ben sızın yerınızde olsam annemı oyle bır sıkıstırıırım kı kacacak delıgı kalmaz.ya o adamdan ayrılır yada bosanır babanızdan.

annem babamı aldatıyo ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik adamı tanıyorum aynı mahallede oturuyoruz her yolu denedim hemen hemen. annemle konustum bi işe yaramadı feysini caldım bi işe yaramadı telefonuna gelen mesajları kendime yönlendirdim yine bir işe yaramadı. sanki kör olmus gibi.Babam ögrenirse eger biri hapse digeri mezara... hiç cıkar bir yol göremiyorum...
Boşansın ozaman babanızdan.

Ozaman rahat rahat ne bok yerse yesin...

Neden boşamıyor babanızı peki?

Bu kadar yıl sonra ne oldu? Durum hala aynı mı? Çünkü aynı sorunu ben de yaşıyorum, inan asla diyeceğim kişinin bunu yapması akıl alır gibi değil. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, acilinden yardım...

X