annem babami aldatiyor nolur akil verin

sunu da soylemeyi unuttum adam anneme sizinkiler uyudumu demis annem esim uyudu kizim odada napcan demis adam da bundan sonra kizininda her gun fotografini istiyorum demis adam agirsapik annem de gondermis benim resmimi dugunden bi fotpgrafimi gondermisben uyurken cekmis onu gondermis bu nasil bi zihniyet

Şu yoruma kadar konuya inanmıştım ama açıkçası şuan inandırıcı gelmiyor.
Bu kadar büyük bir ayrıntıyı sonradan hatırlamış olmanız çok garip.
Eğer gerçekse de annenizle konuşun.
Ama konu fakeyse şu cümleye bir daha bakın ve biraz vicdanınızı sorgulayın.

Saçma salak gerçekse annesi de sapıtmış :KK57:

Valla benim başıma boyle birşey gelse annemin karşısına geçer sen b.k yiyosan ye ama benim fotoğrafımı göndermek ne oluyor diye boğazına yapışırım ... Sen gelmiş babam kan çıkarır... akrabaları sevmiyorum masalları okuyosun ... Arkadaşım adam belli sapık ama annenin de ondan kalır yanı yok ... babanı geç öğrense gene affeder yutar ... sen kendini koru o anne musvettesinden

sunu da soylemeyi unuttum adam anneme sizinkiler uyudumu demis annem esim uyudu kizim odada napcan demis adam da bundan sonra kizininda her gun fotografini istiyorum demis adam agirsapik annem de gondermis benim resmimi dugunden bi fotpgrafimi gondermisben uyurken cekmis onu gondermis bu nasil bi zihniyet
neyse..:KK14:

bir anne ne kadar edepsiz olursa olsun sevgilisin hergün kızının resmini yollayacaksın dediğinde yollamaz. kimse kusura bakmasın. bunda açık vermişsin

bir anne ne kadar edepsiz olursa olsun sevgilisin hergün kızının resmini yollayacaksın dediğinde yollamaz. kimse kusura bakmasın. bunda açık vermişsin
hadi olmaz ya yolladi diyelim, buraya yazilacak mesele annenin babasini aldatmasi olmaz. sayfalar sonra aklina geliyor bu basit olay !

hadi olmaz ya yolladi diyelim, buraya yazilacak mesele annenin babasini aldatmasi olmaz. sayfalar sonra aklina geliyor bu basit olay !
aynen. kendi için en önemli mesele bu olmalıydı.
birde her gün foto yollayacaksın demiş annede yollamış. bir kerede değil.
buna hiç değinme sayfalar sonra ,haa bu aradada buda oldu diye ekle.
hadi canım

Son düzenleme:
Sende o halde annene evden kaçacağım diye tehdit et , eğer o adamla halen görüşürsen diye ancak bu tehdit etkili olur bence
daha yeni tasindik hiç bi yeri bilmiyorum hiç arkadasim yok annem kacacagima inanmaz...

Bakamasın zaten böyle anne olmaz olsun! Konuş annenizle aklını başına alsın! Gelinlik kızı var elegüne karşı dost var düşmanda var sizinde geleceğinizi Kötü şekilde etkileyebilir...:KK43:
bu gece babam yatinca konusmayi dusunuyorum.. :(

aynen. kendi için en önemli mesele bu olmalıydı.
birde her gün foto yollayacaksın demiş annede yollamış. bir kerede değil.
buna hiç değinme sayfalar sonra ,haa bu aradada buda oldu diye ekle.
hadi canım

i.hizliresim.com/ngNQLN.png
mobil oldugum icin ekte yükleyemiyorum konuda bi arkadasima anlattim demistim. tarihi gormek isterseniz bakın orada 'DÜN' yazıyor. bense konuyu bugün actim.
sent te benim resimlerim var demisim. sent, sohbetten silinse de hafiza kartinda kayitli kalan dosya

mobil oldugum icin ekte yükleyemiyorum konuda bi arkadasima anlattim demistim. tarihi gormek isterseniz bakın orada 'DÜN' yazıyor. bense konuyu bugün actim.
sent te benim resimlerim var demisim. sent, sohbetten silinse de hafiza kartinda kayitli kalan dosya

link açılmıyor.

Ahh ne kadar da yazik. Gercekten bu tür olaylar o kadar artti ki son zamanlarda. Rabbim islah etsin...

Şu yoruma kadar konuya inanmıştım ama açıkçası şuan inandırıcı gelmiyor.
Bu kadar büyük bir ayrıntıyı sonradan hatırlamış olmanız çok garip.
Eğer gerçekse de annenizle konuşun.
Ama konu fakeyse şu cümleye bir daha bakın ve biraz vicdanınızı sorgulayın.

link açılmıyor.

Linki adres çubuğuna kopyala..

ngNQLN.webp

görüntü bu

Back
X