annem babami aldatiyor nolur akil verin

O halde kanıt toplayıp adrese postalayın. Böylece siz zan altında kalmamış olursunuz. Yahu annem benim fotoğrafını elin adamına gönderecek de ben öyle oturacağım? Yok öyle bir dünya. Siz bana göre çok rahatsınız.
sorun benim ispiyonlamam degil. ben babamin ogrenmesini istemiyorum çok buyuk kavga cikar diye

sunu da soylemeyi unuttum adam anneme sizinkiler uyudumu demis annem esim uyudu kizim odada napcan demis adam da bundan sonra kizininda her gun fotografini istiyorum demis adam agirsapik annem de gondermis benim resmimi dugunden bi fotpgrafimi gondermisben uyurken cekmis onu gondermis bu nasil bi zihniyet

Allah cezasini versin oyle annenin.. :KK43:
guzelim baba tarafini sevmiyorum diye susulmaz..
annen filan ama adam kadar annende sapik eger senin resimlerini gonderebiliyorsa :KK43:
bunun icin sacini basini yolsan yeridir yemisim oyle anne hakkini,yeter artik bu anneler hakkinda okudugumuz rezillikler..
korkma sakin,annelerin ayaklari altinda cennet filan yok! bu dusunce seni annenle konusup ayibini yuzune vurmaktan cekindirmesin.

offfff....:KK43:

babam ben kucuk oldugum icin affetmis olmali annemle konuscam ama nerden baslicam bilmiyorum o adami da arayip kin kusucam kesin karar verdigim sey bu. mahkemeye vericem diye tehdit de edicem ama boyle bisey suc mu onu bilmiyorum? yani onun yaptigi sey mahkemeye verilirmi evli kadinla iliski yasiyo falan diye

Baban şikayetçi olursa verilir.Ama büyük ihtimalle aldatan eşin sevgilisi,babana tazminat verir.(Maddi ya da manevi tazminat ikisi de var).Bence çözüm bu değil.Annenin psikoloğa görünmesi gerek.Yanlış hareketler ve kararlar alıyor.Ćözüm annenin yıllardir bozuk psikolojisini düzeltmek.Tabi eğer konu gerçekse.

Allah cezasini versin oyle annenin.. :KK43:
guzelim baba tarafini sevmiyorum diye susulmaz..
annen filan ama adam kadar annende sapik eger senin resimlerini gonderebiliyorsa :KK43:
bunun icin sacini basini yolsan yeridir yemisim oyle anne hakkini,yeter artik bu anneler hakkinda okudugumuz rezillikler..
korkma sakin,annelerin ayaklari altinda cennet filan yok! bu dusunce seni annenle konusup ayibini yuzune vurmaktan cekindirmesin.

offfff....:KK43:
dedigim gibi konusunu acamiyorum çok utaniyorum o yapiyo bu rezilligi ama ben utaniyorum

Annenin kızkardeşine anlat senin çözeceğin bir sorun değil annene çok kızdım , annen bu 3. Sayfa haberlerini hiç okumuyor herhalde

Baban şikayetçi olursa verilir.Ama büyük ihtimalle aldatan eşin sevgilisi,babana tazminat verir.(Maddi ya da manevi tazminat ikisi de var).Bence çözüm bu değil.Annenin psikoloğa görünmesi gerek.Yanlış hareketler ve kararlar alıyor.Ćözüm annenin yıllardir bozuk psikolojisini düzeltmek.Tabi eğer konu gerçekse.
annem asla gitmez ki. beni vazgecirmeye calisir psikolog isinden. o adamin yaptiginin yanina kalmasini istemiyorum babamin haberi olmafan biseyler yapmak istiyorum . anneme de bu yedigi pislikten haberin oldugunu bildirmek istiyorum ama konuya nasil.giris yapmaliyim

Annenin kızkardeşine anlat senin çözeceğin bir sorun değil annene çok kızdım , annen bu 3. Sayfa haberlerini hiç okumuyor herhalde
babam memur oldugu icin tayinimiz cikiyo baska sehirde yasiyoruz annem en buyuk kardes teyzem de çok pisirik bi insan. anneme asla laf geciremez. anneannem de öyle. dayim çok baskin bi insan ama ona da hiç anlatamam annemi ablaliktan reddeder aile hepten dagilir. sadece ben bilmeliyim diye dusunuyorum suan ama ilerde ne olucak bilmiyorum. is daha sarpa sarmadan annemle konusmaliyim ama nasil

annem asla gitmez ki. beni vazgecirmeye calisir psikolog isinden. o adamin yaptiginin yanina kalmasini istemiyorum babamin haberi olmafan biseyler yapmak istiyorum . anneme de bu yedigi pislikten haberin oldugunu bildirmek istiyorum ama konuya nasil.giris yapmaliyim

Anneni alacaksın karşına."Konuşmamız gereken bir konu var anne.Telefonundaki mesajları gördüm " diyeceksin ve devamını getireceksin.Utanmana gerek yok koskocaman kız olmuşsun artık annenle özgürce konusabiljrsjn diye düsünüyorum.

Anneni alacaksın karşına."Konuşmamız gereken bir konu var anne.Telefonundaki mesajları gördüm " diyeceksin ve devamını getireceksin.Utanmana gerek yok koskocaman kız olmuşsun artık annenle özgürce konusabiljrsjn diye düsünüyorum.
bugun cesaret edebilirsem konusucam

2 secenegin var ya susup bilmiyormus gibi yapacaksin yada Babana anlatacaksin...

2 secenegin var ya susup bilmiyormus gibi yapacaksin yada Babana anlatacaksin...
babam ogrenirse her sey çok kotu olur annemle o maymunun iliskilerini kesmeliyim ama anneme nasil guvenicem ki gorusmuyorum dicek nasil emin olucam ben

Sende o halde annene evden kaçacağım diye tehdit et , eğer o adamla halen görüşürsen diye ancak bu tehdit etkili olur bence
babam memur oldugu icin tayinimiz cikiyo baska sehirde yasiyoruz annem en buyuk kardes teyzem de çok pisirik bi insan. anneme asla laf geciremez. anneannem de öyle. dayim çok baskin bi insan ama ona da hiç anlatamam annemi ablaliktan reddeder aile hepten dagilir. sadece ben bilmeliyim diye dusunuyorum suan ama ilerde ne olucak bilmiyorum. is daha sarpa sarmadan annemle konusmaliyim ama nasil

napicam annem bildigimi bilmiyor eger caktirsam eminim yuzume bakamaz ne yapicam. konuscaktim ama onun yerine ben utandim konusamadim
Bakamasın zaten böyle anne olmaz olsun! Konuş annenizle aklını başına alsın! Gelinlik kızı var elegüne karşı dost var düşmanda var sizinde geleceğinizi Kötü şekilde etkileyebilir...:KK43:

Boşanmalarını istemiyorsun ama sence bu durum boşannaktan daha mı iyi annen babanı ayakta uyutuyor? Dilime ağır sözler geliyor k.bakma ama yani bu arada bu konular çoğaldı sonumuz hayrola.

Bence hiç teyzenle falan konuşma aile içinde halledin ilk önce senin annenle konuşman lazım utanıyorum falan deme mecbursun yani eğer hiç bir şey yokmuş gibi davranamam diyorsan annenle konuş kendine gel yaptığın yanlış ben böyle bir şey yapsam nasıl karşılarsın hoşuna gider mi? Tarzında vicdanına dokunduracak şeyler söyle eğer bu iş bitmezse babama söylerim falan de. Olay sende bitiyor.

Konu sahibi arkadaşım tüm yorumları okudum sanki kendin suçluymuşsun gibi konuşmaya çekiniyorum diyorsun.
Seninde annene anlattığın sırların varmış bunun açığa çıkmasından mı korkuyorsun?
Annene herşeyi bildiğini anlat ve o adamla ilişiğini kesmezsen herşeyi babama anlatırım de.
Babanın neler yapacağını tahmin ediyordur, ya vazgeçersin ya da herşeyi söylerim de ne bekliyorsun.

sunu da soylemeyi unuttum adam anneme sizinkiler uyudumu demis annem esim uyudu kizim odada napcan demis adam da bundan sonra kizininda her gun fotografini istiyorum demis adam agirsapik annem de gondermis benim resmimi dugunden bi fotpgrafimi gondermisben uyurken cekmis onu gondermis bu nasil bi zihniyet
bu nasil bir fantezi, kibliyorum.

Back
X