Annem babami aldatiyor

Erken soylemissin. Biraz daha kanit toplamaliydin. Simdi daha temkinli davranacaktir.
Aldatani bilirim ar damari catlamis gibidir. Ne empati yapabilir, seni anlayabilir ne de vazgecer. Ne soylersen soyle yaptigi herseye bir aciklamasi vardir. Herzaman uste cikmayi becerir. Ne zaman vazgecer biliyor musun? Kendi istediginde.... sadece kendi vazgectiginde biter bunlar...o da karsi tarafla arasi acildiginda olur....senin demenle degil. Tavsiyem o evden ayrilman yoksa psikolojin alt ust olur cunku o vazgecmeyecektir.
Gidebilecek hiç bit yerim yok maalesef
Zaten uzun zamandir belki yillardir bu mevzu yoktu yeni cikti

Bencede erkendi ama duramazdım kan beynime cikti zaten günlerdr yüzüm cok asıktı
Yine sıkıstırıcam herseyi anlattiricam bu konu hemen kapanmayacak:(

Ben çok anlamsız buldum yazdıklarınızı aşağıdan ayaklarının üst üste olduğunu masada nasıl farkettiniz siz farkettiyseniz o çocuklukla başkası nasıl farketmedi? annemiz mesajlaşıyor diye hemen o adamdan nasıl şüphelendiniz sizin gördüğünüzü babanız görmüyor mu kim kabul eder ki bunu? hem o adamın numarası sizde ne arıyor kaldı ki annenizü adamı eve almakla suçlamışsınız ama kimse yokmuş yine babanız neler oluyor sen neyden şüpheleniyorsın diye sormuyor size çok enteresan

Gidebilecek hiç bit yerim yok maalesef
Zaten uzun zamandir belki yillardir bu mevzu yoktu yeni cikti

Bencede erkendi ama duramazdım kan beynime cikti zaten günlerdr yüzüm cok asıktı
Yine sıkıstırıcam herseyi anlattiricam bu konu hemen kapanmayacak:KK43:
Bir sure evli kardesinde kalamaz misin?
Bu isler sabir ve zaman ister. Simdi cok temkinli olacaklardir. Sıkıstırmakla olayi cozemezsin. Telefin dokumunu alabilirsin ya da whatsapptaki yazismalarin fotografini cekebilirsin. Whatsapp web i kullanarak yazismalarini takip edebilirsin ama o zaman da uyari gidiyor onun telefonuna sanirim.

Back
X