Annem babami aldatiyor

Forumu uye olmadan birçok konu hakkında takip ediyordum en son basima gelen olaydan sonra üye olup yardim istemek geldi aklima çünkü paylasabilecegim hiç kimse yok

Başlıktan da anlasildigi gibi annem babami aldatiyor. Aslinda yeni birşey diil su an 31 yasindayim ve ilk ortaya ciktiginda sanirim ilkokul 3 e falan gidiyordum tabi sürekliliği yok dönem dönem yakinlasip uzaklasiyorlar ve bu adam bizim aile dostumuz...

Neyse annem ve babam 50 küsür yaslarinda insanlar babam romantiklik bilmez evden ise işten evde yaklaşık 10 yildir da emekli hiç bi kötü aliskanligi olmayan bi adam. Annem de evine bagli bi kadindir.

Cocuklugumda aldatmasina şahit oldum masa etrafinda otururken ayaklari üstüsteydi bunu soyledigimde evi terkederim kardeşini alip giderim yalniz kalirsin gibi sözlerle korkuttu beni ve kimseye bahsetmedim. Çocuktum ne yapabilirdim ki gel zaman git zaman konu kapandi ( bu dönemde babamin haberi vardi fakat durum nasil kapandi bilmiyorum)

Ben hassas bi insanim ve bazi seyleri hissederim son 10 gündür falanda bi değişim hissediyorum yine mesajlaşmalar basladi sürekli babamla bizi evden yollamak istiyor her neyse gecen gün yine bizi yolladi 20 dkliğina ciktik evden baktim hemen whatsapa diger kisiye baktim o da online tabi babama birşey de belli etmemeliyim.eve geldik kapida emniyet kilidi caliyoruz açan yok 3-4 dk kapida bekledik ve deliye döndüm bi hişim girdim içeriye birazda söylendim. Odama girip aglamaya basladim eskiler gecti gözümün önünden ve babam canim babam bunu hic haketmiyor. Annemde delirdi ne biçim girmişim eve korkmus kimbilir kime atarlanmisim beni dövermis hakaretler yagdirdi yok o yanlis bişi yapmiyormus herkesten şüphe duyuyormuşum hesap soramazmisim hesap vermezmiş ve evden cikip gitti canim babam da onu yalniz birakmadi adam ne bilsin hatunun baskasi için trip attigini
Havalandi geldi gayet iyimser neyse hiç konusmadim yemek yemedim birşeyde soylemedim
Ertesi gün o adamin numarasini sildim telefonundan baktim eklenmis yine sildim bi kac gün böyle devam eder sonrasinda başka bi planim var

Psikologuma yazdim sakin olmami söyledi maddi zorluklardan dolayi su an terapiye gidemiyorum en kisa zamanda gidicem

Arkadaslar sizden istedigim bu durumu yaşayanlar mutlaka vardir neler yaptiniz yada nasil davranmaliyim
Güvenimi kaybettim saygimi da kaybetmeden bu durumu çözmem lazim bana bi akil verin ben çaresiz kaldim.

Belki siz küçükken babanız sizin için susmuş konuyu kapatmış olabilir ve şu anda bu durumdan emin olduğunuz an anneniz yokken babanızla konuşun herşeyi anlatın eminim kendisi en doğru kararını verir..

Forumu uye olmadan birçok konu hakkında takip ediyordum en son basima gelen olaydan sonra üye olup yardim istemek geldi aklima çünkü paylasabilecegim hiç kimse yok

Başlıktan da anlasildigi gibi annem babami aldatiyor. Aslinda yeni birşey diil su an 31 yasindayim ve ilk ortaya ciktiginda sanirim ilkokul 3 e falan gidiyordum tabi sürekliliği yok dönem dönem yakinlasip uzaklasiyorlar ve bu adam bizim aile dostumuz...

Neyse annem ve babam 50 küsür yaslarinda insanlar babam romantiklik bilmez evden ise işten evde yaklaşık 10 yildir da emekli hiç bi kötü aliskanligi olmayan bi adam. Annem de evine bagli bi kadindir.

Cocuklugumda aldatmasina şahit oldum masa etrafinda otururken ayaklari üstüsteydi bunu soyledigimde evi terkederim kardeşini alip giderim yalniz kalirsin gibi sözlerle korkuttu beni ve kimseye bahsetmedim. Çocuktum ne yapabilirdim ki gel zaman git zaman konu kapandi ( bu dönemde babamin haberi vardi fakat durum nasil kapandi bilmiyorum)

Ben hassas bi insanim ve bazi seyleri hissederim son 10 gündür falanda bi değişim hissediyorum yine mesajlaşmalar basladi sürekli babamla bizi evden yollamak istiyor her neyse gecen gün yine bizi yolladi 20 dkliğina ciktik evden baktim hemen whatsapa diger kisiye baktim o da online tabi babama birşey de belli etmemeliyim.eve geldik kapida emniyet kilidi caliyoruz açan yok 3-4 dk kapida bekledik ve deliye döndüm bi hişim girdim içeriye birazda söylendim. Odama girip aglamaya basladim eskiler gecti gözümün önünden ve babam canim babam bunu hic haketmiyor. Annemde delirdi ne biçim girmişim eve korkmus kimbilir kime atarlanmisim beni dövermis hakaretler yagdirdi yok o yanlis bişi yapmiyormus herkesten şüphe duyuyormuşum hesap soramazmisim hesap vermezmiş ve evden cikip gitti canim babam da onu yalniz birakmadi adam ne bilsin hatunun baskasi için trip attigini
Havalandi geldi gayet iyimser neyse hiç konusmadim yemek yemedim birşeyde soylemedim
Ertesi gün o adamin numarasini sildim telefonundan baktim eklenmis yine sildim bi kac gün böyle devam eder sonrasinda başka bi planim var

Psikologuma yazdim sakin olmami söyledi maddi zorluklardan dolayi su an terapiye gidemiyorum en kisa zamanda gidicem

Arkadaslar sizden istedigim bu durumu yaşayanlar mutlaka vardir neler yaptiniz yada nasil davranmaliyim
Güvenimi kaybettim saygimi da kaybetmeden bu durumu çözmem lazim bana bi akil verin ben çaresiz kaldim.
Boyle bi durum yasamadn yorum yapamam ama bi dedikodi yuzunden kardesler toplasip kacmayi konusmustuk ki yaslar 19 17 idi. Eger eminseniz tabikide yuzune vurcksnz. Ama esi aldattgi halde susan kadinlar ve cocuklar da gordum ben maalesf. Yani herkesin kendi midesi

Ne kadinlar var allahim nasıl migdesi kabul edipte babanla bir araya geliyor

Yasayan biri olarak oluruna biraktim ama olmadi..

Ne anne sevgisi biliyorum ne de anneme sarilip optugumu hatirliyorum.. ne zaman icten anne dedigimi bile hatirlamiyorum..

Bakiyorum insanlar annnem deyip opuyor kokluyor dizine yatiyor ama ben bunlari hic yasayamadim..

Benimki de lise 1 deyken baslamisti sanirm. Bikac kere mesajlasmalarini yakalamistim bisey ddiyememistim. Geciyor saniyorsun ama gecmiyor. Bende evlendim..

Ayni evde olmaynca tahammul edebiliyorsun

Yasayan biri olarak oluruna biraktim ama olmadi..

Ne anne sevgisi biliyorum ne de anneme sarilip optugumu hatirliyorum.. ne zaman icten anne dedigimi bile hatirlamiyorum..

Bakiyorum insanlar annnem deyip opuyor kokluyor dizine yatiyor ama ben bunlari hic yasayamadim..

Benimki de lise 1 deyken baslamisti sanirm. Bikac kere mesajlasmalarini yakalamistim bisey ddiyememistim. Geciyor saniyorsun ama gecmiyor. Bende evlendim..

Ayni evde olmaynca tahammul edebiliyorsun

Evlilik bi çözüm değil ki umarim eşinle cok mutlusundur

Ayni evde olunca gerçekten zor tepkimin farkinda dün telefonunu karistirirken yakaladi beni yanlis bişi yapmiyormus ben paranoyakmisim vs seyler söyledi
Bi kanıt bulsam tehdit nasil edilir göstericem , ona da az kaldi

Evlilik bi çözüm değil ki umarim eşinle cok mutlusundur

Ayni evde olunca gerçekten zor tepkimin farkinda dün telefonunu karistirirken yakaladi beni yanlis bişi yapmiyormus ben paranoyakmisim vs seyler söyledi
Bi kanıt bulsam tehdit nasil edilir göstericem , ona da az kaldi

Biraz onun yuzunden evlenmis oldum ama kismet oyleymis. Sevmedigim biriyle evlilik yapmadim tabiki..

Bir insanin annesinin acigini gormesi kadar kotu birsey yok. Ben defalarca kez yakaladim. Iste diyorum ya ayni evde olunca icin icini yiyo. En son babam ogrenmisti durumu babam affetti hayatinda ilk defa annemi affetti..

Ama ben affedemedim. Butun sulalede ogrendi allah bilir arkamizdan neler konusuyorlar.

Birde annem yuzumden 5 senelik sevgilimden ayrilmistim o da durumu biliyormus. Bilen biriylede sevgili olmak istemedim.

Yani canim baban ogrensede affetme ihtimali var. Sen bu surecte babani degistirmeye calissan surekli baasbasa kalsinlar eski gunleri konussunlar. Belki bu sayede annen pisman olur. Cunku benim annemin bahanesi sevgisizlik oldu.

Çok özür dileyerek söylüyorum ben sevgiliyken aldatılma olayını hazmedemiyorum babanız nasıl aldatıldığını bile bile devam etmiş? Allah annenizi ıslah etsin o vakit diyecek başka birşey bulamıyorum

Aile dostunuz madem,

ben olsam eğer ki o kişi olduğundan eminsem,

annemle değil de direkt gidip o adamla konuşurum.

annenize kondurmak istemeyebilirsiniz amaaa

eğer ki o kişi olduğundan net eminseniz adamı çekin kenara

dilinize dolanan her şeyi bir bir dökün ortaya.

adamı tehdit edin, itiraf ettirin ve annenizle yüzleştirin çok ciddiyim.

babanızın haberi olmadan yapabilirsiniz bunu.

heee bunun sonucunda elini eteğini bu denli işlerden çekende var,

aşığıyla kaçan kı.ının kılı ağarmış amcalar teyzelerde var.

sonunu hesaplamanız lazım.
Allah hidayet versin.

Dun o kişinin telefonunu değiştirmistim yani kayitli numarayı başka bi numara yapmistim bugun disari ciktik eve geldiğimizde annemden bi msj nasilsin diye
Tabi bilmiyor benim numarayi değiştirdigimi cevap yazdım iyiyim oyle boyle diye sonra beni şikayet ediyor yüzü asık tepkili diye acaba birşeyden mi şüpheleniyor yazdm kisa bi yazisma oldu ve hiç bi aşk sözcüğü yok en son benim ayak sesimi duyunca geliyor dedi bi öpücük ikonu koydu

Gittim yanina benimle mesajlastin dedim ve bende film koptu sinir krizi gecirdim:(
Boyle birşeyi nasil yaparsin cocuklugumu mahvettin en yakin arkadasimdin kaybettim dedm bagirdm cagirdim babama soylerim diye tehdit ettim
Savunmasi : ben onu babam gibi görüyordum sansm olsa babam erken yasta olmezdi dedi hep baski gordum bende cok bunaldim o benim arkadasim dedi ve telefonunu parcaladi

Dedm boyle bi arkadasligi ben kabul etmiyorum benim mantigima sigmiyor babam bunu haketmiyor dedim hem ağladım hem bagirdm

Ne olacak bilmiyorum
Aldatmamis vicdani rahatmis
Bana bi akil verin :(

Bana da güveni sarsilmis ben böyle birşeyi nasl yapar misim
Bi cani varmis hiç birşeyden korkmazmis
Babama söylersem boşanmaya gidermis olay
Ve beni suclamaya basladi dedim ki konu ben diilim
Babam uzulmesn diye sustum ama beni üzdün dedi
Susup üstünü mu kapatsaydim dedim
Sana gelip sorsam inkar ederdin en azindan simdi kanıt var dedim

Kisacasi gerçekten arkadas ve baba gibi mi görüyor yoksa cok pişkin oldugu için mi böyle sakin davrandi çözemedim :(

Bana da güveni sarsilmis ben böyle birşeyi nasl yapar misim
Bi cani varmis hiç birşeyden korkmazmis
Babama söylersem boşanmaya gidermis olay
Ve beni suclamaya basladi dedim ki konu ben diilim
Babam uzulmesn diye sustum ama beni üzdün dedi
Susup üstünü mu kapatsaydim dedim
Sana gelip sorsam inkar ederdin en azindan simdi kanıt var dedim

Kisacasi gerçekten arkadas ve baba gibi mi görüyor yoksa cok pişkin oldugu için mi böyle sakin davrandi çözemedim :KK43:
Öyle olsa öpücük mü koyardı şüpheleniyo mu derdi. Resmen aldatıyo babanıza yazık kandırılıyo :KK43: eşyalarını verin gitsin o adama o zaman görür elin adamı sahip çıkıyo mu yoksa senle mi uğraşacam mı diyo

Annen zamanında aldatmış baban affetmis. Evet yine affedecekse hiç bulandırma ortalığı.

O Kart papazı da aricam onu da rezil edicem dedim ilkten sinir aninda tamam dedi
Sonra da o da babani arar kulagina gider üzülür dedi
Ben babama hiç kiyamiyorum ki :s
Aslinda annemi de cok severdim ama su an cok hissizim

Ben sevgiyle büyüdügüm icin onu anlayamazmisim

Böyle boluk porcuk yaziyorum kusura bakmayin aklima geldikçe ekliyorum sinir aninda ne dedigimi cok hatirlamiyorum

Erken soylemissin. Biraz daha kanit toplamaliydin. Simdi daha temkinli davranacaktir.
Aldatani bilirim ar damari catlamis gibidir. Ne empati yapabilir, seni anlayabilir ne de vazgecer. Ne soylersen soyle yaptigi herseye bir aciklamasi vardir. Herzaman uste cikmayi becerir. Ne zaman vazgecer biliyor musun? Kendi istediginde.... sadece kendi vazgectiginde biter bunlar...o da karsi tarafla arasi acildiginda olur....senin demenle degil. Tavsiyem o evden ayrilman yoksa psikolojin alt ust olur cunku o vazgecmeyecektir.

Back
X