• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmayan annem ve babam

babama anlatırsam cinayet işleyebilir demiş. baba opsiyonu yok ortada maalesef.
zaten bu olayı sadece boşanarak sonlandıracak adam bu topraklarda ya 5 ya da 10 dur herhalde.

Tehdit kısmı bana da mantıklı geldi ama sanki o hesaptaki adamın karısı gibi yazsın.
Eşine ailene seni rezil edeceğim , hesabını adresini buldum desin.
Adresi falanda yazsın ki iyice gözü korksun.

Kizlar actigim hesapta bir tane foto var oda yüzü bile belli degil yani bi yakisikli foto koyma durumu yok bunun ki nasil yokluksa hemen herkese yaziyor.
Kizlar şunu düşündüm sizce nasil olur?
Bayan hesabindan bunu ekliycem bu zaten herkesi takip ediyor.Sonra o adamin karisi agziyla yazicam sen nasil evli erkeklerle konusursun seni mahkemeye vericem butun yazismalar elimde senin evini bulup gelicem oraya seni cümle aleme rezil edeceğim dava acicam maasini da kestirtecegim seni mahvetcem insan içine cikamayacaksin vs diycem sonra sikayet ettirtecegim hesabi kapattiracagim onunkini.Baska acarsa yine kapattiracagim.

Kardeşiniz yakında liseye geçecek. Yakınınızda yatılı liseye göndermeniz veya yanınıza alma şansınız olmaz mı? Ortada kardeşiniz olmasa karışmayın derdim ama onu korumanız önemli bu durumda. yakınlarda yatılı bir okula gitse. Hem iyi eğitimi olan bir yer olursa karşı da çıkamazlar. Haftasonu da bazen eve bazen sizin yanınıza gelir. İlgilenmeniz de kolay olur

allah yardimciniz olsun neler duyuyoruz artik ya bence onunla uzun bi sure konusun sonra da resim felan yollasin sonra kizi oldugunuzu soyleyin ve babama seni soylicem diye korkutun gözünü zaten paçaları tutusur hemen tmam bi daha boyle seyler yapmazsan soylemem diyin obur taraftanda babanizla konusun biraz ilgi gostersin annenize hani karisi oldugunu bi hatirlatsin artik belki düzelir zamnla

Anneni sahte hesaptan tehdit edeceksin.
Malum sitelere fotoğrafını koyacağım diyeceksiniz. Sonra da bir kaç numaradan saati kaça bilmem ne falan diyerek mesaj atacaksiniz ki korkacak.

Bundan da korkmazsa iflah olmaz herhalde.

Katiliyorum.
Cok pis tehdit ederdim. Surundururdum.
" artik tovbe bu islere bulasmam" diyene kadar. Is o kdr buyusunki sana konuyu acsin yardim etmen icin. Ve senaryoyu buyut buyut. Aglasin kivransin.
Bir musibet bin nasihatten iyidir.

Annenin hormonlari bozuk degilse, psikolojisi bozuk olabilir ya da ikisi de olabilir. Zaten ikisi birbirini etkiler ama tedaviye yanasmayagi asikar. Şap bayanlara ise yariyor mu acaba? Thdit ettikten sonra bize yaz.

Annelikten fes etme olabilir mi?
Yani yasal yoldan, artık annem diye anılmasını istemiyorum gibi.

Evlatlıktan red ediliyor, annelikten de edilsin

Ama evliliğin bile sağlam değil.

Hepsi mi seni buldu be? Adın Yusuf falan mı

Tövbe Ya Rabbim....
Öncelikle evlenip kurtulmana çok sevindim inşallah kız kardeşinde sağlıklı bir şekilde ayrılır yuvadan.
Ama annene gerçek bir ders vermen lazım ciddi ciddi..
Bak eşin biliyor mu durumu?
Aklıma bir şey geldi ama sana yardım edecek güvenebileceğin bir erkek lazım... birgaripyazar birgaripyazar

Annene o fake hesaptan yaz
Eşinin arkadaşıyım ya da akrabası seni eşine söyleyeceğim yaz
Korkar belki
Babanla annen ayrılmalı

degistiremessin.canım görmezden gel kardesine güzel düsünceler asıla.

babanda kabullenmiş bu durumu belki net bilmiyor ama bosanmadıgına göre kendi bilir.

Back